- 7 Ekim 2019
- 6.116
- 20.966
- 298
- 31
- Konu Sahibi Thedemetriax
-
Ben cok prensesimdir valla premsesliğin de savunucusuyumKendileri zaman prenses olamamış gadınlar, şimdi konu sahibinin premses olmasına engel olmaya çalışıyor.
Gadının düşmanı, yine gadın.
Karşılıksız ince iğne vermez. Evlatlara da böyle. Ama kankalarına canını verir. Kankalar bakacak ya ona.senden bilenzikk mi istiyor yanii?
bu sitede bazı kavramlar bir değişikkk.kaynana:hizmetçi emir eri para makinesi.anne:hizmetçi emir eri ama kaynanaya göre bir tık iyi olduğundan onun dedikodusu yapılmayacak direkt kaynanaya saydırılacakBen cok prensesimdir valla premsesliğin de savunucusuyumama ama annenin eve temizliğe gelmesi prenseslik değil, kaynananla iskender yemek prenseslik degil mlsf
Ps:ironiyi anladım ama yine de ek yapmak istedim ahshdjdjdj
Valla dedigim gibi annem bana temizliğe geleceğine direkt öleyim daha iyi sjdjdjdk cagırır parasını verir temizletirim. Param yoksa da kocam ne güne duruyor o totosunu yayıcak annem temizlik yapacak olacak şey değil. Kaynananın da dadanmaması cok iyi cagırıp kendi evini temizletenler var valla ben ayaklarımı uzatır keyifle gecirirdim İskender’i de kocam yedirsin bir zahmetbu sitede bazı kavramlar bir değişikkk.kaynana:hizmetçi emir eri para makinesi.anne:hizmetçi emir eri ama kaynanaya göre bir tık iyi olduğundan onun dedikodusu yapılmayacak direkt kaynanaya saydırılacak
Az yiyip uşak tutsunlar bi zahmet. O kadar tembelim, ama büyüklerim çalışirken yayılıp yatacak kıvama gelemedim, hani çok riskli bir gebeliğim olur, ayakta durmaya dermanım olmaz o zaman belki.Ben cok prensesimdir valla premsesliğin de savunucusuyumama ama annenin eve temizliğe gelmesi prenseslik değil, kaynananla iskender yemek prenseslik degil mlsf
Ya sen ne acımasız insansın kankasız mı kalsın kadın kimle dedikodu yapacakKarşılıksız ince iğne vermez. Evlatlara da böyle. Ama kankalarına canını verir. Kankalar bakacak ya ona.
Yaa ben premsesim ama kocamın premsesi.Ben cok prensesimdir valla premsesliğin de savunucusuyumama ama annenin eve temizliğe gelmesi prenseslik değil, kaynananla iskender yemek prenseslik degil mlsf
Annesi kalmaya gelince;annem bize yardıma geldi.Canım anam.bu sitede bazı kavramlar bir değişikkk.kaynana:hizmetçi emir eri para makinesi.anne:hizmetçi emir eri ama kaynanaya göre bir tık iyi olduğundan onun dedikodusu yapılmayacak direkt kaynanaya saydırılacak
Ya şöyle düşünüyorum kocam hasta iken ona ben bakıyorum yemesi icmesi temizligi vs e ben de müşkül durumdaysam benden esim sorumlu. Bana o bakacak, evi o cekip çevirecek. Parası varsa profesyonel yardım alabilir ama yoksa da öyle böyle halledicek yani.Az yiyip uşak tutsunlar bi zahmet. O kadar tembelim, ama büyüklerim çalışirken yayılıp yatacak kıvama gelemedim, hani çok riskli bir gebeliğim olur, ayakta durmaya dermanım olmaz o zaman belki.
aynen öyle ama bak dikkat et doğumumda annem altın takmadı diye kaç konu açıldı hemen hemen sıfır.ama kaynanam bebeğe hediyeler almadı altın takmadı bana yemekler yapmadı diye zibilyon tane konu var buradaAnnesi kalmaya gelince;annem bize yardıma geldi.Canım anam.
Kvdesi gelince;kaynanam eve cöktü gitmiyor fgklkfkdl
Aynen, koca ile ikimiz evlendik, cocugu da ikimiz yaptık. Kök aileler yardımcı ise ne güzel ama değillerse ne yapacaksın, kolundan tutup zorlayacak halin yok. Sonra her şeyimize burunlarını sokuyorlar diye ağlarlar ama.Ya şöyle düşünüyorum kocam hasta iken ona ben bakıyorum yemesi icmesi temizligi vs e ben de müşkül durumdaysam benden esim sorumlu. Bana o bakacak, evi o cekip çevirecek. Parası varsa profesyonel yardım alabilir ama yoksa da öyle böyle halledicek yani.
hizmetlerini yapıp parayı da bolca verip sonra da gözlerine gözükmeyecekler.istenen eş ailesi aynen buAynen, koca ile ikimiz evlendik, cocugu da ikimiz yaptık. Kök aileler yardımcı ise ne güzel ama değillerse ne yapacaksın, kolundan tutup zorlayacak halin yok. Sonra her şeyimize burunlarını sokuyorlar diye ağlarlar ama.
Onu sey diyemi düsünüyorlar annem takmadı cünkü cocuk bizim.aynen öyle ama bak dikkat et doğumumda annem altın takmadı diye kaç konu açıldı hemen hemen sıfır.ama kaynanam bebeğe hediyeler almadı altın takmadı bana yemekler yapmadı diye zibilyon tane konu var burada
Bulursa getirsin beraber sevelimhizmetlerini yapıp parayı da bolca verip sonra da gözlerine gözükmeyecekler.istenen eş ailesi aynen bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?