canlarım benim daha dördüncü gün bugun yarın yaparsam net cvp alabilecekmiyimki
canım test falan yapmadın mı?
Canım düşükten sonraki ilk adetimizdi ya ondan biraz problemli oldu bence...
Bende ne olduğumu anlayamadım:bbo:
gebelik oluşma şansının en yüksek olduğu günlerin belirlenmesi-gebelik.org
burda gelicek adet tarhinde yazıyo..
Sanırım hemen hemen aynı günlere denk geliyo seninle..benim ki 23 nisan..
gülüm biliyorsun benim çıktı ama şuvar tereddütün varsa bile olmazsa biraz daha bekle istersen olmadı kan testi yaptırırısın üzülmeni istemem şekercim çünkü ben bayağa üzülmüştüm ki biliyorsun bende adetim 6-7 gün sonra olmuştum. hihoyyythihoyyyt
test yaptım hem idrardan hemde kandan bişi çıkmadı negatiffffff
Sessİzdenİz doĞru canım 24 adet gÜnÜm bakalım bugÜnde gebe kalma Şansımın yÜksek olduĞu son gÜnmÜŞ hemen koÇİŞİ ÇaĞırayım da dersİmİzİ yapalım son gÜn kaÇmaz ne olur ne olmaz bakarsın belkİ tutar akŞam kafamın etİnİ yemİŞtİ zaten Çok uykum vardı ders yapamadık Üstelİk cuma gÜnÜde Çok sevap ders yapmak bİlİyomusunuz gusÜl alıp cumaya gİtmesİ eŞİn nerdede ÇaĞırıcan dersen dÜkkan altta orda ÇalıŞıyo dÖŞemeye vurdummu tamam
neden kimseden se çıkmıyooo
Sessİzdenİz doĞru canım 24 adet gÜnÜm bakalım bugÜnde gebe kalma Şansımın yÜksek olduĞu son gÜnmÜŞ hemen koÇİŞİ ÇaĞırayım da dersİmİzİ yapalım son gÜn kaÇmaz ne olur ne olmaz bakarsın belkİ tutar akŞam kafamın etİnİ yemİŞtİ zaten Çok uykum vardı ders yapamadık Üstelİk cuma gÜnÜde Çok sevap ders yapmak bİlİyomusunuz gusÜl alıp cumaya gİtmesİ eŞİn nerdede ÇaĞırıcan dersen dÜkkan altta orda ÇalıŞıyo dÖŞemeye vurdummu tamam
SEN NİYE HALA ORDASIN BAKEM ANLAMADINMI KIZLAR DERSLERİNE ÇALIŞMAYA GİTMİŞLER sırnaşık şey :sm_cool: :dance: :hooray: HADİ MAÇA MAÇA
hepinize hayırlı cumalar arkadaşlar a.s.
ben sabahın köründe bir oylata gittim haşlandım geldim sırnaşık şey
ama su gerçekten çok güzeldi az sonrada gemeye çıkıcaz kocişimle bakmadan gidemedim öptüm sizi Şeniz
burda olmucamda nere gitcemki :çok üzgünüm:
hepinize hayırlı cumalar arkadaşlar a.s.
ben sabahın köründe bir oylata gittim haşlandım geldim sırnaşık şey
ama su gerçekten çok güzeldi az sonrada gemeye çıkıcaz kocişimle bakmadan gidemedim öptüm sizi Şeniz
ana kıyamam ben sana gel kız bir öpem seni :1hug::1hug:ŞenizŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?