- Konu Sahibi Thedemetriax
-
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun annenizinBenim de annemin olum yildonumu ile kızımın dogumgunu arasında 3 gün var.annemi de anneler gününde kaybettim maalesef, çok iyi anlıyorum sizi
Tesekkur ederim sagolun.Allah annenize rahmet eylesin. Siz nasılsınız , oğlunuz nasıl şimdi ? Kalp rahatsızlığınız tedavi edilebilir bir düzeydedir umarım. Allah şifa versin.
Tesekkur ederim sagolun.
Oglum iyi o 5 yasinda.
Kızım 1 yasinda o da cok sukur iyi.
Kalp rahatsizligim ikinci hamileligimde ortaya cıkti daha once de vardi aslinda bir seyler ama rahatsiz etmiyordu hamileligimde cok zorlandim cok hizli yoruluyordum ama suan cok sukur iyiyim ilaclari biraktik hatta dün
Öyle bir demelisiniz ki şu durumda.Gelene ne diyeyim ki. Ptesi gün alıcam dedim. Bebeğimde haftasına göre gerilik var stresliydim dedim. Hazırlık yapıyorum dedim... Gelen geliyor her türlü.
Millet KV İskender yemeye götürmüyor diye KV terörü sanıyor kardeş. Bizde neler var neler.Bu 3. Davetimiz, hiçbirinde de ben davet etmedim. Menüde yoğurt çorbası, pilav, kavurma, salata, sütlaç var. Çok bile yaptım.
Tesekkur ederim.Ne mutlu size. Maşallah güle güle büyütün çocuklarınızı. Allah hepimize sağlık , huzur , mutluluk versin ; dermansız dertle sınamasın.
Hamilelik hastalık değilidr lafına bende çok gıcık oluyorum. Bende çok ağır geçiriyordum, bulantı, kusma, gebelik zehirlenmesi, tansiyon, haftalarca hastanede yatış vs hamilelik benim için hastalıktan öte kabus gibi.Bu forumda cidden hamilelere karşı bir gaddarlık söz konusu"hamilisinn sin yiiaa hıstımısınn" o kadar sinir oluyorum ki.. Hamilelik çok mu kolay? Gerçekten? Hormonların yerle bir, miden bulanıyor, duygusalsın, ağırlaşıyorsun, hareketlerin kısıtlanıyor bazen, belirli risklerin var, endişelerin var, 9 ay (ben şahsen 10 ayda doğuyorum ) bir canlıyı büyütüyorsun içinde ama hala aamann hamilesin uzatma modundasınız.
Yok ben şöyle yaptım yardım istemedim, yok ben 36 haftalık bilmem neydim. E iyi aferin size, herkes sizin gibi olmak zorunda değil. Ben de hiç bir yardım almayan biri olarak yazıyorum bunları. Olsaydı ne iyi olurdu. Çokta işime karışılmasını sevmem belki daha iyi oldu ama hamilelik özel bir durum. Yardım da edilmesi gereken bir durum.
İlerde kendileri de yardım isteyecek, o zaman da yedikleri hurmalar bir yerlerini tırmalayacak.
"Para yedirmesini biliyor" vs kısımlarına asla katılmıyorum. Ama bir kayınvalide de gelini hamileyken sormalı. Sormuyorsa oğlumun evi diye her şeyini gelinin çekip çevirdiği eve damlamamalı başı sıkıştığında.
İnsanlık öldü mü haa? Öldü müğğ
hah işte kendi derdinle uğraşırken yanında yörende kimseyi istemiyorsunHamilelik hastalık değilidr lafına bende çok gıcık oluyorum. Bende çok ağır geçiriyordum, bulantı, kusma, gebelik zehirlenmesi, tansiyon, haftalarca hastanede yatış vs hamilelik benim için hastalıktan öte kabus gibi.
Ama ilgiyi ve desteği birtek eşimden bekledim. Kv dem hakkını yiyemem çok ilgilidir, ama o sürede onun ilgisi beni daha çok bunaltıyordu. Örnek: hastanede yatıyorum tansiyonum 200 lere çıkmış gözümün önünde bişeyler uçuşuyor, illa günde 2-3 kez arıyordu. Uyuyorum, yatıyorum ısrarla açana kadar arayıp ağlamaklı sesiyle napiyooon nasıl oldunnn kızımmmm. Yatiyorum diyince aman yat kızımm yat dinlennnn. Bana bi sinir geliyordu. Yatıyorum zaten kalkacak halimmi var, İstemiyordum beni arasın sorsun.
Bir annem birde eşimi görmek, onlara konuşmak bana iyi geliyordu.
Tabiki ilgi alaka göstersinler ama zorla değil ya, kadın yapmiyor istemiyor bu yüzden hamileliğin tadını çıkaramamak ne?
Hahahah Ne?İskendere bayıldığımı ve ayda bir iki kez de olsa yediğimi biliyor ama bir kez de kalk bir İskender yemeye gidelim demedi.
Allah yardımcın olsun gerçekten çok zor hele yalnız başına inşallah bebeğini sağ salim kucağına alırsın28 haftalığım. Tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım, hamileliğim başları bulantılar, yorgunluklar kafam kalkmadı. 20 haftadan sonra gebelik şekeri çıktı ve bebişim idrar yollarıma baskı yaptığı için böbreğimde büyüme oldu..iki gece de bir aciller de yattım, doktor haftaya Stent takıcaz yoksa böbreğini kaybedersin diyor...Bu arada ailelerimiz den 20 saat uzaktayız..Annem de kayınvalidem de emekli evdeler, bir kere gelelim demediler hoş eşimle bende gelin demedik..Köy gibi bir kasabadayız doktorum bir saat uzakta eşim okuldan izin alıyor sürekli doktora gitmek için, bir yerden sonra izin alamayacağı için ( dersler boş kalamaz doğal olarak) o böbrek ağrılarım la bir saat araba kullanıp doktora gidiyorum..Birileri de beni İskender yemeye götürsün artıkkk haketmişim bennnn
Aminn inşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım yavrularımıza...Valla ben her şeye değer diye düşünüyorum tüm ağrılara ama okuyunca dedim bende İskender istiyim birilerindenAllah yardımcın olsun gerçekten çok zor hele yalnız başına inşallah bebeğini sağ salim kucağına alırsın
Bende isticem İskenderAminn inşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım yavrularımıza...Valla ben her şeye değer diye düşünüyorum tüm ağrılara ama okuyunca dedim bende İskender istiyim birilerindenİnsanların hamileyim diye dünya etraflarında dönüyo sanmasını bekarken anlayamıyordum, evlendim yine anlamadım hamileyim vallahi halen anlayamıyorum ben...
İskender tüm hamilelerin hakkıdır, söke söke alıcazzzzz:)Bende isticem İskendergerçekten çok fazla beklentuleri oluyor bazı insanların
Kavga etmeyi düşünüyorumİskender tüm hamilelerin hakkıdır, söke söke alıcazzzzz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?