inş canım ama fazla giremiyorum artık ben geldiğimdede siz olmuyorsunuz
hakca canım sende kendine ve bebişine iyi bak inş en kısa zamanda görüşürüz tekrar
kıslar hayırlı sabahlar hepinize ben bu ay maratonu kaybetttim,(
yarın yada çarşamba günü dr.uma gidecem bakalım ne diycek, inşallah sizler iyi haberlerle gelir beni güldürürsünüz...
günaydın triyandafil inşallah yarın doktorundan güzel haberlerle dönersin...sakın üzülme herşeyin hayırlısı diye dua et
birazcık öyle oluyo galiba canım
ama yinde tamamen değil ama hakkında bildiklerimizi unuttum mesela ben fisfisfis
o zamn ben arada bı gelıp hatırlatayım sanırım arnzda en kuçuk bnm tam bılmıyorum amam 19 yasndayım 1.5 senelık evlıyım 1 senden berı bebişim olsun dıye uğrasıyorum doktorum bı kac ay daha denıyelım olmazsa asılamaya geçerız dıyo once bnm prolaktın yuksektı asırı yuksek deıl amam 40 dı allaha sukur şimdi çok iyi eşimnde sprm tahlılını yenı yaptırdık sayısı çok ıyı 85.000.000 ama hareketlılık az %2 ama doktorum kafaya takılack bı sorun deıl dıyo şimdi eşimde ilaç kullanıyo bakalım nolacak ben aşılama yaptırmak fazla istemıyorum daha kaç yasındayımkı ama zor durumda kalırsam yaptıracam bu kadar bılgı yeterlı galıba ben geldığimde once kendımı tanıtayımda unutulmayayım yoksa ben topğin ilk sayfalarında varım yanı burann yerlısıyım unutmayın benısenağlamasenağlamasenağlama
ÇİTOSUM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN TATLIM .NİCE MUTLU YILLARA İNŞALLAH.SEVDİKLERİNLE EŞİNLE VE FINDIĞINLA BERABER UZUN VE MUTLU YILLAR GEÇİRMEN DİLEĞİYLE.ÖPÜYORUM CANIM ARKADAŞIM .
NOHUTUMDA ÖPÜYO TEYZESİNİ.
:1hug::1hug::1hug:
Herkese günaydın!
Bu arada bu senin için citoscum a.s.
BERYALİM,VİLDOŞUM,YLDZIM ÇOK SAĞOLUN KIZLAR HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizİYİKİ DOĞDUN CİTOS NİCE MUTLU YILLARA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?