Hamişler yiyor, bebişler büyüyor :)

portakal suyunu taze sıkılmış içiyorum ben..

bir bardak portakal suyu peynir zeytin yumurta ve bal iki dilimde çavdar ekmeği..
biraz kuru baklagil yemeği..
şimdide mutfağa gidip akşam menüsünü yapıcam.. öyle zor geliyoki bebiş olmasa asla bu kadar uğraşmam
akşama pırasa kabak ve kırmızı biber dolması var dahada bişeycik yok..

sabaheynir,zeytin,helva,ceviz,sucuklu yumurta(pazar keyfi ama ben daha çok yumurtasından yedim)2 bardak çay

ara:1 tane muz,biraz badem

akşam:somon,bol yeşilli salata

ara:1 portakal

çok su içemedim şimdiden sonrada bol su artık

Bende taze sıkılmış olarak içiyorum.

Kimse yazmıyor ama yediklerimi takip edebildiğim için bu topiği seviyorum
evet bugün sabah 8:30 gibi ballı süt
sonraaa onbuçuk gibi kahvaltı portakal suyu yumurta peynir zeytin bal ve iki dilim çavdar ekmeği
arada çorba
akşama ise kıymalı lazanya var yatmadan meyve badem vs. yerim sütümü içer yatarım

Sabah 08:00 kek bal peynır zeytın
11:00 sutlu yumurta kasar beyaz peynır zeytın domates reçel limonlu çay
Öğlen tarhana çorbası bır tane portakal
Arada süt
Akşam nohut pılav mercımek koftesı salata bır dılım su boregı supangle meyva suyu
Yatarkende meyve ve süt yer ıcerım☺

kızlar selam.. benim ilk 4 ayım mide bulantısından hiç beslenemeyerek geçti hastanede aldığım serumları sayabilirim bir tek o derece..
şimdi 6. aydayım 5. aydan beri düzenli yiyebiliyorum ama öyle ara öğünler ana öğünler cdviz fıdık fıstık çok tüketmemiştim..
bu hafta kontrole gittiğimde doktorum bebeğimin 6 gün geri olduğunu söyledi.. bende şimdi kendime burdanda aldığım bilgilerle hergün yumurta süt et özellikle pekmez ve meyve tüketerek bebeğime kilo aldırmaya çalışıyorum ama etkisi olacakmı bilmyiorum.. sizlerden bunları tüketerek iyi bir sonuç alan varmı acaba ?

Uzun zamandır siteye girmiyordum konumu boş bırakmadığınız için teşekkür ederim
Sabah: 3 tane kaşarlı tost yedim 1 bardak çok açık çay tek şekerli çay
arada 2 tane eti puf 1 elma
akşama 1 kase mercimek çorbası ıspanak yemeği ve salata
akşam meyve yerim

Bu sabah : Ihlamur ,nutella, 1 yumurta, kaymak , krem peynir , beyaz peynir, 3 dilim çok tahıllı ekmek, kahvaltılık sos, zeytin

arada : çikolatayla birlikte 1 bardak süt

öğlen : mercimek çorbası , bulgur pilavı , tavuk , ayran

arada :meyve ile süt içeceğim

akşam : mercimek yada tarhana çorbası , yeşil salata , kabaklı havuçlu salata

selam hamişler

1 tam tahıllı ekmeğe kaşarlı tost, 4 tane zeytin, domates ve 1 bardak süt.
sonra bir küçük sütlü kahve, normalde pek içmiyorum ama bugün içmek istedim.
1 tane muz, azıcık su (suyu çoğaltmak gerek)

şimdiye kadar yiyip içtiklerim.
yarasın bebişlerimize

tüm gün yediklerimi tamamlamış olayım kızlar,

arada ceviz ve fındık yedim biraz.

akşam yemeği için bir kase pırasa yemeği, biraz biberli kırmızı et, biraz patates kızartması ama actifry ile yağsız yani.

