Burdayım canım ben iyiyim teşekkür ederim sen nasılsın
Üzülme canım bir dahaki sefere inşallah. Alıştık biz bunlara yaa bi sürpriz olsa dimi hayırlısı ama
sagol hayatım ne yapalım allahın taktiri
naptın kuzum sen kıyamam sana üzülme kısss bidahaki ay kalırsın inşaalah üzülme bak bende ağlarım senağlamasenağlama
ay canım sen hamile hamile zaten her seye aglıyorsundur bide benim icin aglama kıyamam
amannn üzülme canım ya bi iki gün soke oluyoda insan alışıyoruz yine enerjini ve moralini topla çalışmaya devam canım moralsizliğe yer yok hayatım napalım...ALLAH BİLİYOR GÜNÜNÜ.....
BİRGÜN BİZİM YAVRUŞLARIMIZ MUTLAKA GELECEK BUNA İNAN
SELRAA çok takma kafana hayatımm bak ne dicem soğan kürünü yaptın ya şimdi arkasından incir kürüne başla çok iyi oluyormuş...
ewet aynen öle ağlanmıycek şeylerede ağlıyom bazen bu hamilelik bana yaramadı çok agresif oldum Çok üzgünüm çoookay canım sen hamile hamile zaten her seye aglıyorsundur bide benim icin aglama kıyamam
ewet aynen öle ağlanmıycek şeylerede ağlıyom bazen bu hamilelik bana yaramadı çok agresif oldum Çok üzgünüm çoook
ilk hamileligimden tecrübeliyim.bütün hamileler böyle üzülme
kız tedavi ile olmuyor sogan kürü ile olurmu bilmem.bu ay yaptım bir dahaki ayda 5 gün sogan kürü yapacagım sonra üstünede bir incir kürü patlatırım.tabi bu tempoya dayansın diye kocamada keci boynuzu kürü yaparım.cekilin ulen kim tutar bizi.kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
evet hayatımmm takviyeler olcek tabiii
kıss bende incir kürüne başladım dün gece
sabahta tarçınla bal yedim bide adaçayı içtim
birazdan yine adaçayı içerim..
aman bu inciri pek seviyodum ben ama bişiden nefret etmek istiyosan anladım ki suyunu içicennnn-tatlicadiarzu-
canım test yaptınmı cevap yaz bize ..
yaptım canım arkadasım negatif cıktı.
:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
canım üzülme biliyosun bizde yöntem bitmiyo bak bende 7 ay oldu hala tık yok ama umutla bekliyorum kırma umudunu 1-2 gün sonra düzeliyoruz üzüldüğüme üzülüyorum sonra aman diyorum sağlıklıyız bunada şükür :1hug:
kızlar nerdesiniz ya of
kızzzzzz escacım ben geldim naptınız bensiz bakimŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?