Hamileyim ve yalnız hissediyorum. Yakınımdakilerden destek görmüyorum.

Bunca haftalık hamileyim canım istememiş hiç ama bak aklıma düşürdü şimdi konu sahibi var mı benle iskender yemeye gelmek isteyen

iskender yemek istiyorsanız bir zahmet kv nizin sizi çağırmasını bekleyin. çağırmazsa köşelerde ühü ühüü diye ağlayın bu işin raconu bu. öyle benle gelmek isteyen var mı diye sorulmaz

az beklenti az hayal kırıklığı diyorum... evet insanlık gereği bi ihtiyacın varmı?ağrın sızın varmı? diye sorulur ama bazı insanlar pek düşünceli olamıyor o yüzden kendi kendinize yetin,kimseyede minnet etmeyin

Valla canım benimki bebek nasıl diye bile sormazdı
Annem öldü dogumdan sonra, nasilsin diye aramadi bile..
Oyle beni ayda 2 iskendere gotursun gibi bir derdim de yoktu yani..
Anneme bakıyordum annem hastaydi zaten sabahtan aksama hastanede ben kaliyordum yaninda aksam babam geliyordu isten gelince ve kalp rahatsizligim vardi nefes almakta zorluk yasiyordum zor gunlerdi gercekten simdi hatirlayinca hayir bir de annem.sanki keyfinden yatiyormus gibi hastaneye de cok gidiyorsunuz ama pandemi de var hergun ordasiniz diyordu..
Yani beterin beteri var..
Annemi topraga verdim aksamina bebegimi sariliktan hastaneye yatirdik tek bir insan yoktu yanimda esim ogluma.bakti ben sezeryanli halimle o koca makineye tek basima kaldirip koyuyordum bebegi icine..
Dedigim gibi aramadi sormadi.
Ha sonra kendisi bir talihsizlik yasadi bayadir gidip geliyor hastaneye simdi bende onu aramiyorum anlatiyor gidip geldikce dinlemiyorum bile..

Kusura bakmayında kayınvalideden bu kadar beklenti bana garip geldi yiğeniyle ya da başkasıyla istediğini yapar sizin kocanız var canınız iskender istiyorsa o yedirsin o yapsın ikinizin çocuğu hamilesiniz diye özel ihtimam enteresan ben tüp bebekle 5.denememde hamile kaldım annemde şehir dışında ayrıca da çalıştım ilk 3 ay ilaçlar kullandım sorun olmasın diye ama hiç kimseye naz yapmadım iyiydim birşeyim yoktu kaynanam hayatta değildi kayınpederim vardı bana şunu bunu yapsın demedim doğal bir süreç olarak gördüm ki çok minyon bir insanım istersem eşimden istedim insanlar hamilr halleriyle sabahtan akşama işe gidiyor bir kere de siz arayın kahvaltıya geliyorum deyin

Dört aylık hamileyim ilk başta boş gebelik alacağız kürtaj olacaksın dediler ki tedaviyle hamile kaldim bir hafta büyük yıkım yaşadım
Aradan bir ay geçmeden çok fazla kanama yaşadım doktor düşer bu bebek evde korkma hastanede kal çok parça gelirse korkarsın dedi eşim isteydi ona bile gelme birşey yapamazsın zaten dedim . Sürekli mide bulantısı yaşadım bir kere ailemin veya eşimin ailesinden birşey beklemedim . Çünkü 26 yaşındayım çocuğu da kocamla yaptık . Herkes süper güçlü olmalı demiyorum ama sürekli birinden birşey beklemek çocuklukta kaldı artık . Bu yüzden kendi evimizi kurmadık mi ? Bakış açınız değişmeli siz bir çocuk buyuteceksiniz artık küçük çocuk gibi milletin ilgilisine muhtaç hissetmeyij

Evinizin temizliğinden esiniz ve siz sorumlusunuz. Temizlik lazımsa anneleri cagırmak yerine kadın tutar paşalar gibi temizletirsiniz. Annemi temizlik icin eve getirttiğimi düşünemiyorum. Öleyim daha iyi.

Yemek konusuna gelince de ne güzel kadın tepenizde değil rahat rahat geciriyorsunuz yalnız. Ben olsam cok memnun olurdum ama değilseniz hazırlayın kahvaltı cagırın gelsin yaparsınız. Kimse size İskender yedirmek zorunda degil. Saka gibi konu gercekten.

Ama o hamile. O iş yapmamalı yatmalı. herkes ona hizmet etmeli. Lütfen bu kadar acımasız olmayın.
İş yapsın demedimki. Kv yi arasın desinki anne hadi kahvaltıha gidelim dışarıya, yada iskender yiyelim şöyle gelinli kv li düşman çatlatalım.
İş yapmıcak tabii, koskoca veliaht veriyor aileye birde işmi yapcak. Kv ne güne duruyor yahu

Herşeye tek başina koşmak, tek başina yapmak zorunda değilsiniz prenses olmayacagim diye, bence premseste olabilrsiniz ama eşinize annenize yapacaksiniz bu şeyleri, kv veya umursamayan başkasina değil. Hamilesiniz diye dunya etrafinizda etrafinizda dönmüyor naz yapacaginiz insan var yapmayacaginiz insan var.

Size geçmiş olsun.Bende bir kez kürtaj oldum yemin ederim ne millete duyurdum ne birşey sanırım böyle tiplere ondan tahammül edemiyorum.

Kvdenin maas kartına el koy bence.
Seni mutlu edecek seyin o oldugunu düsündüm .1 paragrafta 3 kere yegenine para harcıyor dediğine göre:)

Size geçmiş olsun.Bende bir kez kürtaj oldum yemin ederim ne millete duyurdum ne birşey sanırım böyle tiplere ondan tahammül edemiyorum.
Teşekkür ederim yani bende bu kadar prenses olmayı anlayamıyorum ben İskender canım çekiyorsa alır gelirim kaç gün yattim kanamadan sonra kendime atistiracak bir şeyler yedim iki gün kaldım ananemde hiç kimildamadan sonra geldim evime . Evde sürekli karışan biri olsa daha mı iyi yani . Bu sefer hamileliğimi burnumdan getirdi diyecek

Bende yahu..Ama ben tahammül edemem hele karnını tutup gezenler zaten karnın ortada belli ayrıca ne tutuyorsun o ordan sen tutmazsan düşmeyecek.
Hamileyken ,o da son aylarda, canim hep acılı çiğköfte durum çekerdi.. onu bile kendim alırdım..Konu sahibi ,iskender istiyorsa birilerini beklemek yerine alıp, yesin..insanlara işin düşerse yandın zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…