canım süpersin o zaman ben bu yemeyle 4-5 kilo aldım şimdiye kadar
hatta aralarda abur cubur yiyordum onu kestim.
ilk 3 ay multivitamin kullanmıştım sanırım o kilo aldırdı bana ama onu da bıraktık.
maşallah sana da bebişine de
sanırım bu gidişle ben senin haftana ggelince yuvarlanacağım hahaha
arkadaşlar merhaba bende şuan 12+ 4 günlük hamileyim. şuan için sadece bol meyve günde yarım litre yarım yağlı süt onun dışında elimden geldiğince sebze ve balık tüketmeye çalışıyorum. başka yediğim içtiğim bişey yok henüz. bebiş için faydalı başka neler tüketebilirim.
arkadaşlar benim bebişim çok minik bugün doktora gittim bana 3 öğün düzenli yemek ye bebek aç kalmasın dedi 55 kiloyum her ay sadece 1 kilo alıcaz dedi abartma sakın dedi günde sadece 1 meyve ye dedi 1 mandalina veya 1 portakal .1elma şaşırdım 1 mandelina hamile için çok az değilmi benim küçük kızım bile günde 2 çeşit meyve yiyor çok şaşırdım kilolu biriside değilim zaten doktoruda sevmedim bidahada gitmem
arkadaşlar benim bebişim çok minik bugün doktora gittim bana 3 öğün düzenli yemek ye bebek aç kalmasın dedi 55 kiloyum her ay sadece 1 kilo alıcaz dedi abartma sakın dedi günde sadece 1 meyve ye dedi 1 mandalina veya 1 portakal .1elma şaşırdım 1 mandelina hamile için çok az değilmi benim küçük kızım bile günde 2 çeşit meyve yiyor çok şaşırdım kilolu biriside değilim zaten doktoruda sevmedim bidahada gitmem
Çek canım ne güzel olur bize de fikir vermiş olursun
Eki Görüntüle 632570 Eki Görüntüle 632571 Eki Görüntüle 632572 işte benım diyet kahvaltım ama ben bununla doymuyorum tabi şimdi geri yatacağım için bu kadar az
Hamişler bebeğim 4.100 gr doğdu taktikler verebiliriiiim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?