Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

vallaa basamadım bizim oyu teeeeeeeeeeee muğla bodruma göndermişler ne alaka iseee bursa dan muhtarlıktan kağıt bile alsan ben burdayım diye olmuyoo

saram günaydın şekerim .ben dün geldim tam çıktım sen gelmişsin görüşemedik.
bu arada seçim için bodrum yazmışlar seni.kız ne şanslısın işte hep gelmek istiyodun ya :jeyyar::jeyyar::jeyyar:allah sana şans vermiş yaaaa niye gelmedin cadı bizde kalırdın .kaynanamla ikinizi aynı odaya verirdim sarılır yatardınız.sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

kızlar d.günümde kocişim bu yüzüğü almış nasıl güzelmi

desene anacım seçim sana yaramış valla ama fazla gezme şekerim kendine dikkat et

citos demek doğum günün vardı :roflol: (benimkiside soru olsun doğmuşsak elbet bir d.günümüz vardır) canım benim nice yıllara iyiki doğdun iyiki varsın :)

inşallah doğduğun gibide birgün doğuruverirsin sağlıcakla kal a.s.

canım beloşum .toprağım .allahım meleğini sana bağışlasın yat dinlen bol bol bende senle aynıyım hep yatıyorum .inşallah 1 ayımız kaldı tehlikenin geçmesi için hayırlısıyla 4 ayımız da biterse bir an önce normal hayatımıza bebişlerimizle döneriz.seni öslüyoruz ama önce senin ve bebişin sağlığı .öptüm canımŞeniz

repi verecemde 1 günde en az kaç tane veriliyoki ben hepsini birden sıradan geçiyim diyom verdirmiyo yaw anca sonraki gün devam edebiliyorum Çok üzgünüm çoook
repi ne be ben ne cahilim yawwwwkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı:uhm::uhm:

günaydın selam kızlar iyi günler hayırlı günler..
günaydın pinkrosem sanada iyi günler cnmŞeniz

:roflol::roflol:çok sağolasın triyandafilcim sabah sabah çok güldüm sağaa:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…