yavyummm ben seni hemencik bulurum merak etme sen :jeyyar::jeyyar:yakalarsam.......!!!heeeeeeeee sen gidersin dimi şimdi de ben gideyimde gör bakiyimm (sana sölemicem hangi topiğe gittiğimi):dilcikar:
beryaal ,escales ben gidiyorum birazcık işim var citosa sölemedim işim olduğunu onu kandırdım bende başka topiğe gidiyorum diye gelirim birazdan
tamam kız tamam sinirlenme fazla nohuta kıyamam ben tamam ben şu köşede oturcem sizi izlecem saç baş koymadınız bende :1ninca::1ninca::1ninca:kız çıtırdak çerez senin saçını başını yolcam bu kez.
ofındığıda gezdirip durma bebişimize bi rahat bi huzur ver.
inşallah canım inşallah
escales senin albümlerde resmin varmı hamak üzerinde eşinle beraber yoksa başka escales mi?:tomato::tomato:
hoşgeldin yasemencim nasılsın tatlım özledik seni ŞenizŞenizkızlarrr ben geldim nasılsınızzzz sizleri çok özledim yeni havadisler varmı
slm canım afiyet olsun bişiler aldınmı banada :jeyyar:slm kızlar bir yemeğe ve bugün buranın pazarı biraz dolaştım geldim
slm canım afiyet olsun bişiler aldınmı banada :jeyyar:
canım test yaptınmı cevap yaz bize ..
yaptım canım arkadasım negatif cıktı.
:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
diloş canım hoşgeldin sendea.s.
yeb senlede görüşmüyoduk bikaçgündür sende hoşgeldina.s.
nevar ne yok kızlar...eğer kimse yazmazsa bende aşağıya çay ve sigara içmeye incem ozaman siz okuyana kadar...ordamısınızzzzzzzzzzzzz huuuuuu huuuuklava:
canım test yaptınmı cevap yaz bize ..
:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
Üzülme canım bir dahaki sefere inşallah. Alıştık biz bunlara yaa bi sürpriz olsa dimi hayırlısı ama
naptın kuzum sen kıyamam sana üzülme kısss bidahaki ay kalırsın inşaalah üzülme bak bende ağlarım senağlamasenağlamacanım test yaptınmı cevap yaz bize ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?