Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

ben korunuyodum hapla bıraktım hamile kalmak için sonraki adetimi oldum son günümdü 5 gün sürüyodu adetim son gün kahve rengi gibi geliyodu kanamam ilişkiye girdik bi süre kalkmadım ilişki bezini dayadım vajina bölgeme altımada yastık koydum bi sürede yan yattım hamile kalmışım bide eşim sol tarafımda oluyodu o tarafıma dönüyodum sol yumurtalığımdan hamle kalmışım aklınızda bulunsun bayanlar belk sizdede tutar:kahve:

kızl nılufer hakkaten ıkız senesı galıba benım arkadasımda yenı hamıle ıkızlerı olacakmıs kı onların ıkı taraftada ıkızları yok yanı Allah verınce oluyo benım esımın dedesıde ıkızmıs

uy ben bitane isterim ikiz bakmak çok zor dayımın ikizleri oldu iki yıl yengeme yardım ettim yarı anneleri sayılırım Şeniz

bayanlar lütfen cevap

bayanlar hepinize merhaba nasıllarsınız bebişler falan :CüvCüv:

benim bebek 9+4 günlük oldu epeydir annemde kalıyodum miğde bulantılarım yüzünden ama 2 gündür iyiyim evime geldim sank yavaş yavaş geçiyo ama mahvetti bu bulantılar beni 1 aydır ilk defa yemek yaptım evimde kocamda özlemiş garibim.3 ayı dolupta bulantısı geçen varmı aramızda su içsem miğdem bulanıyo suya hasret kaldım karnım doydukça azar azar içebiliyorum arada mağden suyu iyi geliyo varmı aranızda bulantısı geçen arkadaşlar merak ediyorum acaba eski günlere dönebilecekmiyim:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Mervem anlatsana gÜzelım ya nasıl tam olarak anlayamadım Önce belının altına yastık koydun daha sonra solunamı yattın bellı zaman geÇtıkten sonra hayatım ya amın ınŞallah hayatım yaaa

kızlar sızce benım neyım olur hadı tahmın yurutun bakalım

eşinin ailesinde hangisi çoğunluktaysa o oluyo ablamın eltisinin ve görümcesinin 3er tane erkeği var ablamında iki erkeği hiç kız yok mesela garp geliyo bana ablam bide düşük yapmıştı oda erkekdi sizde öyle bi durum varmı erkek veya kız çocunluğu

GÜlÜm sen hamİlemİsİn nekadarlık hayırlısı İnŞallah gÜzelİm ya

ben mı
evet hamıleyım daha cok yenı cnm bu ay oldu 22 martta catlatma ıgnesını vurundum 7 nısanda adet tarıhımdı adet olmadı test yaptım hamıleyımm cok sukur

bayanlar lütfen cevap

bayanlar hepinize merhaba nasıllarsınız bebişler falan :CüvCüv:

benim bebek 9+4 günlük oldu epeydir annemde kalıyodum miğde bulantılarım yüzünden ama 2 gündür iyiyim evime geldim sank yavaş yavaş geçiyo ama mahvetti bu bulantılar beni 1 aydır ilk defa yemek yaptım evimde kocamda özlemiş garibim.3 ayı dolupta bulantısı geçen varmı aramızda su içsem miğdem bulanıyo suya hasret kaldım karnım doydukça azar azar içebiliyorum arada mağden suyu iyi geliyo varmı aranızda bulantısı geçen arkadaşlar merak ediyorum acaba eski günlere dönebilecekmiyim:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

cnm benım bulantım yok ama senın gıbı benım bı arkasasımda olmustu su bıle ıcse cıkartıyomus 3.aydan sonra gecmıstı sanırım cnm ıns senınde gecer

selam hlymms hoşgeldin. tvde şu sonay dikkayayı dinledim de üzüldüm be kızlar. bu arada bişey daha öğrendim ki; doğal yolla düşen bebekler zaten ilerki evrelerde sakat oluyormuş. doğa bunun tedbirini önceden alıyormuş.

