Hamileyim ve yalnız hissediyorum. Yakınımdakilerden destek görmüyorum.

Anneniz uzak ve 3 haftada bir geliyor, temizliğini yapayım mı diye soruyor. Hımmm. Çok uzakmış gerçekten. Benimki evime sadece ilk doğumumda birkaç hafta gelebildi de . Kaynanam da anca soymaya çalıştı işte, eşimi alttan alttan doldurmaya kalktı karını az hizaya sok, evi b.k götürüyor, yemek yapmayı bilmiyor falan diye.

36 hafta calıstım.
Son 1 hafta kala tmm dedim tamamlayamacagım 37 haftayı,bana yazın raporumu dedim.Kız 41.haftaya girerken geldi ggfklfgklgf
Kvdem erken izne ayrıldı rAhat rahat gecirdi hamileliği dedi herkese gklgdklf
La yasal izinden 1 hafta önce ayrıldım ki 32 de de ayrılabilirdim:)
Kız gec geldi diye ben suclu oldum fgşklgfklglk

Hizaya girdin mi

Yaa gerçekten bu kv deler niye bu kadar vicdansız ya Rahat geçirdi ne sinir bozuyorlar sadece

Beklentiye girmezseniz mutsuz da olmazsınız, belki o da üzerine düşüp seni boğmak istemiyordur kim bilebilir ki.. gerçekten çok kafaya takıyorsanız güzel bir dille söyleyin

Ahh tabi yaa hamilelik em kutsal şey, insanların sizin etrafınızda fır dönmesi, siz leb demeden Çorum u ayağınıza sermesi gereken bir dönem. Sizde haklısınız.

Bir yaşıma daha girdimneden sizi çağırsın neden size hizmet etsin ki?Kadın ne güzel geziyor ,yeğenini seviyor ve anlaşıyor demekki.Canı ne isterse onu yapar ,bu da yeni moda oldu.Kayinvalidem ,görümcem benimle uğraşmıyor ,aramıyor, whatsapa almıyor falan bu aralar moda konular oldu.Iskender seviyorsanız gidin yiyin ,kaynanıza ne?

Kayinvalidenizle evli değilsiniz. Bu nazlar kocaya yapılır. Yanlış anlamışsınız siz olayı hamileliğiniz sağlıklı geçsin, bebeğiniz sağlıklı doğsun. Başka da beklentiye girmeyin. Kendinize doğuruyorsunuz çocuğu, kayinvalideye değil. Elbette gönül ister ki arasın sorsun ama olmuyorsa olmuyordur.

Yaa gerçekten bu kv deler niye bu kadar vicdansız ya Rahat geçirdi ne sinir bozuyorlar sadece
Kız valla yeni gelin olarak dogursam suraya konuları dizerdim glkglkgf
ama 6 sene sonra doğurrdugumdan evlendikten sonra gayet vakur karsıladım.
Yoksa bizde kaynana terörünü yasadık dibine kadar glkşglkgf
40 ucurmaaya gittik kvdeme dogumdam sonra 3 kere geldi misafir gibi.
40 günlük bebeğim var bana tam salca zamanına denk geldi saana da yardım edemedik.
AM a 2.yi dogur sen ben bakcam sana dedi fgşlglşfg
Bakın 40 günlük bebeğimle diyo bunu bana
Kulaklarımdan lohusa hormonu fıskırıyor
1 bardak su vereydin su 40 günde dogururdum annecim dedim gfllgkfklfg
Sinsi gelin style:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…