- 19 Mayıs 2020
- 47.349
- 212.696
- 598
- Konu Sahibi Thedemetriax
-
Anneniz uzak ve 3 haftada bir geliyor, temizliğini yapayım mı diye soruyor. Hımmm. Çok uzakmış gerçekten. Benimki evime sadece ilk doğumumda birkaç hafta gelebildi de . Kaynanam da anca soymaya çalıştı işte, eşimi alttan alttan doldurmaya kalktı karını az hizaya sok, evi b.k götürüyor, yemek yapmayı bilmiyor falan diye.Kızlar merhaba,
30 haftalık gebeyim ve ilk gebeliğim, ayrıca ailelerimizin de ilk torunları olcak nasipse.
Ailem benden uzakta oturduğu için iki üç haftada bir anca geliyor. Kayınvalidem ise çok yakınımda oturuyor.
Sağ olsun kendi annem hep arayıp soruyor, bayram temizliğine geleyim mi, canın bir şey çekerse söyle yapayım ve internetten sipariş verip evine gönderteyim diyor fakat kaynanam bir çorba bile yapıp getirmedi şimdiye kadar. Kendisinin küçük yeğeni ile kahvaltılara gidip geziyor, kıza paralar harcıyor ama beni bir kez bile kahvaltıya bile davet etmedi, kendi evine kahvaltıya ayağına bile çağırmadı. Ki evde tek olduğumu, 8 aydır tek başıma kahvaltı yaptığımı bildiği halde. Ağırlaştığımı ve böbrek ağrım olduğunu bildiği halde bir kere de yemek veya temizlik ihtiyacın var mı demedi. İskendere bayıldığımı ve ayda bir iki kez de olsa yediğimi biliyor ama bir kez de kalk bir İskender yemeye gidelim demedi. Ama yeğeni ile gezip tozup ona paralar harcamayı biliyor. Kendimi yalnız hissediyorum. Yakınımda olmasa beklentiye girmezdim ama yakınımda ve gereken ilgiyi desteği göremiyor hissediyorum. Hamilelik duygusallığımı hassasiyeti mi bilmiyorum ama hamileliğin tadını çıkaramıyor gibi hissediyorum bu yüzden.
Siz aynı durumda olsaydınız nasıl bakarsınız olaya?
Sizde nasıldı peki?
36 hafta calıstım.Dört aylık hamileyim ilk başta boş gebelik alacağız kürtaj olacaksın dediler ki tedaviyle hamile kaldim bir hafta büyük yıkım yaşadım
Aradan bir ay geçmeden çok fazla kanama yaşadım doktor düşer bu bebek evde korkma hastanede kal çok parça gelirse korkarsın dedi eşim isteydi ona bile gelme birşey yapamazsın zaten dedim . Sürekli mide bulantısı yaşadım bir kere ailemin veya eşimin ailesinden birşey beklemedim . Çünkü 26 yaşındayım çocuğu da kocamla yaptık . Herkes süper güçlü olmalı demiyorum ama sürekli birinden birşey beklemek çocuklukta kaldı artık . Bu yüzden kendi evimizi kurmadık mi ? Bakış açınız değişmeli siz bir çocuk buyuteceksiniz artık küçük çocuk gibi milletin ilgilisine muhtaç hissetmeyij
Hizaya girdin miAnneniz uzak ve 3 haftada bir geliyor, temizliğini yapayım mı diye soruyor. Hımmm. Çok uzakmış gerçekten. Benimki evime sadece ilk doğumumda birkaç hafta gelebildi de . Kaynanam da anca soymaya çalıştı işte, eşimi alttan alttan doldurmaya kalktı karını az hizaya sok, evi b.k götürüyor, yemek yapmayı bilmiyor falan diye.
Şu vakit oldu , adam işte, ben hala yataktayım.Hizaya girdin mi
Yaa gerçekten bu kv deler niye bu kadar vicdansız ya36 hafta calıstım.
Son 1 hafta kala tmm dedim tamamlayamacagım 37 haftayı,bana yazın raporumu dedim.Kız 41.haftaya girerken geldi ggfklfgklgf
Kvdem erken izne ayrıldı rAhat rahat gecirdi hamileliği dedi herkese gklgdklf
La yasal izinden 1 hafta önce ayrıldım ki 32 de de ayrılabilirdim:)
Kız gec geldi diye ben suclu oldum fgşklgfklglk
Ahh tabi yaa hamilelik em kutsal şey, insanların sizin etrafınızda fır dönmesi, siz leb demeden Çorum u ayağınıza sermesi gereken bir dönem. Sizde haklısınız.Kızlar merhaba,
30 haftalık gebeyim ve ilk gebeliğim, ayrıca ailelerimizin de ilk torunları olcak nasipse.
Ailem benden uzakta oturduğu için iki üç haftada bir anca geliyor. Kayınvalidem ise çok yakınımda oturuyor.
Sağ olsun kendi annem hep arayıp soruyor, bayram temizliğine geleyim mi, canın bir şey çekerse söyle yapayım ve internetten sipariş verip evine gönderteyim diyor fakat kaynanam bir çorba bile yapıp getirmedi şimdiye kadar. Kendisinin küçük yeğeni ile kahvaltılara gidip geziyor, kıza paralar harcıyor ama beni bir kez bile kahvaltıya bile davet etmedi, kendi evine kahvaltıya ayağına bile çağırmadı. Ki evde tek olduğumu, 8 aydır tek başıma kahvaltı yaptığımı bildiği halde. Ağırlaştığımı ve böbrek ağrım olduğunu bildiği halde bir kere de yemek veya temizlik ihtiyacın var mı demedi. İskendere bayıldığımı ve ayda bir iki kez de olsa yediğimi biliyor ama bir kez de kalk bir İskender yemeye gidelim demedi. Ama yeğeni ile gezip tozup ona paralar harcamayı biliyor. Kendimi yalnız hissediyorum. Yakınımda olmasa beklentiye girmezdim ama yakınımda ve gereken ilgiyi desteği göremiyor hissediyorum. Hamilelik duygusallığımı hassasiyeti mi bilmiyorum ama hamileliğin tadını çıkaramıyor gibi hissediyorum bu yüzden.
Sizde nasıldı peki?
Püüü hizasız insan kaynananla makarna yemeyi bile haketmiyorsunŞu vakit oldu , adam işte, ben hala yataktayım.
Bir yaşıma daha girdimKızlar merhaba,
Sizde nasıldı peki?
E bu da doğruKendileri zaman prenses olamamış gadınlar, şimdi konu sahibinin premses olmasına engel olmaya çalışıyor.
Gadının düşmanı, yine gadın.
Aman onla limonata bile içilmez, ertesi gün bilezikle tahsil etmeye kalkıyorPüüü hizasız insan kaynananla makarna yemeyi bile haketmiyorsun
Akıllı gadınAman onla limonata bile içilmez, ertesi gün bilezikle tahsil etmeye kalkıyor
pu ha haaa iyi tespitt.napolyon gibi para para para demiş hep konu sahibiiiKvdenin maas kartına el koy bence.
Seni mutlu edecek seyin o oldugunu düsündüm .1 paragrafta 3 kere yegenine para harcıyor dediğine göre:)
senden bilenzikk mi istiyor yanii?Aman onla limonata bile içilmez, ertesi gün bilezikle tahsil etmeye kalkıyor
Kız valla yeni gelin olarak dogursam suraya konuları dizerdim glkglkgfYaa gerçekten bu kv deler niye bu kadar vicdansız yaRahat geçirdi ne sinir bozuyorlar sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?