ooooo gezmeye ben senden önce giderimm sırnaşık şey yeterki gezmek olsun Allahtan tatil çok yaz tatili programınıda yaptım şimdiden Bursadan çıkıyoz ---->İstanbula sonra----> Karabüke ordan ---->Zonguldaka valla ilavelerde olur Bartın falan :roflol:yok şükür canım birde ben hiç alışık değilim ki çalıştığım halde biz pek evde durmayız eşimle arkadaşlara yada bir yerlere gideriz evlendim evleneli annem bile dün bana hiç evde durmayın diye söylenir durur
ooooo gezmeye ben senden önce giderimm sırnaşık şey yeterki gezmek olsun Allahtan tatil çok yaz tatili programınıda yaptım şimdiden Bursadan çıkıyoz ---->İstanbula sonra----> Karabüke ordan ---->Zonguldaka valla ilavelerde olur Bartın falan :roflol:
hadi ya bende oraya giderim diyordum pek yoğunluk yaşamadın her gidişimde de :1shok:zübeyde hanım dogumevi yani dogumevi deyince herkes bilir otobüslerde falan yazıyo
çok kalabalık ama doruktan pek memnun kalmadım ben bi randevu için 3 4 kez aradım hsg yi orada çekinmiştim ama bi daha gitmeyi düşünmüyorum Allah düşürmesin zübeyde çok iyi bende zaten dr özel muayenehanesine gidiyorum ama testler falan orda yapılıyor
oh canım valla ne güzel biz bi doktora gidiyoz herşey artı para birde özel hastane diye eczanede artı para alıyo sigortalı olmayan napsın anacımbende özele gittim geçen gün sadece 21 tl ödedim şimdilik
hemde sivasın en güzel hastanesi anadolu
rufeydacım çok teşekkürler cnm Şeniz sayende tam 500 oldum:lepi:
hee gelmiyo sen yoksun diye gelmiyo kaydirigubbakcemileokyanusta hiç gelmiyo artık
Napayım canım memeleketime gidecem ailemi akrabalarımı görecem gezicem doya doya gelse şu tatil valla iple çekiyom çok özledim :dance:desene senden benim gibisin şimdi burda yazması ayıp olur hani bir tilki varya bende onun gibiyim valla ama ne yapayım seviyorum
bu arada hoşgeldin beryalcim
hadi ya bende oraya giderim diyordum pek yoğunluk yaşamadın her gidişimde de :1shok:
ama o zübeydeye de gidebilirim ozaman iyiyse bakalım sağol canım kaydirigubbakcemile5
:lepi::lepi::teytey::içelim::içelim::hooray::hooray::enbuyukkk:oleyyyy oley oleeeeey
citosss oleeeeey....:hooray::hooray::hooray:
:içelim::içelim::içelim::içelim:
ŞenizŞenizrica ederim canım sen iyi olda ne demekkaydirigubbakcemile3Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?