Hamilelik hormonları mı bu hislerim

Bak oda var gerçekten 1 ayı geçti galiba evdeyim. İlk defa bu kadar boş şekilde evdeyim ve yalnızım. Değişik bir piskoloji. Bebek doğsa da yolumuza baksak

Yahu gecen hafta sirf bu konular yuzunden torunlarını gostermeyecegim diye konu acmadiniz mi? Gayette sorununuz var. Kendi konusuna tahammul edemeyip sabır cekeni ilk defa görüyorum, hayat boyle sizi cok yorar
O üye mi konu sahibi. Bu konudaki şeyler hamilelik duygusallığı normal ama diğer olay abartıydı

Aferin benim gibileri takma,kendin gibi düğünde kaynanam az aktın taktı deyip hergün ağlayanların yorumlarını dinle,senin gibisine öylesi müstahak

Bak oda var gerçekten 1 ayı geçti galiba evdeyim. İlk defa bu kadar boş şekilde evdeyim ve yalnızım. Değişik bir piskoloji. Bebek doğsa da yolumuza baksak
Yaşadığınız yerde katilabileceginiz kurslar vs. Yok mu? Zihniniz boşalır en azından.

Aferin benim gibileri takma,kendin gibi düğünde kaynanam az aktın taktı deyip hergün ağlayanların yorumlarını dinle,senin gibisine öylesi müstahak
Git oku dicem ama okuduklarını anlamıyorsun daha okumadan eşimin ailesi diye anlayan sensin kafayı orayla bozmuşsun. Ayrıca gayet insanların yazdıklarını gayet anlayışlı yaklaştım ki bende bi sorun var diye arayışa girdim sen boştan yere saldır dur insanlara bundan zevk al

Yaşadığınız yerde katilabileceginiz kurslar vs. Yok mu? Zihniniz boşalır en azından.
Bu sıralar kurum sınavları var ona çalışıyorum diye başka şeylerle ilgilenmedim. O bitince hobi amaçlı bir şeyler yapabilirim

Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağınıza almanızı nasip etsin inşallah

Gerçekten burda bu kadar tanımadığınız insanlara nefret besleyecek kadar ne yaşıyorsunuz bi destek alın
Bir tane arkadaşı olmayan,eşinin süprizinden tatmin duymayan,babasıyla kavga eden,düğünde az altın taktılar diye eşinin ailesine çocuğu göstermemeyi düşünen biri için iddialı cümleler kuruyorsun

Yav he he yazma muhatap olmak istemiyorum baltalama konumu

Öyleyim evet he hadi

Ben de sinemada gosterim oncesi bi reklam vardi. Katila katila agliyodum reklama. Filmden cikinca hiho amma gerzek gibi agladim diye geyik yapiyodum esinle. Ertesi hafta baska film. Ayni reklam. Ben gene salya sumuk. Jcjcjcj neye agladigim belli de degil.jxjxj

Bisey soracagim gercek adin Helin ve mavi gozlu musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…