Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

hihoyyythadi anam yandan aşağıdan yukarıdan hadi birazda zıplayalım birazda gobek atalım allah allah ohoh oh valla dur birazda kıvırayım kız yoruldum valla ha:teytey::sm_cool: dur birazda ha kurtlarımı dökeyim

canlarım sabahtan beri burdayım ben birazcıkta iş yapayım gelirim yine mavigözlü,esca,rozalinberyal,şuanda olan herkes görüşürüz bay bayyyy

fazla zıplamayın kıss bilmiyoz ama belki hamililiği başlayan vardır aramızda sonra düşürmeyelim bebeişi düşmesin anam allah koruusunn

amin canım çok sağol.
ben geldim escales beryal yldz slmlarr hepinize nasılsınızz bahar havası gelmişşş evdemisiniz

iyiyiz canım evet ben evdeyim mecburen 2 hafta yatmama gerek daha .9 nisanda kontrolüm var bakalım doktorum ne dicek.inşallah iyi olurum da yatmaktan kurtulurum .

canlarım sabahtan beri burdayım ben birazcıkta iş yapayım gelirim yine mavigözlü,esca,rozalinberyal,şuanda olan herkes görüşürüz bay bayyyy
tamam şekerim hadi sana kolay gelsin bizi unutma sakın ha fazlada özletme şekerim arada gir olurmu

ROZALİİİİİİİİN nerdesin güzelim yaa senin baya oldu aşılaman öyle değilmi nasılsın
burdayım cnm benimle kimse konuşmayınca dolanıyordum bende
5 gün oldu tatlım merakla bekliyom işte 10 gün sonra test yapcem
bakalım tutacakmı bebiş :1closedeyes:

fazla zıplamayın kıss bilmiyoz ama belki hamililiği başlayan vardır aramızda sonra düşürmeyelim bebeişi düşmesin anam allah koruusunn

yok yok merak etme şekerim onlarda bizden vazgeçmesinler birazda onlar kıpır kıpır olsun anaları gibi oynasınla sıkılmasınlar be ya

burdayım cnm benimle kimse konuşmayınca dolanıyordum bende
5 gün oldu tatlım merakla bekliyom işte 10 gün sonra test yapcem
bakalım tutacakmı bebiş :1closedeyes:
olurmu şekerim senlede konuşuruz hoşgeldin güzelim nbr nasıl gidiyor hayat

beryalcim nasılsın tatlım nohutun nasıl Şeniz
hoşgeldin canım nasılsın az kaldı 10 demi.hadi hayırlı haberler getir bize.:1hug:

güle güle pıtırcık.unutma bizi:a015:

beryalcim inş sonuc istediğin gibi çıkar rahat edersin kendine dikkat et görüşürüz ben çıkıyom

bugün olalı beş gün oldu cnm 10 gün sonra belli olur dimi tatlımfisfisfis

evet canım ben 15 gün sonra yapmıştım silik ikinci çizgiyi görmüştüm ama çok silik.16 yada 17 inci gün yapsan aslında daha sağlıklı olur.çünkü ben tam emin olamadım birde kan testi de yaptırdım arkasından .17 inci gün falan yapsan bence daha net sonuç alırsın .çsakın acele etme.iilk erken yapınca sonuç yanlş çıkar sende hayal kırıklığı yaşarsın .sabret canım hatta beklesen 20 inci gün yapsan keşke .net sonuç alman için am abeklemek zor biliyorum .sen 17 yada 18 inci gün de yap yani 15inci gün de yapma bir kaçgün geçir tatlım.:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…