Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

vildan83 canım bende çıkmak zorundayım. özletme kendini kendine iyi bak.
dilnurcum görüşmek üzere...

vildan83 canım bende çıkmak zorundayım. özletme kendini kendine iyi bak.
dilnurcum görüşmek üzere...

kıslar hayırlı sabahlar hepinize ben bu ay maratonu kaybetttim, (

yarın yada çarşamba günü dr.uma gidecem bakalım ne diycek, inşallah sizler iyi haberlerle gelir beni güldürürsünüz...

herkese günaydın....güzel bir hafta diliyorum,bol bol hamiş haberleri alalım inşallah...

kıslar hayırlı sabahlar hepinize ben bu ay maratonu kaybetttim, (

yarın yada çarşamba günü dr.uma gidecem bakalım ne diycek, inşallah sizler iyi haberlerle gelir beni güldürürsünüz...

günaydın triyandafil inşallah yarın doktorundan güzel haberlerle dönersin...sakın üzülme herşeyin hayırlısı diye dua et:1hug:

günaydın triyandafil inşallah yarın doktorundan güzel haberlerle dönersin...sakın üzülme herşeyin hayırlısı diye dua et

birazcık öyle oluyo galiba canım
ama yinde tamamen değil ama hakkında bildiklerimizi unuttum mesela ben fisfisfis

o zamn ben arada bı gelıp hatırlatayım sanırım arnzda en kuçuk bnm tam bılmıyorum amam 19 yasndayım 1.5 senelık evlıyım 1 senden berı bebişim olsun dıye uğrasıyorum doktorum bı kac ay daha denıyelım olmazsa asılamaya geçerız dıyo once bnm prolaktın yuksektı asırı yuksek deıl amam 40 dı allaha sukur şimdi çok iyi eşimnde sprm tahlılını yenı yaptırdık sayısı çok ıyı 85.000.000 ama hareketlılık az %2 ama doktorum kafaya takılack bı sorun deıl dıyo şimdi eşimde ilaç kullanıyo bakalım nolacak ben aşılama yaptırmak fazla istemıyorum daha kaç yasındayımkı ama zor durumda kalırsam yaptıracam bu kadar bılgı yeterlı galıba ben geldığimde once kendımı tanıtayımda unutulmayayım yoksa ben topğin ilk sayfalarında varım yanı burann yerlısıyım unutmayın benısenağlamasenağlamasenağlama

TARıH : 30.03.2009 SAAT : 10:06

HAMıLE LıSTESı

ıSıM____________________ SAT ___________cinsiyeti___

1.okyanus: _______________28 KASIM ___________kız
2.hakca : ________________12 ARALIK
3.Çıtos2903 :______________10 OCAK
4.beryal: _________________12 OCAK
5.bırcan:__________________25 OCAK
6.belenay :
7.sÜprız_mucıze : __________6 OCAK
8.ıNTERHAT:
9.merve_85: ________________6 ŞUBAT
10.ÖZLEMıMSıN: ___________ 9 ARALIK
11.tatlibebek :_______________13 ŞUBAT
12.mervevatan:
13.kardelen_32:_____________10 ŞUBAT
14.missmiss : _____________

UMUT LıSTESı

1.vildangel
2.sara
3.sanalem
4.pancuben
5.dolunay_esra
6.maat
7.rufeyde serra
8:rozalin
9:dil-nur
10.hlymms
11.lucian
12.nilüfer79
13.pinkrose
14. yeb2004
15.sumos23
16.benbilirim
17.dyd
18.kurnaz
19.sessizdeniz
20.alin
21.yadel
22.ezgicik
23.eylull
24.pingu................... aramıza hg canım
25.funda41 ...............aramıza hg canım
26.selra
27.huzeyfe
28.smhsmh
29.yosun2003
30.orays
31.butha...............aramıza hg canım
32.ozle_mm..........aramıza hg canım
33.ESCALES:......aramıza hoş geldin
34.bilgen35..........aramıza hg
35.tatl : ...............aramıza hg
36.SivriBiber: ........aramıza hg
37.NAZ87 : ..........aramıza hg
38.melike25:
39.burcinn:
40.hayrun:
41.meryem82.
42.zahidem:
43.triyandafil:
44.Eski_dünya:.........aramıza hg
45.umutlu16:.............aramıza hg
46.ekince:
47.gaye: .................hg aramıza
48.ceylanmelek: .....hg aramıza
49:srncr : ...............hg aramıza
50:daisy24: ............hg aramıza
51.34nesli: .............hg aramıza
52.vildan83: ............hg aramıza
53.bengl :...............hg aramıza
54.&ayla&:.............hgaramıza
55.cesica:..............hg aramıza
56.mavi_gozlu:.......hg aramıza
57.ebrar42: ...........hg aramıza
58.osmaniye80:
59.fransiyum:

KIZLAR LıSTEYı YENıLıYORUZ YENı LıSTE BU

canım yeniden hoşgeldin o zaman, evet yaşın küçükmüş eğer dr.un aşılama yapalım derse sen bilirsin ama 1 yıl daha bekle inş. o 1 yıl içinde kendiliğinden kalırsın, baktın olmuyor aşılama yaptırırsın o zaman, çünkü henüz erken senin için, böyleliklede yaşında ilerlemiş olur, bence hemen yaptırma bak ben 25 yaşındayım ve ilk tedaviye başladık dün adet oldum maratonu kaybettim, eğer bana da aşılama derse bende bekleyeceğim, Allah hepimizin gönlüne göre versin:Saruboceq:

günaydınlar herkese .nasılsınız sevgi kelebeklerim .iyi haftalar mutlu günler .inşallah hayırlı ve güzel haberler alırız bu hafta.topiğimiz hamilelerle dolup taşsın hepinize uğurlu günler arkadaşlar.
ben ve nohutum iyiyiz çok şükür .dün sabah girdim kimse yoktu.sonrada giremedim bir daha.dün dışarı çıktım uzun bir aradan sonra ilk kez.hem oy kullandım hem de eşimle dolaştık.hava çok güzeldi.iyi geldi banada walla ne zamandır yatıyordum .nohutumuzu gezdirdik.sizler neler yaptınız.
çitosun dün görüşemedik tatlı kuşum tekrar doğum günün kutlu olsun dün yazdım ama sen yoktun .nice mutlu yıllara. :1hug:a.s.

Herkese günaydın!​

Bu arada bu senin için citoscum a.s.​

İYİKİ DOĞDUN CİTOS NİCE MUTLU YILLARA
BERYALİM,VİLDOŞUM,YLDZIM ÇOK SAĞOLUN KIZLAR HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM ŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

GÜNAYDIN KIZLAR NASILSINIZ BAKALIM HEPıCıNıZı ÖZLEDıMkaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…