- 15 Şubat 2015
- 13.354
- 47.111
- 798
Bacım anlamıyor musun ben hâlâ niye öyle oldu niye böyle oldu demiyorum olan olmuş zaman geçmiş şuanda da bi sorunum yok kimseyle diyorum 1 sene geçti kafamda yoktu niye şuan bu kadar abartıyorum diyorum hâlâ kendin evlenmişsin ya sabırgecen hafta
Bacım anlamıyor musun ben hâlâ niye öyle oldu niye böyle oldu demiyorum olan olmuş zaman geçmiş şuanda da bi sorunum yok kimseyle diyorum 1 sene geçti kafamda yoktu niye şuan bu kadar abartıyorum diyorum hâlâ kendin evlenmişsin ya sabır
Yazma arkadaşım anlamadığın şeylere yazma. Git başka konulara yazYahu gecen hafta sirf bu konular yuzunden torunlarını gostermeyecegim diye konu acmadiniz mi? Gayette sorununuz var. Kendi konusuna tahammul edemeyip sabır cekeni ilk defa görüyorum, hayat boyle sizi cok yorar
Oturup ağlıyosun zatenTuttuk ne yapalım oturup ağlayalım mı ?
Ooo nasıl da soktun lafı bak şimdi buna da ağlarımOturup ağlıyosun zaten
Kolay gelsin :)Ooo nasıl da soktun lafı bak şimdi buna da ağlarım
Kuzum üzme kendini. Bak eşin süpriz yapmış sana. Arkadaşta kolay edinilen birşey. Doğumdan sonra illaki yeni arkadaşlıklar edinirsin takma onu.Merhaba,
5.5 aylık hamileyim geçen hafta doğum günümdü. Ben doğum günlerine Önem vermem pek anlamsız gelir kutlamak vs. Ama bu sefer bir şey oldu kimse kutlamadı pek arkadaşım da yok zaten. Eşimde süpriz yapmak istemiş meğer ondan sesi çıkmamış akşam pasta getirdi vs. Neyse oturdum biraz buna ağladım eşim dışında kutlayan olmadı diye.
Sonra eş ailesi ile konularım var evlenirken yardım etmemeleri vs ile ilgili. Bir şey fark ettim babam durup durup çok iyi yaklaştın , çok anlayışlı oldun, istiyorum demedin hep onlara bıraktın onlarda bu durumu kullandı falan diyor. Babamı çok severim, aramız da çok iyidir ama kızdım birden bana gaz verme lütfen dedim. Zamanında madem sen görüyordun bir şeyleri yanlış olduğunu büyük olarak kızım bak bu yaklaşımın yanlış deseydin dedim. Şimdi ben unutmaya çalıştıkça anlamsızca gazlıyosun.
Sonra oda kırıldı sustu falan. Ama oturup birde buna ağladım sanki böyle hiç bir şeyim yolunda gitmiyor gibi acıyorum kendime ruh halim piskolojim hiç iyi değil. Ben doğru bildiğimi yaptım karekterim bu, bakış açım bu babam öyle konuşuyor ama kendi durumu gayet iyi tamam her şeyi yaptılar verdiler ama istese daha çok şey yapabilirdi. Ben onlara da müdahale etmedim. Kimin gücü neye yetiyorsa onu alsın dedim.
Çalışıyordum evde oturuyorum pek dışarı çıkmıyorum. Kendimi iyi hissetmiyorum mutsuzum ama mutsuz olmaya değer bi konu yok böyle değildim. Hamilelikte böyle mi oluyor sizler de ağlar mıydınız, gergin olur muydunuz bana ne önerebilirsiniz ?
Eşinizle kutlamışsınız bence yeterli,eşin ailesinden ben zaten beklemem hiç umurumda olmaz.kendi aileniz kutlamadı mı telefonda bileMerhaba,
5.5 aylık hamileyim geçen hafta doğum günümdü. Ben doğum günlerine Önem vermem pek anlamsız gelir kutlamak vs. Ama bu sefer bir şey oldu kimse kutlamadı pek arkadaşım da yok zaten. Eşimde süpriz yapmak istemiş meğer ondan sesi çıkmamış akşam pasta getirdi vs. Neyse oturdum biraz buna ağladım eşim dışında kutlayan olmadı diye.
Sonra eş ailesi ile konularım var evlenirken yardım etmemeleri vs ile ilgili. Bir şey fark ettim babam durup durup çok iyi yaklaştın , çok anlayışlı oldun, istiyorum demedin hep onlara bıraktın onlarda bu durumu kullandı falan diyor. Babamı çok severim, aramız da çok iyidir ama kızdım birden bana gaz verme lütfen dedim. Zamanında madem sen görüyordun bir şeyleri yanlış olduğunu büyük olarak kızım bak bu yaklaşımın yanlış deseydin dedim. Şimdi ben unutmaya çalıştıkça anlamsızca gazlıyosun.
