Hamileyim aldırmak istiyorum

Aynen ya. Halbuki toplumdaki erkekler eşim/sevgilim olacak kadin benden once bol bol cinsellik yaşasin ogrensin cok doğal diyor da kizin ailesi baski yapiyor bir tek, erkeklerin ne sucu var. Ne garip aileler
Kızına baskı yapan aile çok gördüm ama bu konuları sorun eden yobaz erkek hiç görmedim.eee çevre aynı çevre.evet eşim, sevgilim benden önce hevesini alsın, yaşayacağini yaşasın, geçmiş beni ilgilendirmez diyordu hepsi.
 
Asıl çocuğun bir suçu olmadığı için doğmaması gerekir bana göre. Çocuk isteyerek yapıldığında bile zorlayıcı kaldı ki istenmeyen gebelik olsun. Üstelik bebekler anne karnında bile her şeyi hissedip kişiliği gelişirken bu şekilde büyüyecek bir bebeğin sağlıklı olacağını düşünmüyorum. Zaten en basitinden kadın istemiyorsa yaptığı her şey işkence gibi gelecekken neden bu “bebeğin suçu yok” ısrarı? Bebeğin suçu yokken onu istemeyen, her zorlandığında lanet eden, belki itip kakan bir annesi olacak, asıl suçu yokken bunları yaşaması daha kötü.

Diğer yandan konu sahibi çok mutlu ve iyi bir anne de olabilir bu durumda da kendisi artısı eksisiyle değerlendirir. Ama kürtaj ne cinayettir ne de vicdan azabı gerektirir.
 
bu şekilde çocuk doğurup büyüten biçok kadın var
Ne tecavüzü ya.nefsini tutamayan sallıyor tecavüz diye.taliban yönetimi falan mı var başımızda hayırdı ya ? Sanki afganistandayız da millet tecavüz de tecavüz diye tutturuyor.kırk yılda bir olacak şeyler için saçma tartışmalar dönüyor.
 
aslında mantıken söylediği doğru anneden besleniyor. beslenme çeşitleri mutualizm (çift taraflı yarar)kommensalizm (tek taraflı yarar diğerine zarar yok)ve parazitlik ( bir taraf yarar diğeri zarar görür)olarak geçiyor biyolojide. bebek fayda görürken anne en iyi ihtimalle vitamin mineral değerlerini veriyor bi anlamda zarara uğruyor. tabi anneler bu kadar mekanik bakmadıklarından o ne biçim benzetme be diyoruz
 
Çocuk istemeyen korunur, korunmayıp hamile kalıp vay efendim kötüyüm bilmem ne demek ne saçma ya. Vajinismus olsanız bile penetrasyon olayı olabiliyormuş işte. Hap kullanmak veya kondom kullanmayı neden hamile kalana kadar akıl edemiyorsunuz.
 
neresi orası ya hu
where are you form sister
 
Ddjfhdshj sadece biyolojik bir metafordu ama bedenden beslenerek zarar veriyor da. Annede diş çürümeleri örnek. Duygusal düşünmeyin
 
neresi orası ya hu
where are you form sister
Evet valla 1 tane bile dediğin yobaz tipli birine denk gelmedim.ben de sizin gibi konuşanlara bir türlü anlam veremiyorum.asosyal birisi falan da değilim.sevgilim de çok oldu normal erkek arkadaşım da.Van, eskişehir, ankara.uzun süreli kaldığım yerler.kuzen evlilikleri falan var da hiç bakire olmalı diyenini duymadim.
 
Ki bizzat anne sevgisi görmeden büyümüş kişiyim ben. Annem beni hiç sevmedi. Aynı şeyleri kendi çocuğuma yaşatırsam kendimi affetmem
Bir şey diyim mi genelde böyle ya çocuğumu sevemezsem ya ona iyi anne olamazsam diyen kadınlar en iyi anne olur. Fütursuzca doğuranlar ise doğurup doğurup terkeder sokağa salar. Ben senin kötü bi anne olacağını hiç sanmıyorum.
 
Bebeklerden irrite oluyorsanız neden evlendiniz peki
 
Ama doğum ve emzirmenin kadın vücuduna Bi çok faydası da var. Rahim kanseri Göğüs kanseri gibi hastalıklara karşı mesela. Ayrıca evet bu bi bebek için çok duygusuz Bi kelime.
 
vallahi ilk defa duyuyorum bunları sorun eden erkek görmedim diyeni. ülke önüne gelen kızla yatıp kalkıp bakire kadın arayan pislik dolu(eşimi ayırıyorum o öyle değil) o yüzden çok şaşırdım hiç karşılaşmamnıza. şanslısınız
 
Ama doğum ve emzirmenin kadın vücuduna Bi çok faydası da var. Rahim kanseri Göğüs kanseri gibi hastalıklara karşı mesela. Ayrıca evet bu bi bebek için çok duygusuz Bi kelime.
zaten o da hamileliği kast etmiş. ama dediğim gibi anneler böyle düşünmez
 
Bu yorum nasil beğenmedim yerine beğendim almış ağzim açık kaldı valla.ben bu tarz şeyler yazsam beğenmedim yağmuruna tutuluyordum.bu arada ferhans olarak bana bile fazla ve abes geldi bu yorum.allah allah genelde tam tersi olurdu ama
 
Sana denk geldi mi böylesi ? Kendi sevgili olduğun?
 
Seni asimile ettik. Yakında burada kızlar kocam kaynanamın ağzına çok bakıyor, kızlar bebeğimin kakasının rengine bakın, normal mi diye konu açacaksın. Dönüşmeye başladın bile.
 
Bunları korunmasız ilişkiye girip o çocuğu yaparken düşünecektin.Sirf senin acabalarin,psikolojin için o canlının yaşama hakkını elinden alınsın istiyorsun.Fikir soruyorsun madem yapma.Kürtajdan sonra eşinle ilişkin bence hiç iyi olmayacaktir.Adam aldırma diyormuş
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…