- Konu Sahibi lion mother
-
- #1.401
Ayy yaa 26sına az kaldı kırmızılar gelmez umarım
Kızlar yaa dün gece rüyamda hamile olduğumu deil ama belirtilerini gördüm normalde göğüslerin şişmez reglyken fln rüyamda şişmiş şaşırıorum fln başka belirtilerde var doktora gitcekken uyandımmm
Bu sabahta sol tarafımda bi diş ağrısı boğazımla beraber sanırın 20lik dişim çıkcak puff
Eki Görüntüle 808339
şaşı olucam sonunda. regl'e 3 gün kala belli belirsiz çizgi görüyorum. delirmemişimdir umarım :) geçen ay da buna benzer bişey olmuştu. umarım yine idrar testi mağduru olmam.
arkadaşlar bizde 2 aydır korunmuyoruz geçen ay hamile kalamadım ama inş. bu ay hamile kalırım. bugün adet günüm ama daha başlamadı acaba kaç gün beklemem lazım test için ??
aaaa bu teste gore hamılesın canımmm bence hemen kan testi yaptırrr :))))))) hadı ınsallahhhhhhhhhhh
ay inş kuzum. yine de çok heveslenmiyorum ki, sonra üzülmeyeyim.
yarın ıstersen yap testııı eger varsa cıkma ıhtımalı yuksek
aynenn canımmm kan testını yaptır hemenn bızıde merakta bırakma :)
en azından, adet günüme kadar bekleyeyim diyorum. -iğneden de korkuyorum :)-
daha garanti olsunnn canım evet adetını bekleeee bakkk bende beklıcemmmm(((( offff heyecandan ölcemmmmmmmmmmm
senin ne kadar kaldı adet tarihine?
5 günn canımmmm
:)))))))))))))))) kızzzz ruyandakı hamılelık belirtileriinı 20 lık dısının cıkmasınamı yordunnnnnnnnnDDDD
hadi inş. güzel haberler alırsın. :)
Yokk kızzzzz olurmuuuuu :)))))) rüyama herhangi bi yorum yapmadım sizin güzel yorumlarınızı bekliorum neye yorarsak öle cıkarmış yaa :))
Dişide eksra bilgi verdimm :))
büyük ihtimalle hamişsinnnnnMerhaba;
1 Yıldır korunmuyoruz çocuk çalışmalarına 2 aydır başladık geçen ay klomen+çatlatma iğnesi oldum ama ne yazıkki yumurtalarım iyi olmasına rağmen olmadı.Bu ay yine yumurtam güzel gelişti ama iğne vurmadı doktorum.Ayın 17 sinde hastalanmam gerekiyordu Olmadım Allahımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Göğüslerim saağılacak kıvamda okadar ağrı var ağzımda acı bir tat var,kasıklarıma arada sancı giriyor bazen bulantım oluyor ama kusacak kadar değil birde son bir haftadır akşam 22:00 dedimmi sızıyorum uykum fazlalaştı.birde nefesim daralıyor .eğer gebe değilsem kesin panik atak geçiriyorum zaten :))
Bu saydıklarımın hepsi adet belirtilerinede yakın.Bilmiyorum ama sanki his geldi,eğer yine gebelik yoksa....
Arkadşlar erken gebelik belirtilerinde ciddi bir belirti yaşayan var mı? B u süreci birlikte yaşayalım.
Allahım hepimize nasip sağlıklı hayırlı güzel bebekler nasip etsin ..
amin canım inşallahhh hayırlı haberlerini bekliyoruzzKızlar merhaba, 1 yıllık evliyim, gecen ay ilk defa denedik ama başarısız olduk . Adetlerim çok düzenli olduğu için tam yumurtlama tarihimde beraber olduk . Yumurtlarken alt karın bölgemde tuhaf bir agri hissederim ben, genelde adetimin ilk gününden itibaren sayarsak 14. Gününe rast gelir bu ağrı . İşte tam o agriyi hissettiğimde denedik ama olmadı . Sonradan öğrendim ki, yumurtamdan 1 yada 2 gun önce denemek gerekiyormuş . Yumurtlama gerçekleştiğinde , erkeğin sperm hucrelerinin halihazırda içerde olması gerekliymis. Sperm 3 gün canlı kalabiliyormus ama yumurta hücresi ortalama 12 saat canlı kalabilirmiş. Bu ay , yumurtlama tarihimden 1 gün önce denedik. Bakalım sonuc ne olacak ... İnşallah isteyen herkes sağlıklı bebişler alır kucağına :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?