tamamda saracım çitosumuza fazla vurmayalım dur bizim ufaklık hakkından gelir annesinin bir oynaşır karnında sonra mide bulantısı lavabodan başka bir yere gidemez bak ne güzel ceza demiheeeeeeeeee gördüm gördüm altta işte korktu gidemiyoki heeee:))))) bak bidaha gitsin
hlyms :mymeka:,escalesi:mymeka:,orays:mymeka:,vildoşu,:mymeka:niloşu :mymeka:hepsini toplar hep beraber vurarız heee
tamam bak gülmeye başladım dur bende bir şeyler yapayım eksiğin varmı söyle yapayım bende şekerim nohutumuzu yormıyalaım :lepi::lepi::lepi:
hoşgeldin canım nasılsın :1hug:
:mymeka::mymeka: yakala onu tut saçından sürü sürü öle getir cadıyı.gelmezse beryal çağırıyo de.beni getirmesin oraya bak rezil ederim hangi topikteyse onu.arkadaşlarına rezil olmak istemiyosa gelsin hemen . gelmezsen beryal silindir gibi üstünden geçecekmişte o zaman gelir Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookklava: klava:
tamamda saracım çitosumuza fazla vurmayalım dur bizim ufaklık hakkından gelir annesinin bir oynaşır karnında sonra mide bulantısı lavabodan başka bir yere gidemez bak ne güzel ceza demi
bişi sorcam kızlarr profile resim nasıl ekleniyo bileniniz varmıı? yardımcı olursanız sevinirimn
teşekkür ederim canım saol sen ve bebiş nasıl caya çağırıyon arkadsları afiet şeker olsun kuzumm:1hug:
canım yukarda kullanıcı panaline gir ordan avantar resim diye bölüm var solda altta doğru ordan gir ekle resim .
oy ne güzel olur vallakız biz burda bukadar muhabbet ediyoz bi toplansak muhabbet sayfa yerine saat alır heralde (pek güzel olur )sonra bebişlerimizide getiririz yanımızda gün yaparız
kimse bilmiyomu resimi nasıl koyulacagını ben yapıom ama hep hata yapıyo
heeeeeeeee boncuk hakkından geliyo annesinin:Saruboceq:
silindirmi heee:roflol::roflol::roflol::roflol:
citos bak sana diyoz duydunmu bu yeter artık sana dimi iyi hadi omazan beryoşa gidiyoz kısır yemeye escacım hazırlan citosun elinden sen tut kaçar falan sonrakaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
tamamda saracım çitosumuza fazla vurmayalım dur bizim ufaklık hakkından gelir annesinin bir oynaşır karnında sonra mide bulantısı lavabodan başka bir yere gidemez bak ne güzel ceza demi
ben buldum seniiiiiiii boncuğun kokusunu takip ettim buldum iştee:1shok:
canım bilgisayardan yükle alttakinden 2 tane yükleme varya sen gözat tıkla resimlerimden gir onayla
hadi hazırlan sara alıcak hepinizi.önce escalesle şu çitosu bağlasınlar arabaya da gelicekler birazdan hepinizi alıp doğru bize gelceniz.bodruma.ohhh sefamız olsun
hoşgeldin mavi gözlü nbr
kız çıtırdak çerez senin saçını başını yolcam bu kez.ben çoookktttaaaan gittim geldim naberrrrr:lepi:
ayyyyyyyyy yaparız belki bigün bellimi olur hayat bu tesadüf ve süprizlerle dolu gamyoncuiremsu
canım dediğin gibi yapıyom ama internet exroplerer hata diyo yaa off:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?