- Konu Sahibi lion mother
-
- #1.441
kızlar bende 4 aydır evlıyım çok ıstıyorum 4 aydır denıyoruz ama çocuğum olmuyor malesef çocuğum olmuyor ... acaba bende bı sorun olabılırmı bu durum normal mı sızce tecrubesı olanlar cvp yazabılır m??*[/QUOTE
Günaydisn canim 4 ay cok normal drlar yeni evlilerde 1 seneye kadar olmamasi normal diyorlar 1 seneden sonra tedavi basliyolar beklemelisin allah gonlüne göre versin...
büyük ihtimalle hamişsinnnnn
kızlar bende 4 aydır evlıyım çok ıstıyorum 4 aydır denıyoruz ama çocuğum olmuyor malesef çocuğum olmuyor ... acaba bende bı sorun olabılırmı bu durum normal mı sızce tecrubesı olanlar cvp yazabılır m??*
kızlar selam benim bugün reglim gecikeli 3 gün oldu normalde çok düzenlidir. belkide ben kuruntu yapıyorum bahardanda geçikmiş olabilir. ancak göğüs ağrım daha dün başladı. sarımsı akıntım var ve sanki regl olacakmışım gibi bel ve kasık ağrım 3 gündür var. sizce gebelik testi yapmalı mıyım. birde şu ateş işini ben anlamadım hamile olan insanın ateşi yüksek mi oluyor. kaç olması gerek?
3 gün geçmiş ben olsam test alır yaptırırım inşallah hamilesindir ve ateşle ilgili hiç bir fikrim yok forumda öle diyolar gebe olanların ateş hep 37 üstü olurmuş normalde daha düşük olurmuş bilemiyorum cnm bence sen test al yap bizide haberdar et inşallah gebesindirrr
bakalım inşallah test işinde de eğer pozitif çıkmazsa diye korkuyorum bu ay aslında dijital ovu testi ile denedik hayırlısı yarın sabahta olmazsa test yapıcam haber veririm
canım sorun olacagını sanmam ben evlendikten tam 7 ay sora gebe kaldım düşük oldu 3 ay sora tekrar gebe kaldım şimdi şükürler olsun 3 ayımızı doldurduk rabbim hayırlı zamanda sanada nasip eder stres yapma zamanı gelince oluyorkızlar bende 4 aydır evlıyım çok ıstıyorum 4 aydır denıyoruz ama çocuğum olmuyor malesef çocuğum olmuyor ... acaba bende bı sorun olabılırmı bu durum normal mı sızce tecrubesı olanlar cvp yazabılır m??*
hadi inş. güzel haberler alırsın. :)
hayırlısı canım benimmm. dua etmeye ve çalışmaya devamm
amin canım amin inşallahhhhhhhhhAyyy inşallah öyledir.Sbah dayanamadım gittim BTHCG verdim....Lütfen benim için dua edin.Çünkü ben isterken tüm isteyenler için ediyorum.Rabbim hayırlısını ver değilse bile hayırlara çıkart,
İnşallah bir kaç ay içinde forumda yazan herkes gebe kalırda 2014 e nüfus patlaması ile gireriz :)))
tabikide büyük bi ihtimalle hamişsin canım benim git hemen bi kan testi ver ay çok heyecanladımmmmBu test adetten 4 gün önce sonuç veriyo prospektüsünde yazıyo benim 29 Eylül'de adet olmam gerekiyo buna göre bu testi en erken 25 Eylül'de yapmam gerekiyordu 2 gün önce negatif çıkacağını bile bile yaptım ve negatif çıktı sabahtan akşama kadar gidip gelip baktım negatif olarak kaldı bembeyazdı aynı marka testi bugün yaptım yani adetten 6 gün önce 9.30 da ilk idrarla çok çok acayip silik bi gölge vardı sanki ama mikroskoplar amca görünüyordu (mecaz yani) neyse 2.30 saat sonra baktım bildiğin silik pembe bi çizgi karşımda duruyo inanamadım ablama sordum ablam dedi ben hamileyken test yaptım negatifti 2 saat sonra silik çizgi çıktı hamileymişim dedi kızlar yorumlarınızı bekliyorum çok acil
amin canım amin inşallahhhhhhhhh
canımmmmm çok sevindimmmm Rabbim bebeğini sana bağışlasın hayırlı sağlıklı doğurmanı nasip etsin inşallahhhhHamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim :)
Allahım çok şükür elhamdülillah yarabbim.
Rabbim hepinize nasip etsin kızlar
hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim :)
allahım çok şükür elhamdülillah yarabbim.
Hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim :)
Allahım çok şükür elhamdülillah yarabbim.
Yaaaaaaaaaaaaaaaa((((((( dün doktora gıttımmm şikayetın ne dedii anlattımm bide akıntım vardı ılk defa o cengel gıbı bıseye cıktımmmm alttann baktııı anammmmm mahfettii benii ((((((( annemde yanımdaydııı dediki enfeksıyon kapmıssın gebelık supen varmı evet dedim kan testı yaptırdım 0-100 cıktııı ((((((( gebelık yoktuuuu bu ay da olmadııı ılac verdi yolladıııııııııııı canım cok sıkkınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
allah hayırlı ugurlu etsin canım
allahım anne olmayı bizede nasip et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?