Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr slmm herkese gunaydın ne zamandır giremedım istanbuldayım fırsatım olmadı sizler özledım ne var ne yok....

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr slmm herkese gunaydın ne zamandır giremedım istanbuldayım fırsatım olmadı sizler özledım ne var ne yok....

nohutumun çok bilmiş teyzesi gelmiş istanbuldan .hoşgelmiş .nohutuma ne getirmiş bak soruyo bebişim lülülülülülü

günaydın citos...hakca...dilnur...beryal...sara...triyandafil...escales...okyanus....pink rose...hlymms...huzeyfe...dyd...rufeyde...nilüfer..............valla kızlar aklımda bu kadar kalmış
unuttuğum olabilir kusura bakmayın
topiğimizin bütün güzel bağyanlarına günaydıııınn

günaydın vildoşum hg tatlım ŞenizŞenizŞeniz

hakca ne farkettim biliyonmunaniknanik
sen cimrisin:1closedeyes:
hiç rep vermiyon:dilcikar:
biriktiriyonmu hıı:uhm:
yaw şu rep ne anlatın çatlıycam bakkkk

sağol canım sende öyle. yalnız kağıt ve kalemi bıraktım bak kaç gündür, kim, nerede, ne yapıyor haberim yok geçmişi okuyamadım bayada uzun nasıl oluycam bilmiyorumkaydirigubbakcemile3

hakcam nasılsın bebiş nasıl yafruuu.görüşemedik 3 gündür.

hehe bizde çitosla eş olduk aynı walla çitosla ben okyanusla da hakca aynı zamanda hamile kaldılar ya.ondandır kuzum

vildoşum nasılsın bakalım görüşemiyos senle kuzummm:1hug:

BERYAL MSJ LıNKıNDE TERAZı VARYA GRı RENKTE KıME REP VERıCEKSEN ONUN MSJINA TIKLIYON ONAYLIYORUM YAZISINI TIKLIYON MESELA ıLK BANA VEREBıLıRSıN sırnaşık şey

günaydın cancağızım ayrıca hemşehrim.... :hihoyyyt

hoşgeldin kuzum nasılsın bakalım .ösledim yawwwwŞenizŞeniz

Ayrıcada kulanıcı kontrol panelınden sana kımler rep vermıŞ bakabılıyon gÜlÜm bende sana verdım orda gÖrÜrsÜn kuŞum

BERYAL MSJ LİNKİNDE TERAZİ VARYA GRİ RENKTE KİME REP VERİCEKSEN ONUN MSJINA TIKLIYON ONAYLIYORUM YAZISINI TIKLIYON MESELA İLK BANA VEREBİLİRSİN sırnaşık şey

hhımmm şimdi anladım ama benim çok az küscem ya bana da verin bakemmm.
çitos yaptım sana :lepi:

nasılsınız kızlar hamıs haberlerı var mı ben 3 gundur gıremedım cok ozladın sızlerı

günaydın vildoşum hg tatlım ŞenizŞenizŞeniz

sanada günaydın canım...bayaa ihtiyarlamış gördüm seni 29 mu oldun sen şimciksırnaşık şey

iyi olmaya çalışıyom şekerim sen nasılsın nohut nasıl
terfi etmedimi kıs nohutluktan hala nohut kadarmı bebişsırnaşık şey

günaydın cancağızım ayrıca hemşehrim.... :hihoyyyt

günaydın hemşomŞeniz
kırmızı kartla saha kenarına alınmışsın
üzülme fıstık bidahaki rövanşa enerjini saklaa.s

hoşgeldin kuzum nasılsın bakalım .ösledim yawwwwŞenizŞeniz

bende seni ösledim cnmkaydirigubbakcemile5

ben cok kotuyum kızlar yaa Allah rızası ıcın bana yardım edın 2 aksamdır sancılarla uyanıyorum sanırım gaz sancısı ama ben hayatımda bu kadar sancı cekmedım anlamadın yaa cok kotuyum mıdem de cok agrıyo napayım kızlar ya daha once bole bısey yasayanınız var mı bılgısı olan varsa lutfen yardımcı olun cok sancıyo dogrulamıyorum bıle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…