Hamilelik hormonları mı bu hislerim

Yahu gecen hafta sirf bu konular yuzunden torunlarını gostermeyecegim diye konu acmadiniz mi? Gayette sorununuz var. Kendi konusuna tahammul edemeyip sabır cekeni ilk defa görüyorum, hayat boyle sizi cok yorar

Yahu gecen hafta sirf bu konular yuzunden torunlarını gostermeyecegim diye konu acmadiniz mi? Gayette sorununuz var. Kendi konusuna tahammul edemeyip sabır cekeni ilk defa görüyorum, hayat boyle sizi cok yorar
Yazma arkadaşım anlamadığın şeylere yazma. Git başka konulara yaz

Kuzum üzme kendini. Bak eşin süpriz yapmış sana. Arkadaşta kolay edinilen birşey. Doğumdan sonra illaki yeni arkadaşlıklar edinirsin takma onu.

Sizin terapi falan almaya ihtiyacınız var. önceki konularınızı bilen biri olarak söylüyorum sizinki hamilelikten değil. Boş kalmaktan mı dersiniz, mizacınız mı böyle orasını ben bilemem. Ama genel olarak her şeyi büyütme ve kin tutma gibi bir sorununuz var.

Ancak şunu bilin kimsenin umrunda değil bunlar. Anca size ve eşinize eziyet olur. Kayın ailenizin kendi kendinize oturup ağladığınızdan haberleri bile yok. Kaldıkları yerden hayatlarına devam ediyorlar.

Bir de geçen konunuzda o kadar insan size haksız olduğunuzu söylemelerine rağmen kayın ailenize saydırıp durdunuz. Bu kadar nefret ettiğiniz insanlardan doğumgünü kutlaması bekliyosunuz.

Eşinizle kutlamışsınız bence yeterli,eşin ailesinden ben zaten beklemem hiç umurumda olmaz.kendi aileniz kutlamadı mı telefonda bile

Önceki konulardan hatırlıyorum,hala eşimin ailesi yardım etmedi diyorsunuz yahu niye birilerinin yardımıyla evleniyorsunuz,paranız yoksa evlenmeyin yada ağlamayın yardım etmediler diye,niye bu kadar takıksınız eş ailesine

He yaaa banane işimin ailesi d.günümü kutlamamış çok da fifi aramasınlar daha iyi

Yav ben gerçekten kafayı yicem ben nerde kayın ailesi doğum günümü kutlamadı yazdım

Kuzum üzme kendini. Bak eşin süpriz yapmış sana. Arkadaşta kolay edinilen birşey. Doğumdan sonra illaki yeni arkadaşlıklar edinirsin takma onu.
29. Yaşıma girdim hep böyleydi hiçte umrumda olmazdı aksine eşimle ilişkimiz her şeye rağmen yolunda bana bütün huysuzluklarıma katlanıyor sabırlı oluyor mutlu etmeye çalışıyor. Birde arkadaş edinmemek benim tercihim herkesi sevemiyorum üniversite okudum yurtlarda kaldım iş hayatım oldu bir sürü insan tanıyorum tanıdım ama gönülden sevmek zor oluyor hep

Hamileliği bilmem de evde oturduğum 1 gün bile benim için tek başına mutsuzluk nedeni.2 gün üst üste olursa zaten intiharın eşiğine geliyorum.bazı insanlar nasıl yapıyor aklım almıyor.hamileliğe gerek yok yani benim gibiyseniz.

Burda da yaşadıkları saçma salak sorunlara destek görmeyince saldırıya geçme huyu var insanların
Kimseye saldırıya geçmiyoruz sen ve senin gibi gelip saçma sapan yerlere çekmeye çalışan kadınlar olmadığı sürece çok mantıklı kadınlar var onlar için kullanıyoruz senin gibileri de takmıyoruz her konuda varsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…