hihoyyythadi anam yandan aşağıdan yukarıdan hadi birazda zıplayalım birazda gobek atalım allah allah ohoh oh valla dur birazda kıvırayım kız yoruldum valla ha:teytey::sm_cool: dur birazda ha kurtlarımı dökeyim
sen meraklanma güzelim hele bir nohutun tehlikeyi atlatsın sende ortalığı birbirine katarsın şekerim şimdi nasıl olsa bizler özzgürüz o yüzden gezioruz zamnı gelince sen gezcen biz yatcaz yada evde pinekliycez. şekerim. allah sağlıklı bir şekilde dünyaya getirmeyi nasip etsin güzelim. a.s.a.s.a.s.
ben geldim escales beryal yldz slmlarr hepinize nasılsınızz bahar havası gelmişşş evdemisiniz
canlarım sabahtan beri burdayım ben birazcıkta iş yapayım gelirim yine mavigözlü,esca,rozalinberyal,şuanda olan herkes görüşürüz bay bayyyy
tamam şekerim hadi sana kolay gelsin bizi unutma sakın ha fazlada özletme şekerim arada gir olurmucanlarım sabahtan beri burdayım ben birazcıkta iş yapayım gelirim yine mavigözlü,esca,rozalinberyal,şuanda olan herkes görüşürüz bay bayyyy
burdayım cnm benimle kimse konuşmayınca dolanıyordum bendeROZALİİİİİİİİN nerdesin güzelim yaa senin baya oldu aşılaman öyle değilmi nasılsın
fazla zıplamayın kıss bilmiyoz ama belki hamililiği başlayan vardır aramızda sonra düşürmeyelim bebeişi düşmesin anam allah koruusunn
olurmu şekerim senlede konuşuruz hoşgeldin güzelim nbr nasıl gidiyor hayatburdayım cnm benimle kimse konuşmayınca dolanıyordum bende
5 gün oldu tatlım merakla bekliyom işte 10 gün sonra test yapcem
bakalım tutacakmı bebiş :1closedeyes:
yok yok merak etme şekerim onlarda bizden vazgeçmesinler birazda onlar kıpır kıpır olsun anaları gibi oynasınla sıkılmasınlar be ya
hoşgeldin canım nasılsın az kaldı 10 demi.hadi hayırlı haberler getir bize.:1hug:beryalcim nasılsın tatlım nohutun nasıl Şeniz
canlarım sabahtan beri burdayım ben birazcıkta iş yapayım gelirim yine mavigözlü,esca,rozalinberyal,şuanda olan herkes görüşürüz bay bayyyy
hb cnm iyi gidiyor sen nasılsınolurmu şekerim senlede konuşuruz hoşgeldin güzelim nbr nasıl gidiyor hayat
bugün olalı beş gün oldu cnm 10 gün sonra belli olur dimi tatlımfisfisfishoşgeldin canım nasılsın az kaldı 10 demi.hadi hayırlı haberler getir bize.:1hug:
güle güle pıtırcık.unutma bizi:a015:
beryalcim inş sonuc istediğin gibi çıkar rahat edersin kendine dikkat et görüşürüz ben çıkıyom
hb cnm iyi gidiyor sen nasılsın
bugün olalı beş gün oldu cnm 10 gün sonra belli olur dimi tatlımfisfisfis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?