canım kahvaltın çok gzelde o balı yemiyorsun umarm :/ ?
aferin sanaaaa mükemmellll anneeee tebriklerr .... bak benim gb kötü anne olmayacaksın sen ne kadar şanslı senin çocuğun keşke her çocuk senin çıocuğun kadar şanslı olsa... keşke yazında domates salatalık serA DA yetişmese keşke bu hayatta herşey senin anneliğin kadar organik olsa... ya salam sucuk da benim anneliğim kadar kötü olsa.. herşey gönlünce olsun sağlıkla al bebeğini kucağına
yooo yiyorum öyle bal bana 3 hafta kadar gidiyor sütümün içine atıyorum ğzerine bir kasık da pekmez atıyorum :) kızım bunu çokkk seviyorzararlı olsa doktorum vermezdi diye düşünüyorum doktorumda türkiyede tanınmış bir prof.. canım sizler belki sadce ekmekle beslenseniz yeter ama bana yetmiyor.. keşke benimde herşeyim sizler gb yolunda gitse.. ama malesef sizler kadar şanslı değilim... annelikten konuşmuşsunuz mükemmel anne sizin dediğiniz gb mi beslenmeli yoksa ölümü göze alıp herşeye rağmen ölümle burun buruna o çocuğu dünya ya getirmek mi? hiç bunu düşündünüz... başımda ki diyetisler gb o şu ölçü de bu şu çlçüde yazın domates yiceksin kışın bunları yersen öğğğ kaka anne ... bak daha dün kontrolum vardı.. kanımı zar zor 14 çıkardık 23 gün önce ki kan sonucum 13,7 dün ki 10 rbc 2,5 daha önce ki 5,küsür plt 510 dan 200 e düşmüş hct 42 27 düşmüş ve bunlar sadece 23 içinde olmuş.. bu ne demek biliyor musun değerlerim sıfırlanıyor bu yediklerimden kaynaklı değil yediğim için bu kadar yavaş düşüyor... herşey gönlünce olsun bebeğinle bir ömür sağlık sıhhat içinde yaşa...
Rabbim Hayırlı evlad nasip etsin Dört Dörtlük Anne olucaksam nasip etsin Çocuğumuzu Üzmeyecek hor görmeyeceksem nasip etsin Kıymet bilmiceksem eğer Nasip etmesin...
eğer böyle bir dua edebiliyorsan sen gerçekten şanslısın... dört dörtlük anne olacaksam ver diye dua etme lüksüm hiç olmadı
yooo yiyorum öyle bal bana 3 hafta kadar gidiyor sütümün içine atıyorum ğzerine bir kasık da pekmez atıyorum :) kızım bunu çokkk seviyorzararlı olsa doktorum vermezdi diye düşünüyorum doktorumda türkiyede tanınmış bir prof.. canım sizler belki sadce ekmekle beslenseniz yeter ama bana yetmiyor.. keşke benimde herşeyim sizler gb yolunda gitse.. ama malesef sizler kadar şanslı değilim... annelikten konuşmuşsunuz mükemmel anne sizin dediğiniz gb mi beslenmeli yoksa ölümü göze alıp herşeye rağmen ölümle burun buruna o çocuğu dünya ya getirmek mi? hiç bunu düşündünüz... başımda ki diyetisler gb o şu ölçü de bu şu çlçüde yazın domates yiceksin kışın bunları yersen öğğğ kaka anne ... bak daha dün kontrolum vardı.. kanımı zar zor 14 çıkardık 23 gün önce ki kan sonucum 13,7 dün ki 10 rbc 2,5 daha önce ki 5,küsür plt 510 dan 200 e düşmüş hct 42 27 düşmüş ve bunlar sadece 23 içinde olmuş.. bu ne demek biliyor musun değerlerim sıfırlanıyor bu yediklerimden kaynaklı değil yediğim için bu kadar yavaş düşüyor... herşey gönlünce olsun bebeğinle bir ömür sağlık sıhhat içinde yaşa...
sabah kalkınca büyük bir bardak süt kahvaltı simit peynir zeytin ıhlamur yeşillik patates biber kızartması
öğle mercimek köftesi yeşillik ayran
arada badem ceviz portakal elma muz
akşam tarhana çorbası makarna salata ekmek
pasta pasta pasta meyve suyu
patlamış mısır
soda
ayva elma portakal
maşallah iştah yerinde
sabahh bir bardak portakal suyu bir yumurta beyaz peynir yeşil ve siyah zeytin bal ve 3 dilim çavdar ekmeği
biraz önce tahin pekmez
akşama ıspanak ve brokoli salatası var
2 bardak süt içerim yatmadan birde muz
dişim yüzünden artık çerez ve meyve yiyemiyorumhamilelikten önce kanal tedavisi yaptırdığım dişim ağrıyor off bu duruma bir çözüm bulmalıyım beslenmeyi etkiliyor
Hamilelikte 3 aydan sonra diş tedavisi yapılıyor
evet senin mesajından sonra doktoruma sordum ve bana yaptırmak için tam zamanı olduğunu söyledi..
bende o gazla bugün dişçiye gittim randevu için önce muayne etti..
geçiçi kanal tedavisi yapacakmış doğuma kadar idare etsin diye .. haftaya perşembe yaptırıyorum..
umarım en kısa zamanda bu ağrıdan kurtulurum..
bugün yediklerime gelince..
her zamanki standart kahvaltım.. 2 dilim çavdar peynir yeşil ve siyah zeytin bir yumurta ve bal.. yanına son 3 gündür sıcak suyun içine bir limon sıkarak çay yapıyorum ..
portakal suyundan sıkıldım sanırım
arada dondurma yedim sade..
akşama fırında patatesli tavuk ve ıspanak var yanına koca bir bardakda ayran içeyim diyorum
akşama ceviz ve 2 bardak süt içerim
yalnız benim bir sorum var..
doktorum bana b,r dahaki kontrole kadar ki bu süre tam bir ay..
birbuçuk kılodan fazla alma dedi..
nasıl olacak o iş ya bir akıl verin banaaaaaaaaaaaa imdattt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?