Hamişler yiyor, bebişler büyüyor :)

iştahıma nazar mı değdi ne sabah ancak 4 dilim ekmek 10 zeytin bir dilim peynir bi yumurta 2 bardak çay içtim ama şiştim neden böyle oldu yaaaa taş yutmuş gibiyim

arkadaşlar merhaba bende şuan 12+ 4 günlük hamileyim. şuan için sadece bol meyve günde yarım litre yarım yağlı süt onun dışında elimden geldiğince sebze ve balık tüketmeye çalışıyorum. başka yediğim içtiğim bişey yok henüz. bebiş için faydalı başka neler tüketebilirim.

İlaçlar kilo aldırmıyor aldırsa ben alırdım folik asit elevit günde 2 kez kan hapı omega 3 kalsiyum magnezyum şimdiye kadar 2 kilo aldım

Maşallah 12.ci haftada bu kadar güzel besleniyosun tebrik ederim bulantın yok galiba ceviz yiyebilirsin çok faydalı

arkadaşlar benim bebişim çok minik bugün doktora gittim bana 3 öğün düzenli yemek ye bebek aç kalmasın dedi 55 kiloyum her ay sadece 1 kilo alıcaz dedi abartma sakın dedi günde sadece 1 meyve ye dedi 1 mandalina veya 1 portakal .1elma şaşırdım 1 mandelina hamile için çok az değilmi benim küçük kızım bile günde 2 çeşit meyve yiyor çok şaşırdım kilolu biriside değilim zaten doktoruda sevmedim bidahada gitmem

Sabah bir bardak portakal suyu ,bir yumurta ,beyaz peynir , zeytin bal ve 3 dilim çavdar
1.5 litre su şu ana kadar
bir kivi birazdan fırında domates soslu köfte ve patates püresi
akşama karışık kuru dolma yoğurt
yatmadan yarım yağlı yarım litre süt
muz ve bir armut yerim

sabah:beyaz ve kaşar peynir,zeytin,bal,açık 1 bardak çay,2 dilim çavdar ekmegi

ara:1 muz

öglen:yeşil mercimek yemegi,yogurtlu makarna,turşu..

ara:salep,5-6 tane çig fındık

akşam:melemen:) ^yemek yok..yapasımda^

1,5 lt su..yemekten sonrada taze sıkılmış portakal suyu içerim

Niye tek meyve anlamadım ne zararı var meyvenin şekerin falan çıkarsa ilerde hadi desin
ben meyve salatası yapıyorum bütün meyvelerden birer tane doğruyorum
2 kilo aldım şimdiye kadar bebeğimin gelişimide gayet iyi meyveyi çok tüketmediğim halde şimdi hergün 4 5 tane meyve yiyorum

sabah: yumurta, beyaz peynir, kasar peynir, yesil ,siyah zeytin, bal,yarim simit, 1 bardak cay
ara ogun:yesil elma, findik, ceviz
oglen: ispanak kavurmasi, 1 kase patates yemegi, beyaz peynir
aksama da pirasa, yogurtlu cevizli havuc salatasi, bulgur pilavi

Dün yediklerimi yazayım
Sabah:2 dilim gözleme 1 yumurta peynir zeytin ıhlamur 2 kaşık pekmez
arada 1 portakal 1 çikolatalı kek
akşam sac kavurma salata ayran 2 dilim ekmek
akşam: çekirdek ıhlamur 1 kurabiye kivi portakal elma
1 bardak süt

bana da gunde 1 portakal 1 mandalina yarim muz siniri geldi. mandalina portakal asitli oldugu icin idrar yollarinda yanma yapabiliyormus. bana o yuzden sinir geldi. hem de cok mandalina yiyodum ve sekerim yuksek cikmisti. doktoru sevmemis olabilirsin ama yanlis bisey soylememis canim..

ben size yarın kahvaltı tabağımı resmini çekip koyayım da iştahı kapalı olanların iştahı açılsın

işte benım diyet kahvaltım ama ben bununla doymuyorum tabi şimdi geri yatacağım için bu kadar az

Eki Görüntüle 632570 Eki Görüntüle 632571 Eki Görüntüle 632572 işte benım diyet kahvaltım ama ben bununla doymuyorum tabi şimdi geri yatacağım için bu kadar az

Çok zengin bir kahvaltı tabağın var canım iştah açıcı görünüyor
sütle kahvaltı yapıyosun ne güzel ben kalkar kalkmaz 1 bardak içiyorum yarım saat sonra kahvaltı yapıyorum ıhlamur yada çok çık çayla
tek başıma zor yiyorum ama yanımda biri oluncada doymak bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…