Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

geçer glüm geçer biraz sabret sende yakında nohutunla bodrumun tadını çıkarırsın hele biraz sabret şekerim

inşallah canım zaten doktor kontrolümüz iyi geçerse izmire gelcem anneme.hem de kendime birkaç parça kıyafet alcam .burda hamile kıyafeti satan yer yok.yani var bir iki tane ama ben daha spor şeyler istiyorum yazlık kapriler tşörtler kot elbiseler .inşallah gelebilirim .

yaaa vallahi daha 4 ay once baktilar bir problem yok dediler kist varmis ve yirtilmis ve 3 gundur yataktayim kasiklarim karnim agriyor;persembe gunu rahatsizlandim acile gittim kanda bir problem yok dedi doktor idrarda da bir sey cikmadi.radyolojiye gonderdiler ondanada bir sey cikmadi doktorlar scannere yolladi turkce nasil geciyor bilmiyorum lazerli bir makinanin icine soktular karnim rahimim ve gogsumden .orada anlasildi kistin oldugu ve heryerim agriyo kriz gibi agri girmesi de kistin yirtilip suyunun mideme akmasiymis: doktor agri kesici verdi bes gun agri kesicileri kullancam eger ilaclar etkisini gosterirse hapla tedavi yoksa ameliyatla alacaklar.yaaa cook kotuyum.gecen4 ay once gittigimizde scanner makinasindan gecseydim belki gounurdu radyolojide kanda hic bir sey cikmadi /simdi elim kolum bagli dua ediyorum sagligima kavusmak icin dua edin kizlar bana

anam çok ama çok geçmiş olsun canım allahtan dileğim çacbucak ayağa kalkarsın güzelim

beryalcim izmire gelmekle en iyisini yaparsın bu arada banada beklerim tabi gelebilirseniz hem tanışırızda

kız sara bak gene yakaladım seni ne diye saklanıyorsun kıyılarda köşelerde sesin soluğun çıkmıyor

eşimn sperm tahlıllerı çıkmıştı sayısı çok ıyı 85.000.000 ama hareketlılık %2 miş ıyı deıl kotude deıl dedı yanı 85.000.000 % 2 16.000.000 falan oluyo eğer sabredersenz bı ıkı ay daha deneyelım dedı eşime klomen verdı onmlı bı şey deıl korkmayın dedı strs yapmayın dedı yok bız sabredemıyorz dersenz bu ay geçtıkten sonra aşılama yaparız dedı ben doğal yolla olsun istıyorum ama

canım çok geçmiş olsun ama çok üzgün olarakta söylemeliyim ki.sana geçen haftalardaki konuşmamaızda da dedim buöyle olabilir diye .kızma ama burdan senin durumun diğer arkadaşlara örnek olsun .canım benim bak sakın kızma ama bende aynı sorunla jkarşılaştım ki ben 1 ay adet olmamaıştım ve adet olmamamın sebebini araştırırken bulduk kistlerimi ve ben adet olmadım hamileyim derken acilen ameliyata alındım .sol yumurtalığım ve 2 büyük kistim alın dı yani kocaman kistler ur yani.20 cm bir diğeri 0 cm di.ama allaha şükür alındı ve bende kurtuldum .bebeğim olmaz diyordum tek yumurtalıkla ama allah yardım etti ve her ay kontrollerimi aksatmadan doktoruma gittim ve şimdi ameliyat olmamın üstünden 10 ay geçti ama ben hamileyim .sakın korkma tatlım ameliyatla kurtulacakasın kistlerden .allahım yardım etsin hemen iyileş ve meleğini de kucağına la inşallah

ÇOK ÖNEMLı BURDAN TÜM ADETı GEÇıKEN ARKADAŞLARA SESLENıYORUM BAKIN ANLATMAK ıSTEDıĞıM TAM OLARAK BUYDU ADETıNıZ GEÇıKıNCE TABıKı TEST YAPIN AMA BıR AY GEÇTı ıKıNCı AY HALA GELMEDıYSE VE TEST YAPTINIZ SONUÇ NEGATıFSE MUTLAKA DOKTORA GıDıN ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…