Bak oda var gerçekten 1 ayı geçti galiba evdeyim. İlk defa bu kadar boş şekilde evdeyim ve yalnızım. Değişik bir piskoloji. Bebek doğsa da yolumuza baksakHamileliği bilmem de evde oturduğum 1 gün bile benim için tek başına mutsuzluk nedeni.2 gün üst üste okursa zaten intiharın eşiğine geliyorum.bazı insanlar nasıl yapıyor aklım almıyor.hamileliğe gerek yok yani benim gibiyseniz.
O üye mi konu sahibi. Bu konudaki şeyler hamilelik duygusallığı normal ama diğer olay abartıydıYahu gecen hafta sirf bu konular yuzunden torunlarını gostermeyecegim diye konu acmadiniz mi? Gayette sorununuz var. Kendi konusuna tahammul edemeyip sabır cekeni ilk defa görüyorum, hayat boyle sizi cok yorar
Aferin benim gibileri takma,kendin gibi düğünde kaynanam az aktın taktı deyip hergün ağlayanların yorumlarını dinle,senin gibisine öylesi müstahakKimseye saldırıya geçmiyoruz sen ve senin gibi gelip saçma sapan yerlere çekmeye çalışan kadınlar olmadığı sürece çok mantıklı kadınlar var onlar için kullanıyoruz senin gibileri de takmıyoruz her konuda varsınız
Yaşadığınız yerde katilabileceginiz kurslar vs. Yok mu? Zihniniz boşalır en azından.Bak oda var gerçekten 1 ayı geçti galiba evdeyim. İlk defa bu kadar boş şekilde evdeyim ve yalnızım. Değişik bir piskoloji. Bebek doğsa da yolumuza baksak
Hergün yeni bir konu kaynanam altın takmadı kaynanam d.günümü kutlamadı aferin zeka küpüAğlamak bi kusur değil ama zekâ çok büyük sorun Allah yardımcın olsun
Git oku dicem ama okuduklarını anlamıyorsun daha okumadan eşimin ailesi diye anlayan sensin kafayı orayla bozmuşsun. Ayrıca gayet insanların yazdıklarını gayet anlayışlı yaklaştım ki bende bi sorun var diye arayışa girdim sen boştan yere saldır dur insanlara bundan zevk alAferin benim gibileri takma,kendin gibi düğünde kaynanam az aktın taktı deyip hergün ağlayanların yorumlarını dinle,senin gibisine öylesi müstahak
Bu sıralar kurum sınavları var ona çalışıyorum diye başka şeylerle ilgilenmedim. O bitince hobi amaçlı bir şeyler yapabilirimYaşadığınız yerde katilabileceginiz kurslar vs. Yok mu? Zihniniz boşalır en azından.
Gerçekten burda bu kadar tanımadığınız insanlara nefret besleyecek kadar ne yaşıyorsunuz bi destek alınHergün yeni bir konu kaynanam altın takmadı kaynanam d.günümü kutlamadı aferin zeka küpü
Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağınıza almanızı nasip etsin inşallahDiyorum ya normalde takmadığım şeyler büyüyor da büyüyor gözümde. Eşimle pastayla fotoğraf çekiyorduk güzel çıkmıyorum diye sinirlendim eşime adamı parçalayasım geldi ona da oturdum ağladım
Bir tane arkadaşı olmayan,eşinin süprizinden tatmin duymayan,babasıyla kavga eden,düğünde az altın taktılar diye eşinin ailesine çocuğu göstermemeyi düşünen biri için iddialı cümleler kuruyorsunGerçekten burda bu kadar tanımadığınız insanlara nefret besleyecek kadar ne yaşıyorsunuz bi destek alın
Yav he he yazma muhatap olmak istemiyorum baltalama konumuBir tane arkadaşı olmayan,eşinin süprizinden tatmin duymayan,babasıyla kavga eden,düğünde az altın taktılar diye eşinin ailesine çocuğu göstermemeyi düşünen biri için iddialı cümleler kuruyorsun
Öyleyim evet he hadiBir tane arkadaşı olmayan,eşinin süprizinden tatmin duymayan,babasıyla kavga eden,düğünde az altın taktılar diye eşinin ailesine çocuğu göstermemeyi düşünen biri için iddialı cümleler kuruyorsun
Ben de sinemada gosterim oncesi bi reklam vardi. Katila katila agliyodum reklama. Filmden cikinca hiho amma gerzek gibi agladim diye geyik yapiyodum esinle. Ertesi hafta baska film. Ayni reklam. Ben gene salya sumuk. Jcjcjcj neye agladigim belli de degil.jxjxjHamileliktendir canım
Ben oğluma hamileyken Barış Manço vefat etmişti. Ay ne ağlamıştım, benim kadar ağlayan olmamıştır herhalde. Doğum yaptığım güne kadar ağladım.
Hayatta çok kayıplarım oldu hiç kimseye o kadar ağladığımı bilmem
Ah bu hamilelik
29. Yaşıma girdim hep böyleydi hiçte umrumda olmazdı aksine eşimle ilişkimiz her şeye rağmen yolunda bana bütün huysuzluklarıma katlanıyor sabırlı oluyor mutlu etmeye çalışıyor. Birde arkadaş edinmemek benim tercihim herkesi sevemiyorum üniversite okudum yurtlarda kaldım iş hayatım oldu bir sürü insan tanıyorum tanıdım ama gönülden sevmek zor oluyor hep
Sizin kafanız baya karışık anlaşılan. Hayatta başarılar ne diyim.Bak şimdi böyle diyince zor olmayan ne oldu ki zaten diyip ağlarım. Ama o kadar zor olan bir şey yok bunu demek istiyorum
Zaten şu an ağlıyorsunuz bi de kendinize ağlayın ne olacak ne kaybedersiniz?Tuttuk ne yapalım oturup ağlayalım mı ?
Oyle deme, konudan kovuyo ahshshZaten şu an ağlıyorsunuz bi de kendinize ağlayın ne olacak ne kaybedersiniz?
Oha haklarını almissindir umarım.Çıkardı utanmazlar oda ayrı stres süreci ah ahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?