Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

saolosin canim ben zannettimki normal adet gecikmesi doktorlarda bilemedi once amaen son care olan skanere yolladilar orda gorundu benim kist ne kadar cm bilmiyorum ama 2 cm yirtilmis yaa bazi kistler demekki zor anlasiliyor agir agrikeici verdiler bakalim hayirlisi ben korkuyorum amaliyat felan ama allahtan burdaki gittigim kadin dokturuna cook iyi diolar BERYALCIGIM senin kist yirtildimi.once hapla tedavi ettiler mi sana nasil oldu

canım escalesim bekle tatlıkuşum sabret lütfen .bak birkaç gün daha bekle inşallah ki hamilesindir de adet olmazsın .canım nasıl olsa dün yaptın 5 gün daha bekle tekrarla testi eğer ki gelmezese o zaman doktora git ve neden adet olmadığının nedenini araştır.

yok canım benim kilerde patlamak üzereyken ameliyata alındım .ameliyattan korkulcak birey yok sakın vakit geçirme .doktor ameliyat diyorsa ameliyat ol hemen .ben de doktora gitmiştim hemen hastaneye yatırdılar ve ertesi sabah ameliyata alındım .canım sen dikkatli ol ve hazırlığını da yap.yani yazıyorum yanlış analama ama .vücut temizliğini yap küçük birde çanta hazırla havlu peçete havlu tarak diş fırçası gecelik iç çamaşırı falan al .bir çantaya koy.hazırlık olsun .bu dururm da sanırım ameliyata alırlar.korkma sakın tatlım bir şey hissetmiyorsun bayıltıyorlar.merak etme uzman bir dokorsa eğer ameliyattan 1 ay sonra tekrar normal hayatına dönüyorsun .şimdiden çok geçmiş olsun canım .bizi merakta bırakma .girebildiğin zamanlarda yaz bize.

tamam canım bende öyle yapcam zaten ama içimden birses diyorki hani senin şu söylediğin muhabbet vardı ya ayın 17 sinde oldu ve o yüzden görünmüyor gibi geliyor içimden çünkü hi adet belirtisi yok bende. inşallah hamileyimdir bizi fala uğraştırmaz bebişimiz.

bide ben şey düşünüyorum ben doktora gitmeden önce iki ayda bir oluyordum saolsun beni üniversite bütün dengemi bozmuştu. durmu anlattım farlutal verdi ve ben kullandım 29 aralıkta bir oldum ocak ayında iki kere oldum şubat ayındada normali gibi 26 sında olmaya başladım yoksa ben eski adet düzensiliğimmi başladı bazen onuda düşünüyorum valla

canım çünkü adet günü geçsin daha net olur herşey ban çatlatma iğnemi 15 inci gün falan vurulmuştum yani adetimin 15 inci günü sonra iğneden 15 gün sonra test yaptım düşün yani baya zaman geçti ama ancak çıktı.o zaman adet olmam gereken günü falan geçmişti ki silik çıktı ve herkesin bir olmuyo unutma canım .adetin geçsin birkaçgün sonra yap ve ben hep buu sana söylüyorum .adetin henüz çok yeni geçti yani herşeyi düşün .belki hamilesin belki üşüttün belki idrar yolları iltihabı yada allah korusun kist olabilir.ama sen iyisini düşün ve ne olduğunu öğrenmek için 5 gün daha bekle ve testi yeniden yap eğer negatif olursa doktora gitmende fayda var geç kalma canım .bir kontrol ol ursun hem de nedenini öğrenirsin .

kızlar ben çıkıyorum birşeyler yiyip uzanıcam sabahtan beri belim ağrıdı walla .öptüm hepinizi.

TARıH : 28.03.2009 SAAT : 15:34

HAMıLE LıSTESı

ıSıM____________________ SAT ___________cinsiyeti___

1.okyanus: _______________28 KASIM ___________kız
2.hakca : ________________12 ARALIK
3.Çıtos2903 :______________10 OCAK
4.beryal: _________________12 OCAK
5.bırcan:__________________25 OCAK
6.belenay :
7.sÜprız_mucıze : __________6 OCAK
8.ıNTERHAT:
9.merve_85: ________________6 ŞUBAT
10.ÖZLEMıMSıN: ___________ 9 ARALIK
11.tatlibebek :_______________13 ŞUBAT
12.mervevatan:
13.kardelen_32:_____________10 ŞUBAT
14.missmiss : _____________

UMUT LıSTESı

1.vildangel
2.sara
3.sanalem
4.pancuben
5.dolunay_esra
6.maat
7.rufeyde serra
8:rozalin
9:dil-nur
10.hlymms
11.lucian
12.nilüfer79
13.pinkrose
14. yeb2004
15.sumos23
16.benbilirim
17.dyd
18.kurnaz
19.sessizdeniz
20.alin
21.yadel
22.ezgicik
23.eylull
24.pingu................... aramıza hg canım
25.funda41 ...............aramıza hg canım
26.selra
27.huzeyfe
28.smhsmh
29.yosun2003
30.orays
31.butha...............aramıza hg canım
32.ozle_mm..........aramıza hg canım
33.ESCALES:......aramıza hoş geldin
34.bilgen35..........aramıza hg
35.tatl : ...............aramıza hg
36.SivriBiber: ........aramıza hg
37.NAZ87 : ..........aramıza hg
38.melike25:
39.burcinn:
40.hayrun:
41.meryem82.
42.zahidem:
43.triyandafil:
44.Eski_dünya:.........aramıza hg
45.umutlu16:.............aramıza hg
46.ekince:
47.gaye: .................hg aramıza
48.ceylanmelek: .....hg aramıza
49:srncr : ...............hg aramıza
50:daisy24: ............hg aramıza
51.34nesli: .............hg aramıza
52.vildan83: ............hg aramıza
53.bengl :...............hg aramıza
54.&ayla&:.............hgaramıza
55.cesica:..............hg aramıza
56.mavi_gozlu:.......hg aramıza
57.ebrar42: ...........hg aramıza
58.osmaniye80:

KIZLAR LıSTEYı YENıLıYORUZ YENı LıSTE BU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…