Sonra oda kırıldı sustu falan. Ama oturup birde buna ağladım sanki böyle hiç bir şeyim yolunda gitmiyor gibi acıyorum kendime ruh halim piskolojim hiç iyi değil. Ben doğru bildiğimi yaptım karekterim bu, bakış açım bu babam öyle konuşuyor ama kendi durumu gayet iyi tamam her şeyi yaptılar verdiler ama istese daha çok şey yapabilirdi. Ben onlara da müdahale etmedim. Kimin gücü neye yetiyorsa onu alsın dedim.
Çalışıyordum evde oturuyorum pek dışarı çıkmıyorum. Kendimi iyi hissetmiyorum mutsuzum ama mutsuz olmaya değer bi konu yok böyle değildim. Hamilelikte böyle mi oluyor sizler de ağlar mıydınız, gergin olur muydunuz bana ne önerebilirsiniz ?
Önceki konulardan hatırlıyorum,hala eşimin ailesi yardım etmedi diyorsunuz yahu niye birilerinin yardımıyla evleniyorsunuz,paranız yoksa evlenmeyin yada ağlamayın yardım etmediler diye,niye bu kadar takıksınız eş ailesineMerhaba,
He yaaa banane işimin ailesi d.günümü kutlamamış çok da fifi aramasınlar daha iyiSizin terapi falan almaya ihtiyacınız var. önceki konularınızı bilen biri olarak söylüyorum sizinki hamilelikten değil. Boş kalmaktan mı dersiniz, mizacınız mı böyle orasını ben bilemem. Ama genel olarak her şeyi büyütme ve kin tutma gibi bir sorununuz var.
Ancak şunu bilin kimsenin umrunda değil bunlar. Anca size ve eşinize eziyet olur. Kayın ailenizin kendi kendinize oturup ağladığınızdan haberleri bile yok. Kaldıkları yerden hayatlarına devam ediyorlar
Yav ben gerçekten kafayı yicem ben nerde kayın ailesi doğum günümü kutlamadı yazdımSizin terapi falan almaya ihtiyacınız var. önceki konularınızı bilen biri olarak söylüyorum sizinki hamilelikten değil. Boş kalmaktan mı dersiniz, mizacınız mı böyle orasını ben bilemem. Ama genel olarak her şeyi büyütme ve kin tutma gibi bir sorununuz var.
Ancak şunu bilin kimsenin umrunda değil bunlar. Anca size ve eşinize eziyet olur. Kayın ailenizin kendi kendinize oturup ağladığınızdan haberleri bile yok. Kaldıkları yerden hayatlarına devam ediyorlar.
Bir de geçen konunuzda o kadar insan size haksız olduğunuzu söylemelerine rağmen kayın ailenize saydırıp durdunuz. Bu kadar nefret ettiğiniz insanlardan doğumgünü kutlaması bekliyosunuz.
Okuduğunuzu anlama konusunda sorun mu yaşıyorsunuzEşinizle kutlamışsınız bence yeterli,eşin ailesinden ben zaten beklemem hiç umurumda olmaz.kendi aileniz kutlamadı mı telefonda bile
Evet bayan ağlak gel de ders verOkuduğunuzu anlama konusunda sorun mu yaşıyorsunuz
29. Yaşıma girdim hep böyleydi hiçte umrumda olmazdı aksine eşimle ilişkimiz her şeye rağmen yolunda bana bütün huysuzluklarıma katlanıyor sabırlı oluyor mutlu etmeye çalışıyor. Birde arkadaş edinmemek benim tercihim herkesi sevemiyorum üniversite okudum yurtlarda kaldım iş hayatım oldu bir sürü insan tanıyorum tanıdım ama gönülden sevmek zor oluyor hepKuzum üzme kendini. Bak eşin süpriz yapmış sana. Arkadaşta kolay edinilen birşey. Doğumdan sonra illaki yeni arkadaşlıklar edinirsin takma onu.
Demek ki senin anlatımında bi sorun var,git şimdi düğünde yardım etmediler diye tekrar ağlaYav ben gerçekten kafayı yicem ben nerde kayın ailesi doğum günümü kutlamadı yazdım
Ağlamak bi kusur değil ama zekâ çok büyük sorun Allah yardımcın olsunEvet bayan ağlak gel de ders ver
Burda da yaşadıkları saçma salak sorunlara destek görmeyince saldırıya geçme huyu var insanlarınOkuduğunuzu anlama konusunda sorun mu yaşıyorsunuz
Hahaha ne komikDemek ki senin anlatımında bi sorun var,git şimdi düğünde yardım etmediler diye tekrar ağla
Hamileliği bilmem de evde oturduğum 1 gün bile benim için tek başına mutsuzluk nedeni.2 gün üst üste olursa zaten intiharın eşiğine geliyorum.bazı insanlar nasıl yapıyor aklım almıyor.hamileliğe gerek yok yani benim gibiyseniz.Merhaba,
Kimseye saldırıya geçmiyoruz sen ve senin gibi gelip saçma sapan yerlere çekmeye çalışan kadınlar olmadığı sürece çok mantıklı kadınlar var onlar için kullanıyoruz senin gibileri de takmıyoruz her konuda varsınızBurda da yaşadıkları saçma salak sorunlara destek görmeyince saldırıya geçme huyu var insanların
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?