- 12 Ağustos 2013
- 901
- 28
- 43
- Konu Sahibi lion mother
-
- #1.381
merhaba canımmm sanırım yumurtlama zamanınkızlar merhabaa.... bugun gün içinde kendimi iyi hissediyordumm... ama şu an çook acayibimm... 2 gundur mıdemde yanma var bel, sırt agrısı ve sankı heran adet olcakmısım gıbı bı hıs var ıcımde ama adetıme 11 gun var anlamadıımmm.....:44:
adet günün ne zaman canımBirkac gundur garip hissediyorum. Sirtim agriyor, reflu olmusum. Gun icinde bas donmeleri ve bas agrim var. Test yaptim negatif cikti
hoşgeldin canımmmHanimlar beni de araniza alir misiniz :)
Bizim de ikinci cocuk istegimiz var temmuzdan beri denemelerdeyiz ama elbette Rabbim bilecek ne zaman bebislerimizin gelecegini...
benim biraz kafam karisti acikcasi...gecen ay yani agustosta normalde reglim direkt gelirdi ama bu sefer önce cok acik pembemsi ve belli belirsiz geldi 25 Agustosta, sonra da 26 Agustosta yine pembemsi ama yogunlugu artarak geldi...ve 27 Agustosta normal yogunlukta regl kanamam devam etti. Bu durumda benim reglimin ilk günü olarak hangi günü almam gerekiyor????
tebrik ederimm canım hamişsinnn hemen bi kan testi yaptırrEki Görüntüle 806978 Eki Görüntüle 806979
Kizlar bu pozitif mi sizce pazar gunu normalde son adet tarihim yani 22 si bekletemedim
Surekli uyku hali sebepsiz gerginlik yorgunluk kasigimda agri ve sik sik tuvalete gidiyorum.
Sagolun kizlar allah gonlumuze gore versin kan testini pzt yaptiracagim kismet olursa:)
merhabalar dun butun gece yazilanlari okudum ve bugun test yaptm sabah saatlerinde idrar testi cok silik cikti ve etrafimdaki herkes hamilesin diye tutturdu aslina bakarsaniz supheleniyodum yumurtlama gunumde kasigimda butun bi gun agri hissettim goguslerimde sislik dokunamiyodum bile kan testi yaptirdim ve uc haftalik hamileymisim :)))))
Merhabalar dun butun gece yazilanlari okudum ve bugun test yaptm sabah saatlerinde idrar testi cok silik cikti ve etrafimdaki herkes hamilesin diye tutturdu aslina bakarsaniz supheleniyodum yumurtlama gunumde kasigimda butun bi gun agri hissettim goguslerimde sislik dokunamiyodum bile kan testi yaptirdim ve uc haftalik hamileymisim :)))))
Merhabalar dun butun gece yazilanlari okudum ve bugun test yaptm sabah saatlerinde idrar testi cok silik cikti ve etrafimdaki herkes hamilesin diye tutturdu aslina bakarsaniz supheleniyodum yumurtlama gunumde kasigimda butun bi gun agri hissettim goguslerimde sislik dokunamiyodum bile kan testi yaptirdim ve uc haftalik hamileymisim :)))))
hoşgeldin canımmmRabbim tez zamanda bebişine kavuştursun senide ttüm isteyenlerideee :) azda olsa 25ini alacaksın canım ilk adet günün olarak
kızlarr gecen ay ayın 26sında hastalanmıstımm 28 gun de bir oluyorum hep bır gun geriye atıyor hastalıgım bu ayda 25nde olucam normalde on gun oncesınde baslıyodu gogüslerimın agrıması ama suan hıccc bir agrı yok sadece şişler ve kasıklarım on gunden beri agrıyor ve kahverengi akıntılarım oluyorr cok heyecanlıyımmm yaaa anlatamammm kalbim nasılll hızlı hızlı atıyorrrrr :)))) ayyyyy dayanamıyorummm su ayın 25 ı gelsin artıkkkkkkkkkkkkkk acabaaa varmııı bebeişimmmm :S
Ayyy inşallahh vardırr :)) haberdar et :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?