yoo hayır gayet iyiyiz hatta fazla iyiyizde daha okuyodum ben falan onun için bide kocam 2-3 yıl hiç istemiyodu annemlerde daha küçüksün diyodu onun için kimse pek sevinmedi senağlama
ya güzel bi habermi şimdi bu sen hariç kimse sevinmedi ne annem babam ne eşim ne onun ailesi nede ben kimse istemiyo bebeğimisenağlama
cıkıyorum kızlar artık bende istememeye karar verdım belkı ozmaan olurrr :)))
görüşrüz
bak cnm sen onlara deki ya hiç bebeğimizin olmayacağını bilseydiniz ozaman ne olurdu bi söyle napacaklardı ozaman torun göremeyeceklerdi
yafrum ben varken haydarı nitcen sen sor ben cevaplıyım seni okonularda uzmanım evvel allah:jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:
öylemi dersiniz evet şoktayım ben doğru konuşamıyorum bile
yaa cnm dogsun o bebıs bak nasıl severler onu esın ıstemıyouydu
vallaa öle çok sevindim onun için ,ama kendimizede sterss yapıyoz benim neden olmadı diye offffffffffffof:CüvCüv:
ben biraz mutluyum sanırım ya tuhaf bişey bu içinde bişey olması ama bi yandan ailemi düşünüyorum evlendiğimiz zaman annem bana hep ona benzerse torun diye kucağıma nasıl alırım ben onu çekik çekik ıyy yapardı ama şakaymıydı yoksa ciddimiydi diye onu düşünüyorum şimdi çok kafama takıldı
annen eşini sevmiyomu
bide benziycek tabi canım babası alla allaaa....
yafrum seni ailen istemedenmi verdide anacın böyle konuşuyor Çok üzgünüm çoookayrıcada burada bebek hasretiyle yanan onca insan var sen sizinkilere bu yazıları okutta biraz utansınlar yaptıklarına istememek nedemekmiş çok sinir oldumben biraz mutluyum sanırım ya tuhaf bişey bu içinde bişey olması ama bi yandan ailemi düşünüyorum evlendiğimiz zaman annem bana hep ona benzerse torun diye kucağıma nasıl alırım ben onu çekik çekik ıyy yapardı ama şakaymıydı yoksa ciddimiydi diye onu düşünüyorum şimdi çok kafama takıldı
saracım soruyom soruyom kimse cvp vermiyo ben şimdi ağlıyom zatiii
içimde sıkıntı var
sivilcelerin cıkması adet belirtismi cvp verin yaa
evet eşimde istemiyodu senağlama
yafrum seni ailen istemedenmi verdide anacın böyle konuşuyor Çok üzgünüm çoookayrıcada burada bebek hasretiyle yanan onca insan var sen sizinkilere bu yazıları okutta biraz utansınlar yaptıklarına istememek nedemekmiş çok sinir oldum
insan olarak seviyoda fizik olarak sevmiyo diyelim
senin neyin vardı gulüm konulara sonradan giriyom bişi anlamadım sen niye üzgünsün anlat bakemneyse ben çıkıyom moralim bozukk çıkmam lazım size iyi sohbetler akino bebinin sorunu daha önemli ben sonra girerim gene
hiç üzülme öyle sevecekler ki?
onlar istemediklerini sansınlar sen istediğini belli et
saracım soruyom soruyom kimse cvp vermiyo ben şimdi ağlıyom zatiii
içimde sıkıntı var
sivilcelerin cıkması adet belirtismi cvp verin yaa
çok ilginç benim annemde eşimle ailesinin surat tiplerini sevmiyodu
kızım bi oldu tıpkı onlar sırnaşık şeysırnaşık şey
herhal babasına benziycek bana benziycek hali yokya sırnaşık şeysırnaşık şeyçok ilginç benim annemde eşimle ailesinin surat tiplerini sevmiyodu
kızım bi oldu tıpkı onlar sırnaşık şeysırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?