kızlar portakal suyunu taze sıkılmışmı içiyorsunuz yoksa hazır meyve sularındanmı
ben bugün neredeyse birşey yemedim
sabah kaşarlı tost çokk az peynir domates salatalık vişne reçeli
öğleden sonraa 2 ayva
az öncede bir tabak salata
Pekmezde demir bulunuyor.Demirle birlikte kalsiyum alınmaması gerektiğini okudum demir hapının prospektüsünde.Kalsiyum demir emilimini azaltıyormuş.En iyisi sade içmek :/
kızlar portakal suyunu taze sıkılmışmı içiyorsunuz yoksa hazır meyve sularındanmı
ben bugün neredeyse birşey yemedim
sabah kaşarlı tost çokk az peynir domates salatalık vişne reçeli
öğleden sonraa 2 ayva
az öncede bir tabak salata
yemin ediyorum yediklerimi saymaya utanıyorumsabah 4 te kalktım dünden azcık böreğim kalkmıştı onu yedim 5 6 gb yarım ekmekten az fazla tost yaptım bi büyük meyve suyu hüplettm.. 7 de bi muz bi portakal 3 yemek kaşığı da bal attım ağzıma gittik doktorumuza... bu saate kadr da 2,5 litre su içtim... sonra 11 de işimiz bitti eve gelirken 2 simit 2 poğaca aldım bi büyüy bardakla ballı süt içtim... arada tutku falan yedim saat 4 de bi kalçalı butlar var ya ondan yanına 1 tabak makarna havuç salatası onlaro yedim.. sonra mıde yanmasından geberdim üzerine 2 tane soda içtim.. biraz önce deekmeğimin arasına peynir koydum domates koydum ohhhh misss gb onları yedim.. yatarkende tekrar süt içeceğim mis gb uyurum bu arada büyük bardağım yarım lt alıyor günde 1 lt süt içiyorum benim çoçuğum kesin 32 dişiyle beraber doğacak
afiyet olsun canım yarasın bebişine
kaç kilo aldın hamilelik boyunca canım? bu aada birşeye takıldım, 2 soda fazla değil mi? ben günde 1 sodadan fazla içilmemeli diye biliyorum doktoruna sordun mu?
6,5 kılo aldım ve ılk gunden beri böyle yiyorum... doktorum artık benımle başa çıkamıyor... özgür bıraktı.. 2 hafta bir doplpler yapılıyor hortomu tertemiz çıktı ama tuz kullanmıyorum sodanın etkısı olmuyor.. sodayı her zaman da içmiyorum.. biraz kendi kendimin doktoruyum.. bebişim de 1700 gr.. u kadr yemeğe birde günde 3 tane vit alıyordum bugün itibariyle vitamini bıraktık..
canım süpersin o zaman ben bu yemeyle 4-5 kilo aldım şimdiye kadar
hatta aralarda abur cubur yiyordum onu kestim.
ilk 3 ay multivitamin kullanmıştım sanırım o kilo aldırdı bana ama onu da bıraktık.
maşallah sana da bebişine de
sanırım bu gidişle ben senin haftana ggelince yuvarlanacağım hahaha
vitamın kılo aldırsa ben alırdım alırdım canım 12 hafta folik asit kullandım.. 12 haftadan sonra bu haftaya kadar günde 3 tane olmak şartıyla elevit kullandım artı demir hapı ... ama kıloyla vitamının alakası yok bence... he bırde sürekli yatıyorum hareket edemıyorum plesenta aşağı da olduğu için.. sadece psikolojık gb me geliyor kendime dedim 100 kılo ya kadar yolun var bebeğim iyi olduktan sonra aldığım kılo umrumda değil.. bebeğim mi fiziğim mi diye sordum bebeğim ağır bastı saldım gitti sanırsambu yüzden de almıyorum... 66 ıle de hamıle kaldım
folik asit kilo aldırmıyor canım. benimki bildiğin içinde her türlü vitaminin olduğu bir vitamindi, al onu yemek yeme yani o derece hehehe doktorum zaten 3 aydan sonra boşa kilo alacaksın diyerek kesti vitaminimi. nasıl olsa yediklerimden gerekenleri alıyorum diye. son haftalarda sadece d vitamini verdi günde 10 mg. bakalım böyle mi devam edeceğiz. bak iyi oldu bunu yazdığım almamıştım alayım şimdi d vitamini.
aman doğumdan sonra veririz illa ki kilolarımızı, bebişlerimiz sağolsun
evet benım kullandığımda öyle yok yok içinde.. güneş görmeyen bir yerdesin her halde d vitamını verdiğine göre eger öyleyse ihmal etme... tabi ki önemli olan dpğumdan sonra dıkkat etmek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?