- Konu Sahibi lion mother
-
- #1.421
Ben de henuz adet olmadim. Son3-4 gun adete.. Sabirsizlikla bekliyoruz..3 aylik evliyim. Cok istiyoruz bebegimizin olmasini. Umarim bu ay olur. İnsallah sen de hamilesindir canim
mrhb canım b ısey sorıcam pekı yumurtlama gununu bılıyor muydun anladın mı?
tebrik ederimm canım hamişsinnn hemen bi kan testi yaptırr
Eki Görüntüle 808339
şaşı olucam sonunda. regl'e 3 gün kala belli belirsiz çizgi görüyorum. delirmemişimdir umarım :) geçen ay da buna benzer bişey olmuştu. umarım yine idrar testi mağduru olmam.
hayırlısı canım benimmm. dua etmeye ve çalışmaya devammmaalesef kirmizilar geldi
Öncelikle günaydin arkadasim 18 gün az bir zaman degil bence kan tahlili yaptmalisn idrar tahlilin de herzaman cikmaya biliyor benim daha önceki hamileligim de gec döllenme olmus kan testinde bile ilk baslarda cikmadi en dogru sonuc kan testi yaptir derim....arkadaşlar merhaba her ay olduğu gibi bende internet başına koşanlardan fakat yazmayanlardandım. bu ay öyle bir şey oldu ki bende çıldırmak üzereyim. öncelikle rabbim tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı eli yüzü düzgün evlatlar nasip etsin inşallah diyorum...4 yıllık evli bir bayanım.yaklaşık 2 yıldır bebk istiyoruz ama bir türlü olmadı dr dr gezmekten yorulmuştuk ki eşimde varikosel çıktı ve bu ramazan ayında ameliyat oldu ve başarılı geçti çok şükür. adetlerim bundan önceleri yani korunmayı ilk bıraktığımızda (eşim korunurdu hep, ilaç kullanmadım)bir hafta faln gecikmeler yaşıyordum daha sonraları bir iki güne düştü. yani düzensiz bir adet döngüm vardı ama bunun için bir çok dr gittim bir sorun yok dendi testler temiz çıktı ve devam dediler ilaç faln vermediler hiç. biliyorum konuyu çok uzattım kusura bakamayın lütfen dalgınlığıma verin.... bu ay tam tamına 18 gün geçti adetim ve halen olmadım şu ana kadar hiç bir belirti olmadı ne adet nede hamilelik için. sadece bugün göğüs uçlarımın acıdığını fark ettim dokunduğumda diyeceksiniz ki hiç merak edip test yapmadınmı gecikmemin 4 ve 13 günleri idrr testi yaptım maalesef ki negatif çıktı kan testi yaptırmak için cesaretim yok sizce nedir lütfen allah rızası için yardım larınıza ihtiyacım var bana bir akıl bir yol gösterin yalvarırım çok istiyorum sanırım stres te yapıyorum ama gecikmem stresten değil bebekten olsun istiyorum rabbim sizlerede nasip etsin inşallah
canım inşallah gebesindir neden bir test yapmıyorsun fazla birsey kaybetmezsin hem kafan rahatlarArkadaslar bizde 1 yildir tedavi goruyorz hicbi problem cikmadi bu zamana kadar ama gebelik gerceklesmedi bu ay doktorum duphaston die bi hap werdi eğer bebek olursa tutunsun die dedi doktorum adetim de 3. günu bugün hastalanmadim korkuyorum test yapmaya ya yine olmadiysa die acaba hapin etkisiyle mi adet gecikmem oluo duphaston kullanan war mi aramizda bi de adet gunumde adet olcakmisim gibi belim ve kasiklarim agridi ama hastalanmadim umutlanmalimiyim ne yapmaliyim fikir verirseniz cok mutlu olurum ve bu kafamin karisikligini giderebilirm
