Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

hoş .gel.zuzu nasılsın heeehee çok güzel dua allah size bol çatlamış yumurta ,güzel rahim arkası duvar,ileri hareketli sperm,150 milyon sperm , 3-4 tane bebiş,nasip etsin amiiiin:CüvCüv::CüvCüv::emir_bebek::emir_bebek:

amin anacım amin bize hayırlı gelcek dualar bunlar bol bol dileyelim sağlıklı bebişler için:):lepi:

hg mavıgözlu ehh iyi sayılırım sen nasılsın kızlar adet tarıhımız aynı olan varmı beraber bekleyeleım benım 5nisan

canım ben senden iki gün sonra olmam gerekiyo bakalım hayırlısı koçiş soruyo bana ne zamn olcan die garibim bebek istiyo zatiii ben o istedi die çocuk düşünmeye başladım sonra bende istedim ama işte bakalım allah ne zaman evlat nasip ederse benimkinin yaşı geçiyo o yüzden çok istiyo yaşlanmadan bi çocuk olsun die :)

canımm bende seninle aynı gün olcam ama umutsuzum sanki adet olcam gibi sivilce çıktı iki tane şimdiden adet olmadan önce çıkar dimi yani sivilceler adetn habercisi biliyorum ben yanlışmı biliyom acaba bir haftadırda bulantım var iki gündr ksıklarımda ağrı kusma hiissi var bende ama tabi neden dolayı oluyor bilmiyorum

ayy cnm yaa haftayacarsamba test yaparım ben
bulantı olması ıcın cok erken cnm psıkolojık olabılır bende bol bol adet belırtısı var nasıp tabı
vede cok felaket gaz sancım var kıvranıyorum resmen

off fmavıs ıns ya benım kendımden umudum yok suan uzaktayım ben annemlere geldım.sen hamıle olursun ama ben olamam sana dair umudum var

zuzu torun olamsı içinnnn cocuk olması lazım benım yokkı:(((
önceden takamzdım düşünmuyrdum ya hemen olan bişey sandım ama olmayınca son 2aydır bebegı olanalra cok imrenıyorum

ayy cnm yaa haftayacarsamba test yaparım ben
bulantı olması ıcın cok erken cnm psıkolojık olabılır bende bol bol adet belırtısı var nasıp tabı
vede cok felaket gaz sancım var kıvranıyorum resmen

inş hamişsindir canım dualarım herkes için gercekten gece mutlaka hepimiz için dua ediyom canım benim gastrit var midemde acaba bulantım ondanmı diyom hiç bişi yieysim gelmiyo bişi yiyim midem kalkıyo sanki ama ben yani nie olmuyo die düşünmüyom kafama takmıyom acaba demiyom yani psikolojik olarak deildir diyorum ya midemle yada başka bi sorunum var :çok üzgünüm:

yok escales benım umudum gectı cok mutsum ama bellıe tmıyorum hayatta hereyeı zor elde elde ettım birkesre kolayolsa sasarım al buda öle olcak sorunlu olucak anladım canım sıkkın anne olamıcam

off fmavıs ıns ya benım kendımden umudum yok suan uzaktayım ben annemlere geldım.sen hamıle olursun ama ben olamam sana dair umudum var

ya canımım ben bilirim insan sanki uzak görüyo kendinden bu hamişlik olayını ama en çok bi regl aşımı kadar yakın kız..sen söyle bi içine temiz hava çek sonra olcak diye kalbinden geçir hepki olsun... sen hayırlısını iste rabbimin takdiri ama sen iste
dimi benim canım..........

kızlar cok yakın bı arkasaımın hamıs haberını aldım c.tesı gunu cook sevımdım onlar olesıne denıyodu hanı olursa olur falan cok kafayya takmıyodu oldu

Back
X