Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

insan olarak seviyoda fizik olarak sevmiyo diyelim

yaa cnm bu bebek olmasa bıle bı bebek olucak onun babasına benzemıcagını nerden bılcen sacma bence kırılma cnm ama madem esınıbegenmıyodu senı nıye verdı o zaman benzeyebılır yanıı babası sonucta
bole bı sebepten dolayı ıstememek cok mantıksız sen onu bunu bosver tatlım bak bebısın sana sarılmıs sende ona sarıl esınde elbet yola gelır

o bebeğe çok acıdım ben şimdi canım
sen herkesi boşver sen ne istiyon ne düşünüyon
bi düşün taşın annenide boşver ..kuzguna yavrusu şahan görünürmüş
o seni beğeniyo eşini fizik olarak beğenmiyo...ama kaynananda oğluşuna toz kondurmuyodur
bu işler hep böyledir

yavrumun yavrusu yarısı yılan yavrusu misali yani
sen bebişine sahip çık canım benim boşver gerisi kuru gürültü
eşinede laf konuşturma bence annen bile olsa
anne neden öyle diyosun allah onu öyle yaratmış de...allahın yarattığına kusur bulmak bize düşmez

yarın doktora gidiyom...
anadoluya, vildangel sebahat turana gelecem, bakalım ne dicek neden olmamış

zaten %80 ona benzermiş yani benim gibi mavi gözlü bi bebek beklemiyoruz zaten

herhal babasına benziycek bana benziycek hali yokya sırnaşık şeysırnaşık şey

olurmu canım
insan vücudu 46 kromozomdan meydana geliyor
23 ünü anneden...23 ünü babadan alıyo
benzesin babasına canım bi şikayetim yokta annem diyoduya hani onlara benzemesin sana benzesin diye
annemin lafına karşılık yanüüü-tatlicadiarzu-
ben en çok kocişime baktıydım hamileyken kendime hiç bakmadıydım çok şişmiştim çirkinleşmiştim-tatlicadiarzu-

tabiki vildana katılıyorum sonuçta görünüşü yüzünden hangi anne baba yavrusunu sevmezmiş o sakat bile olsa gözleri bile görmese yavrusuna hiç kimse bişey diyemez çokta tıın yani annem benim yavrumu sevmiycek eee o nasıl bir anne ozaman demekki sende de bi kusur olsa sevmiycekti seni öylemiii

anneme laf söyletmiyorum zaten onlar 10 yaşından beri alışkın benim japon sevgime ama tiplerini beyenmiyolar işte senağlama ben beyeniyorum halbuki beyenerek evlendim zaten senağlama

belkı mavış olur cnm benım eltımın ıkıncı bebegı anneannesıne benzemıs mavıs oldu

hayatta sevmemişimdir renkli gözü:dilcikar:
özellikle maviyi:1no2:
babam mavi gözlü çünkü sinirlenince o gözler çakmak çakmak oluyodu çok tırsıyodum:1no2:
babamın taraf hep maviş allahtan ben değilim:lepi:

ama AKı BEBıı ailem dağılacak dersen doğurma, eğer herkesle ters olucaksan ,bırak onlar sana yalvarsın ilerde bebek bebek diye. madem durum buu kendini çok hırpalama

:mymeka::mymeka:bende yeşil gözlüyüm benidemi sevmiyon:dilcikar::dilcikar:

ama AKİ BEBİİ ailem dağılacak dersen doğurma, eğer herkesle ters olucaksan ,bırak onlar sana yalvarsın ilerde bebek bebek diye. madem durum buu kendini çok hırpalama

yoook sara olmaz canım resmen cana kıymak
onun kalbi atıyo şu anda
hem allahın gücüne gider birdahada vermeyebilir
allah korusun boşver kıs alışmak zorundalar
sen aldırmaya falan kalkışma allah o bebeğin sevgisini kalplerine koysun çok sevsinler inşallah:ecrin_bebek: anam bak kıs annesi nasıl emzik emiyo uy uyyy:ecrin_bebek:

:mymeka::mymeka:bende yeşil gözlüyüm benidemi sevmiyon:dilcikar::dilcikar:

şekerim yeşil farklı karıştırma bende elayım bazende yeşil oluyo gözüm ağlayınca uykudan yeni kalkınca falan boyası akıyo
ben babamdan dolayı maviyi sevmiyom
babamı seviyom mavi gözü sevmiyomkafamçokkarıştı iyice karman çorman ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…