demekki çatlıcam bende stresi burdan atıyom daha yeni evli sayılırız zamanla alısır kıskanıyo ama ne yapalımm şu gözlerim olmasa daha rahat ederim insanlar mal mal bakıyo ayol yanımda beyim var buda görüyo tabii o yüzden tek razı olmuyo annem yada ablamla çıkıyom bide beyimle
demekki çatlıcam bende stresi burdan atıyom daha yeni evli sayılırız zamanla alısır kıskanıyo ama ne yapalımm şu gözlerim olmasa daha rahat ederim insanlar mal mal bakıyo ayol yanımda beyim var buda görüyo tabii o yüzden tek razı olmuyo annem yada ablamla çıkıyom bide beyimle
cnm madem gözlerine bahane buluyo ela renkte lens al eğer sende rahatsız oluyosan dene bi cnm yaa:1shok:[/QUOTEgözlerimi bahane bulmuyuda ben öle düşünüyom yani insanlar yicek gibi bakıyo biraz kilo alsam çok zayıfım manken gibisin derler bana bide çirkin olsam tamamdır :) kendimi övünmüş gibi olmayım canlarım ama durum buu
ayy evet benim kocamda sağolsun sonsuz güvenirdiğer yarım benim oo
escacım ozaman şarkı söylemek lazım avaz avaaaaaaaaaaaazzzzz hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt:teytey::teytey::teytey::teytey::dance::dance::dance::dance::dance:
bende öle içim coştu şimdi baaakkkk:sm_cool:
aman neyse boşver mavi _gözlü sende gel bizimle şarkı söyle şekerim dün benimde aynı olay geldi eşimle yemeğe çıktık yukarı katta oturuyoruz adamın biri trene bakar gibi bakıyordu ki eşim bunu gördü valla ben hiç tınlamadım sende kafanı takma gel şarkı söyle bizle şekercim hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
canım sizler olmasaydınız ne yapardım bilmiyom kafayı tırlatcaktım zaten çalışmama izin vermiyo evet şarkı sölemek lazım çok saolun yüzümü güldürüyorsunuz allah sizleride güldürsün :dance::dance::dance:
amin şekerim amin allah hepimize nur topu gibi bir çocuk versin anacım
aminnnnnnn hepimizi inşallah hadi hadise dinliyoruz gell sendecanım sizler olmasaydınız ne yapardım bilmiyom kafayı tırlatcaktım zaten çalışmama izin vermiyo evet şarkı sölemek lazım çok saolun yüzümü güldürüyorsunuz allah sizleride güldürsün :dance::dance::dance:
anlıyorum şekerim benim asıl ismim evren bu arada senin ne güzelim
saracım yusuf güney heder oldum aşkınayıda indir onuda dinleyin hareketlidir süper sarkıı :dance::dance::dance::dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?