biliyorum ablacım erken daha valla kafama hıç takmıyorum doktorm bu ılacı kullan demiş eşime eğer ben bu sekılde hamıle kalsymısım bebğimn ya sakatlık yada olu olması rıskı varmış bnde korktum o zamn doktorm kızdı ben ıhtımalı dıyorum dedı sakın kafaya takma dedı valla ablacım bn hep hayırşlısı sağlıklısı olsun dıyodum rabbımın bı bıldığı var demkkı bana bebiş gondermedı ole bışey olsaydı ben kahrolurdum galıba allahın dedığı olr ablacım hiiç duşunmuyorum zamanını beklıyo tabıkıeşimn sperm tahlıllerı çıkmıştı sayısı çok ıyı 85.000.000 ama hareketlılık %2 miş ıyı deıl kotude deıl dedı yanı 85.000.000 % 2 16.000.000 falan oluyo eğer sabredersenz bı ıkı ay daha deneyelım dedı eşime klomen verdı onmlı bı şey deıl korkmayın dedı strs yapmayın dedı yok bız sabredemıyorz dersenz bu ay geçtıkten sonra aşılama yaparız dedı ben doğal yolla olsun istıyorum ama[/QU
canım benim aşılama çok erken senin için şöyle 6 ay falan daha bekleyin bence.ondan sonra aşılamaya geçin .sen kafana takma rahat ol ve eşine de moral verki rahat olsun eşinde.herşey sende bitiyo unutma çok düşünmemeye çalış.rabbim zamanı gelince zaten yolluycak meleğini.:1hug:
saolosin canim ben zannettimki normal adet gecikmesi doktorlarda bilemedi once amaen son care olan skanere yolladilar orda gorundu benim kist ne kadar cm bilmiyorum ama 2 cm yirtilmis yaa bazi kistler demekki zor anlasiliyor agir agrikeici verdiler bakalim hayirlisi ben korkuyorum amaliyat felan ama allahtan burdaki gittigim kadin dokturuna cook iyi diolar BERYALCIGIM senin kist yirtildimi.once hapla tedavi ettiler mi sana nasil oldu
tamam canım bende öyle yapcam zaten ama içimden birses diyorki hani senin şu söylediğin muhabbet vardı ya ayın 17 sinde oldu ve o yüzden görünmüyor gibi geliyor içimden çünkü hi adet belirtisi yok bende. inşallah hamileyimdir bizi fala uğraştırmaz bebişimiz.canım escalesim bekle tatlıkuşum sabret lütfen .bak birkaç gün daha bekle inşallah ki hamilesindir de adet olmazsın .canım nasıl olsa dün yaptın 5 gün daha bekle tekrarla testi eğer ki gelmezese o zaman doktora git ve neden adet olmadığının nedenini araştır.
biliyorum ablacım erken daha valla kafama hıç takmıyorum doktorm bu ılacı kullan demiş eşime eğer ben bu sekılde hamıle kalsymısım bebğimn ya sakatlık yada olu olması rıskı varmış bnde korktum o zamn doktorm kızdı ben ıhtımalı dıyorum dedı sakın kafaya takma dedı valla ablacım bn hep hayırşlısı sağlıklısı olsun dıyodum rabbımın bı bıldığı var demkkı bana bebiş gondermedı ole bışey olsaydı ben kahrolurdum galıba allahın dedığı olr ablacım hiiç duşunmuyorum zamanını beklıyo tabıkı
tatlım rabbim zamanı gelince yolluycak meleğini.sen merak etme.öptüm Şeniz:1hug:
tamam canım bende öyle yapcam zaten ama içimden birses diyorki hani senin şu söylediğin muhabbet vardı ya ayın 17 sinde oldu ve o yüzden görünmüyor gibi geliyor içimden çünkü hi adet belirtisi yok bende. inşallah hamileyimdir bizi fala uğraştırmaz bebişimiz.
Escales adetİnİ kaÇ gÜndÜr geÇİyon
26 sında geçti canım
2 gündür geçiyon yani ümitlenmek için bence erken canım en az 1 hafta geçmen gerek 5 gün daha bekle öyle yaparsın testini tabi karar senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?