Esinizin telefonuna program yukleyinona gelen mesajlar size de gelsin biraz takip edin ve sonra eger boyle bir olay varsa gercekten ispat olsun elinizde sonrasi size kalmis ne diyim canmEşimle 4.5 yıldır evliyiz. Çocuk istedik ve hamile kaldım. Şimdi 5 aylık hamileyim. Sorun şu ki eşimin iş arkadaşıyla olan whatsapp yazışmalarını şans eseri gördüm. Aslında mesajlarda kanıma dokunan bir husus olmasa da daha sonra mesajları takip ettiğimde sanki arkadaşlık sınırı aşan bir yakınlaşma olduğunu anladım. Tabi bu yazışmaları sizin de yorumlamanızı istiyorum. Bu arada eşim mesajlaştıktan sonra konuşmaları eve gelmeden önce siliyor.
İlk mesajlaşmada eşim iş arkadaşını şirket içerisinde görüşmeye çağırıyor. Sorusu ise “Ne zaman yanına geleyim?” Başka bir mesajlaşmada kahvaltıya davet ediyor. Diğer bir konuşmada kız arkadaşımın saçlarıyla ilgili iltifatta bulunuyor. Son olarak, iş arkadaşını masasında uzun süre göremeyince “iyi misin uzun süredir yoksun” diyor.
Bu yazışmaları sizlerin objektif bakış açısıyla yorumlamanızı rica ediyorum.
Size katılıyorum. İlk başta inanın ben de takılmadım. Ama baktım sürekli siliyor. Bu durum onu şüpheli hale soktu. Artık paçayı nasıl sıyırır izleyip göreceğim.
mesajları silmek dışında başka bir değişiklik yok. Aynı adam.
Benim eşim problem yapmaz bu nedenle silmiyorum. Fakat silen iş arkadaşlarım var. Gayet de masumlar. Çünkü işle dahi ilgili olsa mesajı görüp farklı yere çekip sıkıntı çıkaran eşleri var. Kendim gözlerimle gördüm şahit oldum.Herhalde mesajlarınızı silmiyorsunuzdur. Bence problem burdan kaynaklanıyor
Aldım hepsinin görüntüsünü. Bir süre daha takipte kalmayı planlıyorum. Çok sabırlı bir insanımdır. Doğumda ölmez sağ kalırsam beyefendiye acı süprizler yapmayı planlıyorum.
Bunu söylemeseydiniz ne var ki bu konuşmalarda diyecektim ama bu şüphe uyandırıcı. Siliyorsa nasıl gördünüz cidden?neden sildiğine dair kendime bir açıklama yapamadım. Başkalarıyla olan mesajlarını silmiyor.
Eşi whatsapp'ını konu sahibinin kişisel bilgisayarında açık unutmuş. Konu sahibi anlık olarak yazışmalarına ve eşinin mesajları sildiğine şahit olmuş.Bunu söylemeseydiniz ne var ki bu konuşmalarda diyecektim ama bu şüphe uyandırıcı. Siliyorsa nasıl gördünüz cidden?
O zaman iyice şüpheli bir hal aldı olay.Eşi whatsapp'ını konu sahibinin kişisel bilgisayarında açık unutmuş. Konu sahibi anlık olarak yazışmalarına ve eşinin mesajları sildiğine şahit olmuş.
Bldigin kızla ilgileniyo eşiniz önlemini almalısınız aksi taktirde Allah korusun karnınızda bebegnzle kalakalırsnz.kahvaltıya çagırmakta ne demek.kızın sacındn eşinize neeEşimle 4.5 yıldır evliyiz. Çocuk istedik ve hamile kaldım. Şimdi 5 aylık hamileyim. Sorun şu ki eşimin iş arkadaşıyla olan whatsapp yazışmalarını şans eseri gördüm. Aslında mesajlarda kanıma dokunan bir husus olmasa da daha sonra mesajları takip ettiğimde sanki arkadaşlık sınırı aşan bir yakınlaşma olduğunu anladım. Tabi bu yazışmaları sizin de yorumlamanızı istiyorum. Bu arada eşim mesajlaştıktan sonra konuşmaları eve gelmeden önce siliyor.
İlk mesajlaşmada eşim iş arkadaşını şirket içerisinde görüşmeye çağırıyor. Sorusu ise “Ne zaman yanına geleyim?” Başka bir mesajlaşmada kahvaltıya davet ediyor. Diğer bir konuşmada kız arkadaşımın saçlarıyla ilgili iltifatta bulunuyor. Son olarak, iş arkadaşını masasında uzun süre göremeyince “iyi misin uzun süredir yoksun” diyor.
Bu yazışmaları sizlerin objektif bakış açısıyla yorumlamanızı rica ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?