- 3 Nisan 2014
- 36.199
- 147.646
- 798
- Konu Sahibi Thedemetriax
-
Bunca haftalık hamileyim canım istememiş hiç ama bak aklıma düşürdü şimdi konu sahibivar mı benle iskender yemeye gelmek isteyen
O değilde canım iskender istedi çok severim
Hamile değilim ama iskender aşığıyım kim gel derse giderim :)))Bunca haftalık hamileyim canım istememiş hiç ama bak aklıma düşürdü şimdi konu sahibivar mı benle iskender yemeye gelmek isteyen
Kaynananla git
Çok ayıp ettim bunla ilgili ben de konu açacağım.iskender yemek istiyorsanız bir zahmet kv nizin sizi çağırmasını bekleyin. çağırmazsa köşelerde ühü ühüü diye ağlayın bu işin raconu bu. öyle benle gelmek isteyen var mı diye sorulmaz
MissHamile değilim ama iskender aşığıyım kim gel derse giderim :)))
İş yapsın demedimki. Kv yi arasın desinki anne hadi kahvaltıha gidelim dışarıya, yada iskender yiyelim şöyle gelinli kv li düşman çatlatalım.Ama o hamile. O iş yapmamalı yatmalı. herkes ona hizmet etmeli. Lütfen bu kadar acımasız olmayın.
Size geçmiş olsun.Bende bir kez kürtaj oldum yemin ederim ne millete duyurdum ne birşey sanırım böyle tiplere ondan tahammül edemiyorum.Dört aylık hamileyim ilk başta boş gebelik alacağız kürtaj olacaksın dediler ki tedaviyle hamile kaldim bir hafta büyük yıkım yaşadım
Aradan bir ay geçmeden çok fazla kanama yaşadım doktor düşer bu bebek evde korkma hastanede kal çok parça gelirse korkarsın dedi eşim isteydi ona bile gelme birşey yapamazsın zaten dedim . Sürekli mide bulantısı yaşadım bir kere ailemin veya eşimin ailesinden birşey beklemedim . Çünkü 26 yaşındayım çocuğu da kocamla yaptık . Herkes süper güçlü olmalı demiyorum ama sürekli birinden birşey beklemek çocuklukta kaldı artık . Bu yüzden kendi evimizi kurmadık mi ? Bakış açınız değişmeli siz bir çocuk buyuteceksiniz artık küçük çocuk gibi milletin ilgilisine muhtaç hissetmeyij
Kvdenin maas kartına el koy bence.Kızlar merhaba,
30 haftalık gebeyim ve ilk gebeliğim, ayrıca ailelerimizin de ilk torunları olcak nasipse.
Ailem benden uzakta oturduğu için iki üç haftada bir anca geliyor. Kayınvalidem ise çok yakınımda oturuyor.
Sağ olsun kendi annem hep arayıp soruyor, bayram temizliğine geleyim mi, canın bir şey çekerse söyle yapayım ve internetten sipariş verip evine gönderteyim diyor fakat kaynanam bir çorba bile yapıp getirmedi şimdiye kadar. Kendisinin küçük yeğeni ile kahvaltılara gidip geziyor, kıza paralar harcıyor ama beni bir kez bile kahvaltıya bile davet etmedi, kendi evine kahvaltıya ayağına bile çağırmadı. Ki evde tek olduğumu, 8 aydır tek başıma kahvaltı yaptığımı bildiği halde. Ağırlaştığımı ve böbrek ağrım olduğunu bildiği halde bir kere de yemek veya temizlik ihtiyacın var mı demedi. İskendere bayıldığımı ve ayda bir iki kez de olsa yediğimi biliyor ama bir kez de kalk bir İskender yemeye gidelim demedi. Ama yeğeni ile gezip tozup ona paralar harcamayı biliyor. Kendimi yalnız hissediyorum. Yakınımda olmasa beklentiye girmezdim ama yakınımda ve gereken ilgiyi desteği göremiyor hissediyorum. Hamilelik duygusallığımı hassasiyeti mi bilmiyorum ama hamileliğin tadını çıkaramıyor gibi hissediyorum bu yüzden.
Siz aynı durumda olsaydınız nasıl bakarsınız olaya?
Sizde nasıldı peki?
Bende yahu..Ama ben tahammül edemem hele karnını tutup gezenler zaten karnın ortada belli ayrıca ne tutuyorsun o ordan sen tutmazsan düşmeyecek.Şu an düşünüyorum da ben neden hamileyken nazlanmamisim
Teşekkür ederim yani bende bu kadar prenses olmayı anlayamıyorum ben İskender canım çekiyorsa alır gelirim kaç gün yattim kanamadan sonra kendime atistiracak bir şeyler yedim iki gün kaldım ananemde hiç kimildamadan sonra geldim evime . Evde sürekli karışan biri olsa daha mı iyi yani . Bu sefer hamileliğimi burnumdan getirdi diyecekSize geçmiş olsun.Bende bir kez kürtaj oldum yemin ederim ne millete duyurdum ne birşey sanırım böyle tiplere ondan tahammül edemiyorum.
Hamileyken ,o da son aylarda, canim hep acılı çiğköfte durum çekerdi.. onu bile kendim alırdım..Konu sahibi ,iskender istiyorsa birilerini beklemek yerine alıp, yesin..insanlara işin düşerse yandın zatenBende yahu..Ama ben tahammül edemem hele karnını tutup gezenler zaten karnın ortada belli ayrıca ne tutuyorsun o ordan sen tutmazsan düşmeyecek.
Kvdeyle gitmek caiz olan.Bunca haftalık hamileyim canım istememiş hiç ama bak aklıma düşürdü şimdi konu sahibivar mı benle iskender yemeye gelmek isteyen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?