Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

canlarım benim daha dördüncü gün bugun yarın yaparsam net cvp alabilecekmiyimki

gülüm biliyorsun benim çıktı ama şuvar tereddütün varsa bile olmazsa biraz daha bekle istersen olmadı kan testi yaptırırısın üzülmeni istemem şekercim çünkü ben bayağa üzülmüştüm ki biliyorsun bende adetim 6-7 gün sonra olmuştum. hihoyyythihoyyyt

bilgisayrdan baktım yani ordan takip ediyom ben bu ay yedisinde olmam gerekiyodu ama daha üçüncü gün bugun canlarım yapsam çıkmaz die düşünüyom

işte bende sonunda üzülmemek için pek istemiyom aslında paztsiye kadar beklemeyi düşünüyom o zmaan net cvbı alırım die yyarın yaparsam ertesi gün yada akşam adt olursam die yapmak istemiyom bilmiyom işte kafam iyice karıstı

test yaptım hem idrardan hemde kandan bişi çıkmadı negatiffffff

ah canım onda da aynı şeyleri yaşamışız...
belki bu ay da birlikte hamiş oluruz:CüvCüv:
nilüfer inde hemen hemen aynı günlere denk geliyo..inşallah hepimiz:CüvCüv:

en iyisi ben bekleyim canım yaa koçiş kızıyo zaten habire düşünme dio belki düşündüğün için gecikti dio en iyisi paztsi

Sessızdenız doĞru canım 24 adet gÜnÜm bakalım bugÜnde gebe kalma Şansımın yÜksek olduĞu son gÜnmÜŞ hemen koÇıŞı ÇaĞırayım da dersımızı yapalım son gÜn kaÇmaz ne olur ne olmaz bakarsın belkı tutar akŞam kafamın etını yemıŞtı zaten Çok uykum vardı ders yapamadık Üstelık cuma gÜnÜde Çok sevap ders yapmak bılıyomusunuz gusÜl alıp cumaya gıtmesı eŞın nerdede ÇaĞırıcan dersen dÜkkan altta orda ÇalıŞıyo dÖŞemeye vurdummu tamam

valla inanılmazsın kızz sen güldürdün beni allahta senin yüzünü güldürsün :jeyyar::jeyyar:

seninde mi 24 ü ay bu kadar olur yanikaydirigubbakcemile3
ama benim ovulasyon günüm dündü:jeyyar:
vallahi ne güzel eşin bir tık kadar yakınmışkaydirigubbakcemile3
ama biliyosun perşembeyi cumaya bağlayan gecede çok sevap:jeyyar:
hayırlısı bakalım..Rabbimiz dualarımızı boş çevirmesin inşallah...

hepinize hayırlı cumalar arkadaşlar a.s.
ben sabahın köründe bir oylata gittim haşlandım geldim sırnaşık şey
ama su gerçekten çok güzeldi az sonrada gemeye çıkıcaz kocişimle bakmadan gidemedim öptüm sizi Şeniz

mavi-gözlüm dediğin gibi yap aceleye getirme kendinide üzmemeye bak canım pazartesi yada ne bileyim biraz daha bkle ondan sonra yap olmazsın sonra üzülürsün ki seni görmediğim halde az çok tanımaya başladım canım

hoş geldin canım oh valla bizim yerimizede gez anacım biz tıkalyızı gene buralarda a.s.

hg dilnurcum...
canım sen nerelerdesin bakimm?
tatildemisin şekerimhihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…