arkadaşlar merhaba her ay olduğu gibi bende internet başına koşanlardan fakat yazmayanlardandım. bu ay öyle bir şey oldu ki bende çıldırmak üzereyim. öncelikle rabbim tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı eli yüzü düzgün evlatlar nasip etsin inşallah diyorum...4 yıllık evli bir bayanım.yaklaşık 2 yıldır bebk istiyoruz ama bir türlü olmadı dr dr gezmekten yorulmuştuk ki eşimde varikosel çıktı ve bu ramazan ayında ameliyat oldu ve başarılı geçti çok şükür. adetlerim bundan önceleri yani korunmayı ilk bıraktığımızda (eşim korunurdu hep, ilaç kullanmadım)bir hafta faln gecikmeler yaşıyordum daha sonraları bir iki güne düştü. yani düzensiz bir adet döngüm vardı ama bunun için bir çok dr gittim bir sorun yok dendi testler temiz çıktı ve devam dediler ilaç faln vermediler hiç. biliyorum konuyu çok uzattım kusura bakamayın lütfen dalgınlığıma verin.... bu ay tam tamına 18 gün geçti adetim ve halen olmadım şu ana kadar hiç bir belirti olmadı ne adet nede hamilelik için. sadece bugün göğüs uçlarımın acıdığını fark ettim dokunduğumda diyeceksiniz ki hiç merak edip test yapmadınmı gecikmemin 4 ve 13 günleri idrr testi yaptım maalesef ki negatif çıktı kan testi yaptırmak için cesaretim yok sizce nedir lütfen allah rızası için yardım larınıza ihtiyacım var bana bir akıl bir yol gösterin yalvarırım çok istiyorum sanırım stres te yapıyorum ama gecikmem stresten değil bebekten olsun istiyorum rabbim sizlerede nasip etsin inşallah
Bu aksamda olamazsam yarin yapmayi düşünüyorum erken olur mu sence gecikmesinin ilaclarla bi etkisi warmidir korkuyorum dacanım inşallah gebesindir neden bir test yapmıyorsun fazla birsey kaybetmezsin hem kafan rahatlar
inşallah ilacın etkisi ile hamiş kalmışsındır canım. sana ben denedim anlamadım ama evde yapabilecegin birsey söyleyeyim bi dene belki alarsın canım bir bardaga pet bardaga yani çisini yap sora bak üzerine puslu sekilde bir araya topaklanırsa gebesin dagınık kalırsa degilsin demekmiş umarın sen anlarsın bu sekilde ben anlayamamıstım. ben hep stresden erken adet oldum hiç gecikmedim gecikenler var tabi umarım hayırlı bir gebeligin olusmusturBu aksamda olamazsam yarin yapmayi düşünüyorum erken olur mu sence gecikmesinin ilaclarla bi etkisi warmidir korkuyorum da
Ne güzel bir haber Allah'm sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş en kısa zamanda bizede :) Buarada bişey sormak istiyorum adetin geciktikten sonramı yaptırdın testi benim 25'i kırmızı günüm zaman geçmiyoda :) :18::18:
tebrik ederim, darisi bizim basimiza artik
Ayy inşallahh hamilesindiirr.Ben de bi ara o kdr çok takmıştım ki kafama.niye olmuyo,hiç korunmuyoruz,bi problem mi var,anne olamıcak mıyım hiç,heh bu ay oldum mu olcam mı derken kafamı sadece bununla ilgili şeylerle doldurdum..adetim çok düzenliydi ama son bi kaç ay 15 gün falan gecikiyodu.ee her seferinde de umutlanıyodum.koli ile test alacaktım az daha :) Sonraaaa öğrendim kiii kesinlikle psikolojikmiş.psikologla görüştüm ve herşeyi akışına bıraktım.aklıma gelecekken hep uzaklaştırdım.başka meşgale ler buldum kendime.netice ne diye sorcaksın.adetlerim bi düzenli bi düzenlii sorma.ama hala hamile kalamadım.bi problem de olmadığını söylüyo doktorlar.Nasipp..Rabbbim isteyen herkese bebişşş nasip etsiiinn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?