hamile olmak isteyenler ve olma şüphesi olanlar buraya :)

:)))))))))))))))) kızzzz ruyandakı hamılelık belirtileriinı 20 lık dısının cıkmasınamı yordunnnnnnnnn DDDD

:)))))))))))))))) kızzzz ruyandakı hamılelık belirtileriinı 20 lık dısının cıkmasınamı yordunnnnnnnnn DDDD

Yokk kızzzzz olurmuuuuu :)))))) rüyama herhangi bi yorum yapmadım sizin güzel yorumlarınızı bekliorum neye yorarsak öle cıkarmış yaa :))
Dişide eksra bilgi verdimm :))

Yokk kızzzzz olurmuuuuu :)))))) rüyama herhangi bi yorum yapmadım sizin güzel yorumlarınızı bekliorum neye yorarsak öle cıkarmış yaa :))
Dişide eksra bilgi verdimm :))

hımmm pardon canımmm :)))) sagır duymaz uydururmusss DDDDD benımkıde o misall DD
Allah ım bu mubarek gunde ruyalarımızı hayıra yorsunn canımmm ınsallahhh ruyan gercek olurrrrrrrrr

Merhaba;
1 Yıldır korunmuyoruz çocuk çalışmalarına 2 aydır başladık geçen ay klomen+çatlatma iğnesi oldum ama ne yazıkki yumurtalarım iyi olmasına rağmen olmadı.Bu ay yine yumurtam güzel gelişti ama iğne vurmadı doktorum.Ayın 17 sinde hastalanmam gerekiyordu Olmadım Allahımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Göğüslerim saağılacak kıvamda okadar ağrı var ağzımda acı bir tat var,kasıklarıma arada sancı giriyor bazen bulantım oluyor ama kusacak kadar değil birde son bir haftadır akşam 22:00 dedimmi sızıyorum uykum fazlalaştı.birde nefesim daralıyor .eğer gebe değilsem kesin panik atak geçiriyorum zaten :))
Bu saydıklarımın hepsi adet belirtilerinede yakın.Bilmiyorum ama sanki his geldi,eğer yine gebelik yoksa....
Arkadşlar erken gebelik belirtilerinde ciddi bir belirti yaşayan var mı? B u süreci birlikte yaşayalım.
Allahım hepimize nasip sağlıklı hayırlı güzel bebekler nasip etsin ..

büyük ihtimalle hamişsinnnnn

Kızlar merhaba, 1 yıllık evliyim, gecen ay ilk defa denedik ama başarısız olduk . Adetlerim çok düzenli olduğu için tam yumurtlama tarihimde beraber olduk . Yumurtlarken alt karın bölgemde tuhaf bir agri hissederim ben, genelde adetimin ilk gününden itibaren sayarsak 14. Gününe rast gelir bu ağrı . İşte tam o agriyi hissettiğimde denedik ama olmadı . Sonradan öğrendim ki, yumurtamdan 1 yada 2 gun önce denemek gerekiyormuş . Yumurtlama gerçekleştiğinde , erkeğin sperm hucrelerinin halihazırda içerde olması gerekliymis. Sperm 3 gün canlı kalabiliyormus ama yumurta hücresi ortalama 12 saat canlı kalabilirmiş. Bu ay , yumurtlama tarihimden 1 gün önce denedik. Bakalım sonuc ne olacak ... İnşallah isteyen herkes sağlıklı bebişler alır kucağına :)

amin canım inşallahhh hayırlı haberlerini bekliyoruzz

hamilelik testi yaptim bu sabah negatif cikti...ama hala adet olamadim...hic adet belirtisi yok, sadece hafif akinti var ve ara ara da kasik agrisi ama cok nadir...sadece dünden beri inanilmaz derecede tuhaf bir sekilde bogazim kuruyor ve öksürüyorum...bogaz kurulugu da hamilelik belirtisi olacak degil ya??? Bir fikri olan var mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…