valla aylacım daha kimseden bir haber yok anlıyacağın sara ile daha ne halay çekebldik nede dans edebildik.canım nasılsın hoşgeldin .
hb canlarım iyi olmaya çalışıyorum
sayfalar dolmuş gene okuyamadım geçmişte iyi haber varmıdır
yaaaaaaaaa sorma duyunca bende inanamadım başka topik ba ba baak.heeeeee doğru söyledin yolda kurtlar var yer seni senin nohut öle mide baskı yapıp bulandırmıyo dimi beryoşum.Şeniz
halay çekilcek günler yakındır kızlar
beryal nohutun iyi değilmi yani ben yanlış anladım yazdığını değilmi güzelim
anam yoksa senden bir halaylık habermi gelicek şekerim yoksa
tamam ya ne furuyon tombiş kafam acıdı:çok üzgünüm:
gitcem işte yakalayın beni lülülülülülülülülülülülü
beryalcim bodrumda havalar nasıl günük güneşliktir heralde
aman iyi teyzoşum sen annene iyi tutun yakında san bir kaçtane de arkadaş getireceğiz birlikte annelerle oynaşırsınız tamammı canım anlaştık değilmi nohutum benim gelseni ben bir öpeyim ŞenizŞeniz:1hug::1hug::1hug:a.s.a.s.teyzoş ben nohut ben çok iyiyim anneme sımsıkı tutundum ekimde doğacağım günü bekliyorum .annemi hiç üzmüyom burda akıllı uslu oturuyom yatıyom bazen de oynaşıyom gamyoncuiremsugamyoncuiremsukaydirigubbakcemile3
tamam ya ne furuyon tombiş kafam acıdı:çok üzgünüm:
gitcem işte yakalayın beni lülülülülülülülülülülülü
:dilcikar::dilcikar:naber ben gittimde geldim bileheeeeeeeeeeee bi çiçek le af :dilcikar:kaydirigubbakcemile pışıkk bağlıyorum seni sıkıcana hadi bakalım git hadi kötükedihüso noldu gözlerin böle :1shok:açıldı dimi.
aman iyi teyzoşum sen annene iyi tutun yakında san bir kaçtane de arkadaş getireceğiz birlikte annelerle oynaşırsınız tamammı canım anlaştık değilmi nohutum benim gelseni ben bir öpeyim ŞenizŞeniz:1hug::1hug::1hug:a.s.a.s.
evet canım ya bugün hava çok güzel komşularım da gelecekler bahçede havuz başında oturup çay içip kısır yiycez.misafirlere kısır yapcam canım istedi.sitedeki arkadaşlarda gelecek hepberaber oturcaz.bahar geldi bodruma.yakında yaz gelir.hele bugün çok güzel hava.haydi sizde gelin kızlar . cokacimcoookcokacimcoook
tüh bende dedim sarayla oynuyacağız diyeyok canım bu ay olmas zaten şu anda fitil kullanıyorum ya çalışma falan yok anlıcanız ben genel anlamda söylemiştim
kızzz vurma elinde ağır haaa -tatlicadiarzu-salak oldum işte laftanda anlamam artıkdelikafaduldendelikafaduldenhele bi git bak ne oluyo gör vura vura kafanı kırcam :mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:
evet canım ya bugün hava çok güzel komşularım da gelecekler bahçede havuz başında oturup çay içip kısır yiycez.misafirlere kısır yapcam canım istedi.sitedeki arkadaşlarda gelecek hepberaber oturcaz.bahar geldi bodruma.yakında yaz gelir.hele bugün çok güzel hava.haydi sizde gelin kızlar . cokacimcoookcokacimcoook
:dilcikar::dilcikar:naber ben gittimde geldim bileklava: klava:eeee kafama vura vura salak ettiniz beni savulun üleyyyyyynnnn kötükedihüsodellendim işte yazıcamda yazıcam durduramazsınız beni artıgınkötükedihüso
tüh bende dedim sarayla oynuyacağız diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?