Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

yaaaaaaaaa sorma duyunca bende inanamadım başka topik ba ba baak.heeeeee doğru söyledin yolda kurtlar var yer seni senin nohut öle mide baskı yapıp bulandırmıyo dimi beryoşum.Şeniz

yok teyzesi benim nohutum çok akıllı hiç üzmüyo annesini.çitos çok geziyo bebişinde kafa karışıyo annesi ne ceza veriyo kendince . sen teyzelerimden uzaklaşırsan bende mideni bulandırırım diyo. aferin fındığıma benim .
yap kuzum sen annen akılllansın gitmesin birdaha bizi bırakıp başka topiciklere delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

beryal nohutun iyi değilmi yani ben yanlış anladım yazdığını değilmi güzelim

teyzoş ben nohut ben çok iyiyim anneme sımsıkı tutundum ekimde doğacağım günü bekliyorum .annemi hiç üzmüyom burda akıllı uslu oturuyom yatıyom bazen de oynaşıyom gamyoncuiremsugamyoncuiremsukaydirigubbakcemile3

tamam ya ne furuyon tombiş kafam acıdı:çok üzgünüm:
gitcem işte yakalayın beni lülülülülülülülülülülülü

heeeeeeeeeeee bi çiçek le af :dilcikar:kaydirigubbakcemile pışıkk bağlıyorum seni sıkıcana hadi bakalım git hadi kötükedihüso noldu gözlerin böle :1shok:açıldı dimi.

beryalcim bodrumda havalar nasıl günük güneşliktir heralde

evet canım ya bugün hava çok güzel komşularım da gelecekler bahçede havuz başında oturup çay içip kısır yiycez.misafirlere kısır yapcam canım istedi.sitedeki arkadaşlarda gelecek hepberaber oturcaz.bahar geldi bodruma.yakında yaz gelir.hele bugün çok güzel hava.haydi sizde gelin kızlar . cokacimcoookcokacimcoook

aman iyi teyzoşum sen annene iyi tutun yakında san bir kaçtane de arkadaş getireceğiz birlikte annelerle oynaşırsınız tamammı canım anlaştık değilmi nohutum benim gelseni ben bir öpeyim ŞenizŞeniz:1hug::1hug::1hug:a.s.a.s.

tamam ya ne furuyon tombiş kafam acıdı:çok üzgünüm:
gitcem işte yakalayın beni lülülülülülülülülülülülü

hele bi git bak ne oluyo gör vura vura kafanı kırcam :mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:

heeeeeeeeeeee bi çiçek le af :dilcikar:kaydirigubbakcemile pışıkk bağlıyorum seni sıkıcana hadi bakalım git hadi kötükedihüso noldu gözlerin böle :1shok:açıldı dimi.
:dilcikar::dilcikar:naber ben gittimde geldim bile klava:klava:eeee kafama vura vura salak ettiniz beni savulun üleyyyyyynnnn kötükedihüsodellendim işte yazıcamda yazıcam durduramazsınız beni artıgınkötükedihüso

tamam teyzoş siz amcalarla oynaşın da bana da beraber oynaşacak kardeşler gelsin . :jeyyar::jeyyar: :roflol::roflol: hadi yapın hemen bekliyom .gamyoncuiremsu

şu yumurtlama gününü yakalayamıyoruz galiba benim dün gece uzayan mukustu ama ilişki olmadı ondan önceki günü oldu a.caba yumurtam beklermi 1 gün daha. yumurtayla savaş veriyorum resmen

oh oh e güzel bide yaz eskişehire gelse bugün çok soğuk burası
afiyet bal şeker olsun canım istemedi dersem yalan olur sulandım

hele bi git bak ne oluyo gör vura vura kafanı kırcam :mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:
kızzz vurma elinde ağır haaa -tatlicadiarzu-salak oldum işte laftanda anlamam artıkdelikafaduldendelikafadulden

beryalim napıyosun cnm sen yaa bırak onlar yapsın aaa kalkma fazla yerinden bu ayı da atlat öle yap kısırını .dikkat et çıkma öle dışarı falan:1hug:

sen kudurdun bugün artık seni birtek ben durdururum .bak çitos çıtırdak çerez .kıpraşma akıllı uslu dur yerinde yoksa seni yumruk manyağı yapcam :mymeka::mymeka:kötükedihüsokötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…