sonra vanilyalı dondurma

en son da 1 kiwi ve ceviz ile günü kapatıyorum

yemin ediyorum yediklerimi saymaya utanıyorum sabah 4 te kalktım dünden azcık böreğim kalkmıştı onu yedim 5 6 gb yarım ekmekten az fazla tost yaptım bi büyük meyve suyu hüplettm.. 7 de bi muz bi portakal 3 yemek kaşığı da bal attım ağzıma gittik doktorumuza... bu saate kadr da 2,5 litre su içtim... sonra 11 de işimiz bitti eve gelirken 2 simit 2 poğaca aldım bi büyüy bardakla ballı süt içtim... arada tutku falan yedim saat 4 de bi kalçalı butlar var ya ondan yanına 1 tabak makarna havuç salatası onlaro yedim.. sonra mıde yanmasından geberdim üzerine 2 tane soda içtim.. biraz önce deekmeğimin arasına peynir koydum domates koydum ohhhh misss gb onları yedim.. yatarkende tekrar süt içeceğim mis gb uyurum bu arada büyük bardağım yarım lt alıyor günde 1 lt süt içiyorum benim çoçuğum kesin 32 dişiyle beraber doğacak

afiyet olsun canım yarasın bebişine
kaç kilo aldın hamilelik boyunca canım? bu aada birşeye takıldım, 2 soda fazla değil mi? ben günde 1 sodadan fazla içilmemeli diye biliyorum doktoruna sordun mu?

afiyet olsun canım yarasın bebişine
kaç kilo aldın hamilelik boyunca canım? bu aada birşeye takıldım, 2 soda fazla değil mi? ben günde 1 sodadan fazla içilmemeli diye biliyorum doktoruna sordun mu?

6,5 kılo aldım ve ılk gunden beri böyle yiyorum... doktorum artık benımle başa çıkamıyor... özgür bıraktı.. 2 hafta bir doplpler yapılıyor hortomu tertemiz çıktı ama tuz kullanmıyorum sodanın etkısı olmuyor.. sodayı her zaman da içmiyorum.. biraz kendi kendimin doktoruyum.. bebişim de 1700 gr.. u kadr yemeğe birde günde 3 tane vit alıyordum bugün itibariyle vitamini bıraktık..

canım süpersin o zaman ben bu yemeyle 4-5 kilo aldım şimdiye kadar
hatta aralarda abur cubur yiyordum onu kestim.
ilk 3 ay multivitamin kullanmıştım sanırım o kilo aldırdı bana ama onu da bıraktık.
maşallah sana da bebişine de

sanırım bu gidişle ben senin haftana ggelince yuvarlanacağım hahaha

vitamın kılo aldırsa ben alırdım alırdım canım 12 hafta folik asit kullandım.. 12 haftadan sonra bu haftaya kadar günde 3 tane olmak şartıyla elevit kullandım artı demir hapı ... ama kıloyla vitamının alakası yok bence... he bırde sürekli yatıyorum hareket edemıyorum plesenta aşağı da olduğu için.. sadece psikolojık gb me geliyor kendime dedim 100 kılo ya kadar yolun var bebeğim iyi olduktan sonra aldığım kılo umrumda değil.. bebeğim mi fiziğim mi diye sordum bebeğim ağır bastı saldım gitti sanırsambu yüzden de almıyorum... 66 ıle de hamıle kaldım

folik asit kilo aldırmıyor canım. benimki bildiğin içinde her türlü vitaminin olduğu bir vitamindi, al onu yemek yeme yani o derece hehehe doktorum zaten 3 aydan sonra boşa kilo alacaksın diyerek kesti vitaminimi. nasıl olsa yediklerimden gerekenleri alıyorum diye. son haftalarda sadece d vitamini verdi günde 10 mg. bakalım böyle mi devam edeceğiz. bak iyi oldu bunu yazdığım almamıştım alayım şimdi d vitamini.
aman doğumdan sonra veririz illa ki kilolarımızı, bebişlerimiz sağolsun

evet benım kullandığımda öyle yok yok içinde.. güneş görmeyen bir yerdesin her halde d vitamını verdiğine göre eger öyleyse ihmal etme... tabi ki önemli olan dpğumdan sonra dıkkat etmek...

evet benım kullandığımda öyle yok yok içinde.. güneş görmeyen bir yerdesin her halde d vitamını verdiğine göre eger öyleyse ihmal etme... tabi ki önemli olan dpğumdan sonra dıkkat etmek...

evet canım güneş görmeyen çooook soğuk bir yerdeyim maalesef.
bünyeyle de alakalı işte böyle şeyler, hayırlısıyla alalım bebişlerimizi kucağımıza sonra da onların peşinde koşmaktan veririz kilolarımızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…