hoşgeldin şekerim
h.b. canım nasılsın ne var ne yok bakalım ben bu aralar stersli ve sinirliyim aşırıderece biri bişi desin parlıyom canımda çok sıkılıyo bu aralar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşgeldin şekerim
hoş .gel.zuzu nasılsın heeehee çok güzel dua allah size bol çatlamış yumurta ,güzel rahim arkası duvar,ileri hareketli sperm,150 milyon sperm , 3-4 tane bebiş,nasip etsin amiiiin:CüvCüv::CüvCüv:![]()
escales sen bıkac gun daha bekle bakalım
zuzu hg cnm yumurtamız catladı ama bebıs oldumu bılmıyok
hg mavıgözlu ehh iyi sayılırım sen nasılsın kızlar adet tarıhımız aynı olan varmı beraber bekleyeleım benım 5nisan
canımm bende seninle aynı gün olcam ama umutsuzum sanki adet olcam gibi sivilce çıktı iki tane şimdiden adet olmadan önce çıkar dimi yani sivilceler adetn habercisi biliyorum ben yanlışmı biliyom acaba bir haftadırda bulantım var iki gündr ksıklarımda ağrı kusma hiissi var bende ama tabi neden dolayı oluyor bilmiyorum
&ayla& benbilirim escales hlymms hulya879 sara surur zuzu79 slmm arkadslar nasılsınız ben geldimm
escales sen bıkac gun daha bekle bakalım
zuzu hg cnm yumurtamız catladı ama bebıs oldumu bılmıyok
h.b. canım nasılsın ne var ne yok bakalım ben bu aralar stersli ve sinirliyim aşırıderece biri bişi desin parlıyom canımda çok sıkılıyo bu aralar
bekleye bekleye yaslandık
bekleye bekleye yaslandık
ayy cnm yaa haftayacarsamba test yaparım ben
bulantı olması ıcın cok erken cnm psıkolojık olabılır bende bol bol adet belırtısı var nasıp tabı
vede cok felaket gaz sancım var kıvranıyorum resmen
kılzar ben bir yemeğe giip geleyim şekerim
off fmavıs ıns ya benım kendımden umudum yok suan uzaktayım ben annemlere geldım.sen hamıle olursun ama ben olamam sana dair umudum var