Kızına baskı yapan aile çok gördüm ama bu konuları sorun eden yobaz erkek hiç görmedim.eee çevre aynı çevre.evet eşim, sevgilim benden önce hevesini alsın, yaşayacağini yaşasın, geçmiş beni ilgilendirmez diyordu hepsi.Aynen ya. Halbuki toplumdaki erkekler eşim/sevgilim olacak kadin benden once bol bol cinsellik yaşasin ogrensin cok doğal diyor da kizin ailesi baski yapiyor bir tek, erkeklerin ne sucu var. Ne garip aileler
Ne tecavüzü ya.nefsini tutamayan sallıyor tecavüz diye.taliban yönetimi falan mı var başımızda hayırdı ya ? Sanki afganistandayız da millet tecavüz de tecavüz diye tutturuyor.kırk yılda bir olacak şeyler için saçma tartışmalar dönüyor.bu şekilde çocuk doğurup büyüten biçok kadın var
aslında mantıken söylediği doğru anneden besleniyor. beslenme çeşitleri mutualizm (çift taraflı yarar)kommensalizm (tek taraflı yarar diğerine zarar yok)ve parazitlik ( bir taraf yarar diğeri zarar görür)olarak geçiyor biyolojide. bebek fayda görürken anne en iyi ihtimalle vitamin mineral değerlerini veriyor bi anlamda zarara uğruyor. tabi anneler bu kadar mekanik bakmadıklarından o ne biçim benzetme be diyoruzParazit üzerinde yaşadığı canlıya zarar veren organizmaya denir. Yani kötü bir şey için kullanılır. Zararlı istenmeyen... Hücre kan pıhtısı sperm tanesi hepsini duymuştum da ilk defa parazit diyeni gördüm.
neresi orası ya huKızına baskı yapan aile çok gördüm ama bu konuları sorun eden yobaz erkek hiç görmedim.eee çevre aynı çevre.evet eşim, sevgilim benden önce hevesini alsın, yaşayacağini yaşasın, geçmiş beni ilgilendirmez diyordu hepsi.
Ddjfhdshj sadece biyolojik bir metafordu ama bedenden beslenerek zarar veriyor da. Annede diş çürümeleri örnek. Duygusal düşünmeyinParazit üzerinde yaşadığı canlıya zarar veren organizmaya denir. Yani kötü bir şey için kullanılır. Zararlı istenmeyen... Hücre kan pıhtısı sperm tanesi hepsini duymuştum da ilk defa parazit diyeni gördüm.
Biz sabah akşam ilişkiye giriyoruz bizde de tık yok.herkesin imtihanı farklı.Bu yemeğe bakıp doymak gibi. Üzücü bir durum ne diyim Allah yardımcıları olsun
Evet valla 1 tane bile dediğin yobaz tipli birine denk gelmedim.ben de sizin gibi konuşanlara bir türlü anlam veremiyorum.asosyal birisi falan da değilim.sevgilim de çok oldu normal erkek arkadaşım da.Van, eskişehir, ankara.uzun süreli kaldığım yerler.kuzen evlilikleri falan var da hiç bakire olmalı diyenini duymadim.neresi orası ya hu
where are you form sister
Bir şey diyim mi genelde böyle ya çocuğumu sevemezsem ya ona iyi anne olamazsam diyen kadınlar en iyi anne olur. Fütursuzca doğuranlar ise doğurup doğurup terkeder sokağa salar. Ben senin kötü bi anne olacağını hiç sanmıyorum.Ki bizzat anne sevgisi görmeden büyümüş kişiyim ben. Annem beni hiç sevmedi. Aynı şeyleri kendi çocuğuma yaşatırsam kendimi affetmem
Bebeklerden irrite oluyorsanız neden evlendiniz pekiMerhaba,
29 yaşındayım. 10 aydır evliyim. Vajinismusum. Hamile kaldım. 9 haftaya yaklaştı.
Öğrendiğimden beri ağlıyorum. Kabullenmeyi hislerimin değişeceğini bekledim ama olmuyor. Bebek görmek bile beni irrite ediyor. Çok mutsuzum. Çok üzülüyorum bebeğe de üzülüyorum herkes ne kadar heyecanlı hevesli ama ben asla istemiyorum, isteyemiyorum. Aldırmak falan çok ürkütücü geliyor. Ama ya bu his hiç geçmezse bebeğe daha da yazık olmayacak mı ?
Hislerimi paylaştığım herkes çocuğu olmayanlar var işte çok günah vs. Tamam hepsini biliyorum anlıyorum ama inanın içimdeki hissin mutsuzluğun tarifi yok. Aldırmak için 10 haftaya kadar sürem var yasal olarak. Bir kaç günüm kaldı.
Eşim kesinlikle istemiyor aldırmayı. Ama kimse beni anlamıyor sanki bütün hayat sevincim yerle bir oldu, hayatım bitmiş gibi hissediyorum.
