Çok zengin bir kahvaltı tabağın var canım iştah açıcı görünüyor
sütle kahvaltı yapıyosun ne güzel ben kalkar kalkmaz 1 bardak içiyorum yarım saat sonra kahvaltı yapıyorum ıhlamur yada çok çık çayla
tek başıma zor yiyorum ama yanımda biri oluncada doymak bilmiyorum
tek kalablaık fark etmez valla yeter ki acıkmış olayım sütle çayla ne varsa o gün onunla kahvaltı yapıyorum genelde süt sabaha kalmıyor günlük 1lt tüketiyorum zaten o bardağım 4 su bardağı alıyor
Hamişler bebeğim 4.100 gr doğdu taktikler verebiliriiiim?
ver bakalım eksiğim var mı :)
Kahvaltı en sevdiğim öğün ama yanımda biri olunca sana imrendim canım günlük 1 litre çok fazla değil mi ?
Günlük 2 bardak süt 1 kase yoğurt yada ayran 1 büyük dilim peynir yeterli diye düşünüyorum öyle tüketiyorum
Kan ilacı günde kaç kez içiyosun doğumda kan vermeleri gerekebilir kanını çok düşürme
Ver canım ama ben kilonun sağlık olduğunu düşünmüyorum bide kızım olacak kilolu olmasını hiç istemem 3 kilo üstü ideal
Eki Görüntüle 632570 Eki Görüntüle 632571 Eki Görüntüle 632572 işte benım diyet kahvaltım ama ben bununla doymuyorum tabi şimdi geri yatacağım için bu kadar az
Neden Balın ne zararı dokunurki ??canım kahvaltın çok gzelde o balı yemiyorsun umarm :/ ?
kilolu doğmadıki canm benm kızda çokşkür çok sağlıklı dogdu kvete flnda alınmadı hiç :)
Neden Balın ne zararı dokunurki ??
Neden Balın ne zararı dokunurki ??
Domates ve salatalık ta yememesi lazım mevsimi değil çünkü Sera da yetişiyor ve değişik gübre ilaç hormon uygulanıyor. Bence Kahvaltıda peynir zeytin 2 adet ceyiz 3-4 tane kayısı 3 tane incir Süt kepek ekmek hakiki tereyağı Pekmez ve tahin olması daha hoş olur Sucuk Salam Sosis tercih edilmemeli. İcicek de Sahlep boza Soda Ayran Taze Meyve Suyu Ana yemeklerde de Bol bol Balık Ispanak pırasa Nohut mercimek barbunya tercih edilmeli diye düşünüyorumHazır bal olduğu için söylemiş olabilir ben doğal bal yiyorum her gün 1 kaşık
Bebeklere yedirilmez canım da hamilelikte hiç bir zararı yok gebelik şekeri yoksa tabi
gerçe doğal bal olması lazım markette satılanların faydası yok zararı var katkı maddesi olması ayrı sırf şeker zaten
gerçek balın içinde bi çok mineral var kalsiyum ve magnezyum gibi bunlarda gebelikte çok faydalı
Domates ve salatalık ta yememesi lazım mevsimi değil çünkü Sera da yetişiyor ve değişik gübre ilaç hormon uygulanıyor. Bence Kahvaltıda peynir zeytin 2 adet ceyiz 3-4 tane kayısı 3 tane incir Süt kepek ekmek hakiki tereyağı Pekmez ve tahin olması daha hoş olur Sucuk Salam Sosis tercih edilmemeli. İcicek de Sahlep boza Soda Ayran Taze Meyve Suyu Ana yemeklerde de Bol bol Balık Ispanak pırasa Nohut mercimek barbunya tercih edilmeli diye düşünüyorum