Mervem anlatsana gÜzelİm ya nasıl tam olarak anlayamadım Önce belİnİn altına yastık koydun daha sonra solunamı yattın bellİ zaman geÇtİkten sonra hayatım ya amİn İnŞallah hayatım yaaa

evet canım aynen öyle yaptım bi süre sırt üstü bezle vajinamı tuttum akmasın diye bide eşin boşaldıktan sonra hemen çıkmasın içinden bi iki dakka beklesin üstünde ilk spermler çıkmasın sonra hemen silme bezi koy vajinana kalçana da yastık koy bekle sonra yan yat bi süre daha bekle yarım saat yat derim hemen wc ye çıkma ve duş alma ve ilişki sonrası hemen su içme böyle canım ben hamile kaldım ama bende hani olmama gibi bişey yoktu hap kullanıyodum ilk ay olmadı ikinci adetimin son günü kanama kahve rengi akıyodu duş almıştım o gece ilişkiye girdik hemen hamile kalmışım çünkü yumurtalıklar çatlamış oluyo o sırada bide o geceyle bitirmedik işi her gece hiç aksatmadan ilişkiye girdik taki ben hasta olana kadar hastayımdiye acile gittim hamileymişim meğerkaydirigubbakcemile3

selam hlymms hoşgeldin. tvde şu sonay dikkayayı dinledim de üzüldüm be kızlar. bu arada bişey daha öğrendim ki; doğal yolla düşen bebekler zaten ilerki evrelerde sakat oluyormuş. doğa bunun tedbirini önceden alıyormuş.

aleykumselam cnm hb duk sende hg
evet cnm onu bende duydum

Hlym ay hayatım hayırlısı bıtanem ya Çatlama ıĞnesı hemen ıŞe yaradı ha bende bu cuma doktora gıtcem bakalım hayırlısı ya ınŞallah olur bana e dıcek daha Önce test yaptırmıŞtım herŞey olumlu nasıl vuruyolar Çatlama ıĞnesını yazarmısın bıtanem

ben korunuyodum hapla bıraktım hamile kalmak için sonraki adetimi oldum son günümdü 5 gün sürüyodu adetim son gün kahve rengi gibi geliyodu kanamam ilişkiye girdik bi süre kalkmadım ilişki bezini dayadım vajina bölgeme altımada yastık koydum bi sürede yan yattım hamile kalmışım bide eşim sol tarafımda oluyodu o tarafıma dönüyodum sol yumurtalığımdan hamle kalmışım aklınızda bulunsun bayanlar belk sizdede tutar:kahve:
sağol canım ben yan yatmadım ama yastık koydum altıma sırt üstü yattım hayırlısı beklemedeyimkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
kızlar sızce benım neyım olur hadı tahmın yurutun bakalım
bence kızın olar bu sene kıs çoğunlukta:CüvCüv:
GÜlÜm sen hamİlemİsİn nekadarlık hayırlısı İnŞallah gÜzelİm ya

yok bitanem çalışıyorum olmaya:CüvCüv:

MERVEM AY HAYATIM BENıMDE BUGÜN ADETıM KAHVERENGı GELıYOR BıTTı BıTCEK BUGECE HEMEN DENEYEYıM HAYATIM BAKALIM kaydirigubbakcemile3 ıNŞALLAH OLU HAYATIM YAAA

cnm benım bulantım yok ama senın gıbı benım bı arkasasımda olmustu su bıle ıcse cıkartıyomus 3.aydan sonra gecmıstı sanırım cnm ıns senınde gecer

ay amin canım yaa inşallah benimde geçer işkence gibi vallahi ama ultrasona gittiğimde onun ellerini ayaklarını kalp atışlarını görünce mutluluktan herşey geçiyo sanki değer diyosun ama inşallah kimse böyle geçirmez normal değilki hergün 24 saat sanki boğazımın ucunda bşey duruyo çıkarmak istiyorum iğrenç bişey kimse çekmez inşallah:Saruboceq::Saruboceq:

Hlym ay hayatım hayırlısı bİtanem ya Çatlama İĞnesİ hemen İŞe yaradı ha bende bu cuma doktora gİtcem bakalım hayırlısı ya İnŞallah olur bana e dİcek daha Önce test yaptırmıŞtım herŞey olumlu nasıl vuruyolar Çatlama İĞnesİnİ yazarmısın bİtanem

cnm sen klomen mı kulllandın bu ay
catlatma ıgnesını herhangı bı hastanede yaptırabılıyosun kalcadan gobekten veya koldan yapılıyo sen nasıl ıstersen oyle yaptır ben koldan yaptırdım dr ne zamn yaptıracagını sana soyluyo

Back
X