Aldırırsam eşimle çıkmaza girmekten korkuyorum, günaha girmekten korkuyorum, kürtaj dan korkuyorum doğumdan korkuyorum zaten birlikte bile olamadım çok kötüyüm inanılmaz bana ne tavsiye edersiniz
Ama doğum ve emzirmenin kadın vücuduna Bi çok faydası da var. Rahim kanseri Göğüs kanseri gibi hastalıklara karşı mesela. Ayrıca evet bu bi bebek için çok duygusuz Bi kelime.aslında mantıken söylediği doğru anneden besleniyor. beslenme çeşitleri mutualizm (çift taraflı yarar)kommensalizm (tek taraflı yarar diğerine zarar yok)ve parazitlik ( bir taraf yarar diğeri zarar görür)olarak geçiyor biyolojide. bebek fayda görürken anne en iyi ihtimalle vitamin mineral değerlerini veriyor bi anlamda zarara uğruyor. tabi anneler bu kadar mekanik bakmadıklarından o ne biçim benzetme be diyoruz
vallahi ilk defa duyuyorum bunları sorun eden erkek görmedim diyeni. ülke önüne gelen kızla yatıp kalkıp bakire kadın arayan pislik dolu(eşimi ayırıyorum o öyle değil) o yüzden çok şaşırdım hiç karşılaşmamnıza. şanslısınızEvet valla 1 tane bile dediğin yobaz tipli birine denk gelmedim.ben de sizin gibi konuşanlara bir türlü anlam veremiyorum.asosyal birisi falan da değilim.sevgilim de çok oldu normal erkek arkadaşım da.Van, eskişehir, ankara.uzun süreli kaldığım yerler.kuzen evlilikleri falan var da hiç bakire olmalı diyenini duymadim.
zaten o da hamileliği kast etmiş. ama dediğim gibi anneler böyle düşünmezAma doğum ve emzirmenin kadın vücuduna Bi çok faydası da var. Rahim kanseri Göğüs kanseri gibi hastalıklara karşı mesela. Ayrıca evet bu bi bebek için çok duygusuz Bi kelime.
Yav duygusal düşünmeden nasıl yapayım. Az önce 2 numaralı parazitim uyandı emzirdim mesela. Bal bal suratıma baktı.Ddjfhdshj sadece biyolojik bir metafordu ama bedenden beslenerek zarar veriyor da. Annede diş çürümeleri örnek. Duygusal düşünmeyin
Bu yorum nasil beğenmedim yerine beğendim almış ağzim açık kaldı valla.ben bu tarz şeyler yazsam beğenmedim yağmuruna tutuluyordum.bu arada ferhans olarak bana bile fazla ve abes geldi bu yorum.allah allah genelde tam tersi olurdu amao zaman her korunduğunuzda kondomdaki spermlere bakıp belki kondom kullanmasak iyi hayatı olurdu falan deyino bir çocuk değil hücre topluluğu. yasal aldırma süresi içerisinde deri döküntüsü gibi duruyor görüntüsü. ertesi gün hapı kullanmaktan falan bir farkı yok. ayrıca çocuk doğana kadar annenin paraziti gibidir bağımsız bir canlı değildir.
Sana denk geldi mi böylesi ? Kendi sevgili olduğun?vallahi ilk defa duyuyorum bunları sorun eden erkek görmedim diyeni. ülke önüne gelen kızla yatıp kalkıp bakire kadın arayan pislik dolu(eşimi ayırıyorum o öyle değil) o yüzden çok şaşırdım hiç karşılaşmamnıza. şanslısınız
Evlilik sadece çocuk yapmak için mi ?.Bebeklerden irrite oluyorsanız neden evlendiniz peki
Seni asimile ettik. Yakında burada kızlar kocam kaynanamın ağzına çok bakıyor, kızlar bebeğimin kakasının rengine bakın, normal mi diye konu açacaksın. Dönüşmeye başladın bile.Bu yorum nasil beğenmedim yerine beğendim almış ağzim açık kaldı valla.ben bu tarz şeyler yazsam beğenmedim yağmuruna tutuluyordum.bu arada ferhans olarak bana bile fazla ve abes geldi bu yorum.allah allah genelde tam tersi olurdu ama
Bunları korunmasız ilişkiye girip o çocuğu yaparken düşünecektin.Sirf senin acabalarin,psikolojin için o canlının yaşama hakkını elinden alınsın istiyorsun.Fikir soruyorsun madem yapma.Kürtajdan sonra eşinle ilişkin bence hiç iyi olmayacaktir.Adam aldırma diyormuşMerhaba,
29 yaşındayım. 10 aydır evliyim. Vajinismusum. Hamile kaldım. 9 haftaya yaklaştı.
Öğrendiğimden beri ağlıyorum. Kabullenmeyi hislerimin değişeceğini bekledim ama olmuyor. Bebek görmek bile beni irrite ediyor. Çok mutsuzum. Çok üzülüyorum bebeğe de üzülüyorum herkes ne kadar heyecanlı hevesli ama ben asla istemiyorum, isteyemiyorum. Aldırmak falan çok ürkütücü geliyor. Ama ya bu his hiç geçmezse bebeğe daha da yazık olmayacak mı ?
Hislerimi paylaştığım herkes çocuğu olmayanlar var işte çok günah vs. Tamam hepsini biliyorum anlıyorum ama inanın içimdeki hissin mutsuzluğun tarifi yok. Aldırmak için 10 haftaya kadar sürem var yasal olarak. Bir kaç günüm kaldı.
Eşim kesinlikle istemiyor aldırmayı. Ama kimse beni anlamıyor sanki bütün hayat sevincim yerle bir oldu, hayatım bitmiş gibi hissediyorum.
Aldırırsam eşimle çıkmaza girmekten korkuyorum, günaha girmekten korkuyorum, kürtaj dan korkuyorum doğumdan korkuyorum zaten birlikte bile olamadım çok kötüyüm inanılmaz bana ne tavsiye edersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?