Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

cnm madem gözlerine bahane buluyo ela renkte lens al eğer sende rahatsız oluyosan dene bi cnm yaa:1shok:

aslında eşinin düşünmesi lazım annemin bir sözü vardı ve hep ben onu uygularım eşimin yanında banada bakarlar ama nasıl olsa bakana bal ..... yal yok der geçerim. eşin bunu düşünse göz bu sonuçta iyiyede bakarlar kötüyede

aman neyse boşver mavi _gözlü sende gel bizimle şarkı söyle şekerim dün benimde aynı olay geldi eşimle yemeğe çıktık yukarı katta oturuyoruz adamın biri trene bakar gibi bakıyordu ki eşim bunu gördü valla ben hiç tınlamadım sende kafanı takma gel şarkı söyle bizle şekercim hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

ROZALııııııııN nerdesin güzelim yaa senin baya oldu aşılaman öyle değilmi nasılsın

canım sizler olmasaydınız ne yapardım bilmiyom kafayı tırlatcaktım zaten çalışmama izin vermiyo evet şarkı sölemek lazım çok saolun yüzümü güldürüyorsunuz allah sizleride güldürsün :dance::dance::dance:

amin şekerim amin allah hepimize nur topu gibi bir çocuk versin anacım

amin şekerim amin allah hepimize nur topu gibi bir çocuk versin anacım

amin canım cümlemize
illede uğruna ölmem mi gerek
heder oldum aşkına bilerek
kime özlem kimlere hasret
sevemezsin yok sende bu yürek
bu parcaa çok güzell insanın das edesi gelio :dance::dance::dance:

aminnnnnnn hepimizi inşallah hadi hadise dinliyoruz gell sende
anlıyorum şekerim benim asıl ismim evren bu arada senin ne güzelim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…