Hamileyim ve çalışma konusunda baskıya maruz kalıyorum

Bende calisiyordum hamile kaldim 32.5 haftaya kadar çalıştım sonra dogum yaptım ise geri dönmedim dönmeyi de düşünmüyorum babanesi sürekli diyor calis meslegin var sigortan olur emekli olursun bak benim maasim yok senin olur diyor ama birakamam suan cok küçük bana ihtiyacı var benim ona daha cok ihtiyacım var kres yasina kadar düşünmüyorum bende bu arada evde kpss calisacagim seneye sansimi deneyecegim

Araba meselesine de gelince evet bebek olunca araba cok lazim oluyor kontrollerde oydu buydu ama herkesin arabasi yok taksi tutarsiniz bi sekilde halledersin sirf araba almak icin ne hamile hamile çalışmaya nede bebeğini birakip calismaya degmez

Birabir yaşadım sekerım ve ben bilinçli bir insan ım borc harc içinde cocuga karsıyım diyemedim ama cok garibime gitti bizde patrona hesap vereceğiz dediler özel sektör acımasız
Al isini basina cal deyip kalkacaksin yaa o masadan kalkilmiyor iste bende ozel sektorde calistim hele plazadakiler daha anlayissiz bu konuda

Şehir Kocaeli. İzmit'te yaşıyorum. İş çayırovada. Yani sabah bi minibüsle otogara, ordan bi otobüsle oraya, ordan bi minibüsle de işyerine. Daha önce Gebze'de çalışıyordum, servis beni sabah 6.30'da alıyordu, 8'de işyerinde oluyordum. O yüzden çekeceğim çileyi az çok biliyorum.

aboooo, benim güzegah, aman diyeyim, otobüsle zaten çile, kişisel arabayla da çok tehlikeli olur, en az yoğun olduğu saatlerde arabamla gelmeye çalışıyorum, her taraf tır kamyon, çok stresli bir yolculuk oluyor, hergün o stresi yaşadığımı düşünemiyorum.

Bu şartlarda çalışılmaz bence

O çok bilen Kv çalışsın ya da görümce

işverenden hamile olduğunuzla ilgili durumu saklamak hiç etik değil, onun dışında hamile halinizle 3 vesait değiştirip işe gitmenizde kolay olmayacaktır.

Calisma sartlari cok agir digger iste. Her Allahin gunu o kadar yol cekecesiniz. Daha kucuk ama yakinlarda bir is yok mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…