Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

ayyy ne guzel Allah analı babalı buyutsun ıstemıyodum falan deme hamılelıgın tadını cıkarmaya bak kıızım

peki günün geçmemişmiydi senin geçmedenmi öğrendin yoksa adet oldunmu üstüne

naber mavi gözlüm sen nasılsın bakiyim,baak gördünmü aki bebii hamileymiş

ehh canım hamile habrini alınca bi kötü oldum ama bi yandan akino bebi için sevindim napayım umut işte ben kesmicem umudumu kesmicem ama düşünmücem acaba kalırmıyım diede

biz olsun diye gözüne bakıyoruz senelerdir uğraşıyoruz ne güzel seni hiç uğraştırmadan gelmiş uğurun değerini bil zamanla alışacaksındır hayırlı olsun canım

ya güzel bi habermi şimdi bu sen hariç kimse sevinmedi ne annem babam ne eşim ne onun ailesi nede ben kimse istemiyo bebeğimisenağlama

benim gecen ay beş gun gecikmişti altıncı gun adt olmustum bu ay da sansımız varsa eğer benim yüzümde bir iki sivilce çıktı adt zmanına yakın çıkar dimi kıslar bu sivilce kaşımın altında var bi tane kesin adet olcam ben

ewet kızlar tıkındım geldim ne var yok anlatın bakem kız vildoş halı alcem diyodun aldınmı gıııı

ehh canım hamile habrini alınca bi kötü oldum ama bi yandan akino bebi için sevindim napayım umut işte ben kesmicem umudumu kesmicem ama düşünmücem acaba kalırmıyım diede

vallaa öle çok sevindim onun için ,ama kendimizede sterss yapıyoz benim neden olmadı diye offffffffffffof:CüvCüv:

ewet kızlar tıkındım geldim ne var yok anlatın bakem kız vildoş halı alcem diyodun aldınmı gıııı

şekerim merinosa gittik görümceme yatak odası aldık...halısını aldık
eltim salonuna kaynanam girişe halı aldı
ben önceki aldığım halının taksitini bitiriyim alacam inşallah

yaa kıslar şaka bi yanada bende bu ay dersel isteksizlik var
hiç ders çalışasım yoğğ
stresemi girdim acaba farkında olmadan
haydar dümen burda olsaydı sorardım
hinci bağa kim yol gösterecek
yafrum ben varken haydarı nitcen sen sor ben cevaplıyım seni okonularda uzmanım evvel allah:jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:

ya güzel bi habermi şimdi bu sen hariç kimse sevinmedi ne annem babam ne eşim ne onun ailesi nede ben kimse istemiyo bebeğimisenağlama

canım onu sen ve eşin düşünün kimseyide takmayın bebek olmayıncada eeeeee bebeğin niye olmuyo noldu kısırmısın eşindemi sorun deyip dururlar valla anne babnıda kayın valideyide olaya katma olmayıncada böyle söylerler.

yoo hayır gayet iyiyiz hatta fazla iyiyizde daha okuyodum ben falan onun için bide kocam 2-3 yıl hiç istemiyodu annemlerde daha küçüksün diyodu onun için kimse pek sevinmedi senağlama

bak o istenmeyen bebek bi doğsun ne kıymetli olur
o istemeyenler aman iyikide olmuş evimizin neşesi derler
sen kimseye bakma aldırış etme canım
o minicik şey senin onu istemediğinden habersiz kendi iradesi dışında gelecek dünyaya
onunda sevilmeye ihtiyacı var
sen şimdi şoktasın canım
biraz kendini topla onu ne kadar sevdiğini ve istediğini farkedersin canım benim

işte rabbim insanları çeşitli çeşitli imtihan ediyor, kimine istemediği halde veriyor kimine can attığı halde vermiyor, imtihan dünyası sabretmek lazım, sende durumunua şükret canım bak ne kadar isteyipte hasret kalanlar var,

öylemi dersiniz evet şoktayım ben doğru konuşamıyorum bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…