Hamilelik ile değişen eş :/

Çocuk istemiyordu belki.siz çok istediğiniz için kabul etmek zorunda kalmiş olmasın?
Normalde biraz daha geç olsun diyen bendim. Hatta benimle şakalaşırdı gel anlaşalım 6 ay daha düşür süreyi diye. Ama maalesef benim yumurtaliklarimi kaybetme riskim olunca doktorda zor olur deyince ben de ister istemez strese girip tedaviye başladık.

Aslında değil. Cinsellik askıya alındı ama doktor sorun görmedi. Bizim kendi kararımız hatta ben teklif ettim. O olsun ne olacak sanki bekleriz dedi. Bir ara duzeldigi bir dönem olmuştu orda da benim sana yaklasmama sebebim sen kendini kötü hissetme yetersiz hissetme diye demişti. Ama tabii ne kadar dürüst içten içten böyle mi düşünüyor inanın hiç bilmiyorum. Yani ne desem yalan olur.

Ben de gitmeyi düşünüyorum aslında. Doktor uygun görürse onunla da konuşmasını isteyeceğim. Onun normal bir ailesi var standart. Annesini kaybetmiş üniversite döneminde o onu çok sarsmış. Benim ailem aslında problemli olan. Babam olmadi yanımızda cezaevinde vs. Annem de biraz psikolojik olarak iyi değildi. Bu durum ben de biraz sevildiğini duyma ihtiyacını tetikledi.

Bebek konusunda çok hırs yaptığınız icin diğer sorunları gözünüz görmemiş anlaşılan.bir şeyi bu kadar çok istemek bu yönlerden zararlı işte.
Ne yapabilirdim ? Uc kere yumurtaliklarim döndü çürümeye basladi. Oldu derken ilk bebegimi kaybettim yanlis kurtaj yaptilar. Neredeyse zehirleniyordum. Kanser belirteci olan hormonlarimda sorun çıktı. E tabi ki ben de bu durumlar ilerlemeden sevdiğim adamdan bir bebegim olsun istedim.

Belki de öyle olur. Sizin adınıza çok sevindim. Umarım bebeğiniz sağlıkla gelir. Bir ara arkadaşı ona ben doğmadan anlamadım falan demiş. Benim eşimde bir iki kere tekrarladı arkadaşından örnek verip . O arkadaşını görürsem bir tane ağzına çarpacam artık dedim korktu galiba sustu :))

Aman ne ağlıyosun göz yaşlarına yazık. Herkes benzer şeyler yaşıyor bak sonra dalga geçiyoruz sende öyle olacaksın
Yani çok tuhaf ama dün gece ağladığım için uykudan uyanıp sarıldı ben yanındayım dedi. Hatta bugün bebek hickiriyordu o da hickirmaya başladı. Bak benim kızım hissediyor falan dedi. Akşam disarda yemek yedik sabah saçlarımı falan severek uyandırdı. Acaba gizli hesaptan burayı mi okudu adam diyorum . :)) ama tabi güvenim sarsıldigi için asla düzeliyor gözüyle bakamıyorum. Ben de saldım artık. Gerçekten belirsizlik insanı mahvediyormus sebep aramaktan yoruldum. Kendi bilir. Duzelirse düzelir yok devam ederse boşarım cocugumada gül gibi bakarım

Aslında anlıyorum seni eşinden bekledigin bu değildi, benim eşim de hani öyle beklemezdim çünkü aşırı çocuk sever hele kız çocuğu çevreye öyle olunca insan sanıyor ki hamile eşine de öyle olur ama gerçekten doğmadan ve özellikle zaman geçirmeden anlamıyorlar, bebek doğunca uzak tutma eşini bebeğe baksın ilgilensin bu ikisi arasındaki bağı güçlendirir, eşim yogunken bakamazdi çocuk da çok düşkün değildi ne zaman eşim bakmaya ilgilenmeye başladı zamanla çocuk da aşırı babaci oldu, eşim çok düşkün oldu yani aralarindaki bağ çok çok güçlendi...sen de bu sinirle uzak tutayım falan deme, erkekler biraz odun arada ben de şimdi kilo aldım yine vs diyorum odun diyor ki ben de aldım ya, hadi sen hamilesin aldın da ben de çok aldım diye dert ediyor, uyuz desene ne alakası var canım falan diye

Okuyor mu acaba cidden ya

Kesinlikle gidin o zaman. Bence sizin çözülmeyecek bir sorununuz yok, yazık olmasın. Araya soğukluk girerse bi daha toparlamak daha zor olur. Çocuk büyütmek kolay değil o gelene kadar çözersiniz sorunlarınızı inş:)

Keşke bu adamdan çocuk yapmasaydınızAdam sevmiyor.

Merhaba durumunuz noldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…