Domates ve salatalık ta yememesi lazım mevsimi değil çünkü Sera da yetişiyor ve değişik gübre ilaç hormon uygulanıyor. Bence Kahvaltıda peynir zeytin 2 adet ceyiz 3-4 tane kayısı 3 tane incir bal Süt kepek ekmek hakiki tereyağı Pekmez ve tahin olması daha hoş olur Sucuk Salam Sosis tercih edilmemeli. İcicek de Sahlep boza Soda Ayran Taze Meyve Suyu Ana yemeklerde de Bol bol Balık Ispanak pırasa Nohut mercimek barbunya tercih edilmeli diye düşünüyorum
bilemyrm canm benm doktorum yedrmedi
Doktorların dedikleri birbirini tutmuyor zaten
Rabbim Layık Görürse İnsallah canımm. Bebek Düşünmeye başladığım anda hemen sigarayı bıraktım ve ağızıma sokmadım 5 ay oldu allahıma çok şükür. Eşimde öyle Sigarayı bıraktık tedavi görüyorum İnsallah aceleci de davranmıyorumdur. Ama Düşüncesi bile Annelik Duygularımı kabartıyor Hemen Koruma İçgüdüsü oluşuyor İçimde olmamış bebeği seviyorum kendi kendime :d Bazen Kızım sen kafayı yemişssin diyorum. Rabbim Hayırlı evlad nasip etsin Dört Dörtlük Anne olucaksam nasip etsin Çocuğumuzu Üzmeyecek hor görmeyeceksem nasip etsin Kıymet bilmiceksem eğer Nasip etmesin...sen çok güzel bir anne olucaksın !
Rabbim Layık Görürse İnsallah canımm. Bebek Düşünmeye başladığım anda hemen sigarayı bıraktım ve ağızıma sokmadım 5 ay oldu allahıma çok şükür. Eşimde öyle Sigarayı bıraktık tedavi görüyorum İnsallah aceleci de davranmıyorumdur. Ama Düşüncesi bile Annelik Duygularımı kabartıyor Hemen Koruma İçgüdüsü oluşuyor İçimde olmamış bebeği seviyorum kendi kendime :d Bazen Kızım sen kafayı yemişssin diyorum. Rabbim Hayırlı evlad nasip etsin Dört Dörtlük Anne olucaksam nasip etsin Çocuğumuzu Üzmeyecek hor görmeyeceksem nasip etsin Kıymet bilmiceksem eğer Nasip etmesin...
Kahvaltı en sevdiğim öğün ama yanımda biri olunca sana imrendim canım günlük 1 litre çok fazla değil mi ?
Günlük 2 bardak süt 1 kase yoğurt yada ayran 1 büyük dilim peynir yeterli diye düşünüyorum öyle tüketiyorum
Kan ilacı günde kaç kez içiyosun doğumda kan vermeleri gerekebilir kanını çok düşürme
kan ilacını günde 2 kez alıyordum 4 çıktı önümüzde ki ay kan verilecek zaten.. doğuma hazırlıklarım başladı doğuma 2 ünite kan ve 3 unite platet istediler... daha önce aplastik anemi yan lösemi diye geçiyor da anemi kulağa daha iyi geliyor.. doktorum biliyor yediklerimi ve şuan iyi gittiğimi söylüyor.. yediğim halde sürekli vitam,n yıkımı var vucudum da sizin beslnediğiniz gb beslensem şimdiye ne bebeğim kalırdı ne ben.. 1 kse yoğurt ben en az 3 4 kase yiyorum ve kalsıyum düşük sürekli hastalığımdan dolayı vucudum yıkıyor sürekli...
Domates ve salatalık ta yememesi lazım mevsimi değil çünkü Sera da yetişiyor ve değişik gübre ilaç hormon uygulanıyor. Bence Kahvaltıda peynir zeytin 2 adet ceyiz 3-4 tane kayısı 3 tane incir Süt kepek ekmek hakiki tereyağı Pekmez ve tahin olması daha hoş olur Sucuk Salam Sosis tercih edilmemeli. İcicek de Sahlep boza Soda Ayran Taze Meyve Suyu Ana yemeklerde de Bol bol Balık Ispanak pırasa Nohut mercimek barbunya tercih edilmeli diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?