Hamileyim ve yalnız hissediyorum. Yakınımdakilerden destek görmüyorum.

Eşimin işi baska sehirdeydi annemlede ayni semtte oturmuyordum.Hamileligimde 9 ay tek basima kaldim.Sancim olurdu arabaya biner hastaneye giderdim annemler de kendi evlerinden gelirdi hastaneye.Ustelik yeri geldi 2 ay hastanede yattim.Kayinvaldem baska sehirdeydi ama telefondan laf sokuyordu.Yinede aman oyle aman boyle demedim.Hasta degilsiniz hamilesiniz birakin milleti hamileliginiz rahat gidiyorsa tadini cikarin

Arayip sormama durumunu ben de yasadim ve alindim biraz dogrusu. Gorumcemin kedisi hasta olsa halini sorarim ama gebelikte bir mesajla bile sormamisti nasilsin diye, keza kayinpederim de, kayinvalidem sizlere omur. Ama bebek dogduktan sonra tabiiki bizim evden cikmadilar. Kapiyi acip hosgeldiniz dedigimde kayinpederim selamimi bile almiyordu, direkt iceri daliyordu. Dedim torun heyecani olur o kadar.. ama kirk gunun kirkinda da ayni sey olunca benim iliskiyi dinamik tutma şevkim tamamen kacti covidli dogum yaptim, cok titiz davraniyorum bu konuda, ellerini yikamasini rica ediyorum mesela kp ye ama 3 ziyaretin birinde ancak el yikiyor. Ben bezdim, hic kaale alinmiyorum yahu.. hal boyle olunca artik benim onayim oldugu zamanlar torun goruyor, esim de sagolsun bana bu konuda hak verdi. Yaşli ve lohusa catismasi yasandi kisaca

Takma kafana, herkes kendi dalgasinda gercekten. Sen bebegini dusun

Eşiniz nerede?

Allah annenize rahmet eylesin. Siz nasılsınız , oğlunuz nasıl şimdi ? Kalp rahatsızlığınız tedavi edilebilir bir düzeydedir umarım. Allah şifa versin.

Konu sahibi konuyu acti cekirdegini aldi yorumlari okuyor herhalde.

O degil de gurbet ellerde canim bir iskender cekti ki suan varyaaa
Bence de

Kevserin Mutfağı var instagram da bir de uygulaması var Tarif Küpü diye. Gurbetteyseniz bu profillerden epey yararlanırsınız. Canınızın çektiği bişey olursa Pratik güzel tarifleri var.

Tesekkur ederim sagolun.
Annemin ölüm yıldönümü ile kızımın dogum gunu arası 3 gün.
Bugun annemi kaybedeli 1 yıl oluyor o özlem duygusu katlanıyor
Benim de annemin olum yildonumu ile kızımın dogumgunu arasında 3 gün var.annemi de anneler gününde kaybettim maalesef, çok iyi anlıyorum sizi

Baskasi farkli dusunebilir ama sahsen ben yardim destek beklemistim hamileliklerimde hic yatmadm herisimi kendim yaptim ama karnimda onlarin da torunlarini tasidigimdan dolayi annem ve kaynanamdan nedense ozel ilgi bekliyordum hassasiyet de.
Dogum gerceklesince cok gucleneceksiniz kimse de umrunuzda olmayacak bende yanlizdim çocuklarım bana cok iyi geldi dunya umrumda degil onlardan baska ve gercekden kendimi daha guclu hisssediyorum etrafa karsida kendi kendime de

kalca nekrozuyla doguma kadar corap giymekte bile zorlandim ben bile hic bu kadar beklentiye girmemistim

3 te yariladiysan bi 3 daha gelir herhalde
Menun guzelmis daha ne olsun dimi? Allah bin bereket versin…eline saglik.. kolay dogumlar dilerim

halim yok yapamam yeterli

Kadında karşı gereksiz bir beklentiye girdiniz

vay arkadaş bunlar hamileyse biz neydik
nasıl bunları düşünecek haliniz oluyor ben kafamı kaldıramıyordum
üstelik o halde de yanımda kimseleri istemiyordum
iskender mi
kuru ekmek kabuğu yedim aylarca
hey gidi günler

Bir de karsi tarafi dinlemek lazim tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…