Hamişler yiyor, bebişler büyüyor :)

canım kahvaltın çok gzelde o balı yemiyorsun umarm :/ ?

yooo yiyorum öyle bal bana 3 hafta kadar gidiyor sütümün içine atıyorum ğzerine bir kasık da pekmez atıyorum :) kızım bunu çokkk seviyor zararlı olsa doktorum vermezdi diye düşünüyorum doktorumda türkiyede tanınmış bir prof.. canım sizler belki sadce ekmekle beslenseniz yeter ama bana yetmiyor.. keşke benimde herşeyim sizler gb yolunda gitse.. ama malesef sizler kadar şanslı değilim... annelikten konuşmuşsunuz mükemmel anne sizin dediğiniz gb mi beslenmeli yoksa ölümü göze alıp herşeye rağmen ölümle burun buruna o çocuğu dünya ya getirmek mi? hiç bunu düşündünüz... başımda ki diyetisler gb o şu ölçü de bu şu çlçüde yazın domates yiceksin kışın bunları yersen öğğğ kaka anne ... bak daha dün kontrolum vardı.. kanımı zar zor 14 çıkardık 23 gün önce ki kan sonucum 13,7 dün ki 10 rbc 2,5 daha önce ki 5,küsür plt 510 dan 200 e düşmüş hct 42 27 düşmüş ve bunlar sadece 23 içinde olmuş.. bu ne demek biliyor musun değerlerim sıfırlanıyor bu yediklerimden kaynaklı değil yediğim için bu kadar yavaş düşüyor... herşey gönlünce olsun bebeğinle bir ömür sağlık sıhhat içinde yaşa...

Rabbim Hayırlı evlad nasip etsin Dört Dörtlük Anne olucaksam nasip etsin Çocuğumuzu Üzmeyecek hor görmeyeceksem nasip etsin Kıymet bilmiceksem eğer Nasip etmesin...

eğer böyle bir dua edebiliyorsan sen gerçekten şanslısın... dört dörtlük anne olacaksam ver diye dua etme lüksüm hiç olmadı

seviyorum canım seni

dsde yazdıklarını okudum ve seni tebrik ediyorum.. yediklerinde kızınada sanada yarasın inşallah..
sağlık sorunun olduğunu bilmiyordum çok geçmiş olsun tez zamanda şifasını bulursun inş.
bu arada senin kahfaltı tabağın beni iştaha getirdi bende bal yiyorum hemde bal ve peynir çok hoşuma gidiyor..

Anladım dsde cim benim doktorum çok fazla süt içme doğumdan sonra kan vermemiz gerekebilir dedi
ben de öyle o yasak bu yenmemeli diyenlerden değilim şimdiden bu kadar korumacı olan bu annelerin çocuklarına çok üzülüyorum
sucukta yiyorum kola da içiyorum çok şükür bi sorunum da yok

Dün sabah kahvaltım sağolsun eşim hazırladı
2 dilim ekmek peynir zeytin bal omlet 1 kupa ıhlamur
öğle içli köfte 1 tabak bulgur pilavı adana ayran salata ve tatlı yedim
1 kase çekirdek 1 büyük bardak portakal suyu
gün içinde 4 tane portakal yedim yarasın kızıma

anneliğimi kötü ve hormonlu düşünenler .. bebeğim bugün 2111gr 45cm sanırım çoçukta hormonlu...

zaten kotu beslenince ya da surekli hamur isi yenildiginde zaten bebek kilo almiyor ki, saglikli yenilenler bebege kilo olarak donuyor diye biliyorum, yani masallah senin kizina dsde iyi beslemesen nasil buyusun bu minnos

biz bugun gune balli muzlu sutle basladik. kocaman bir bardak
sonra bir yumurta, 1 kibrit kutusu kadar kasar peyniri, yarim dilim tahilli ekmek, 5 zeytin ve 1 bardak cay
sonra yarim ayva yedik.
simdi oglen yemegimizi dusunuyoruz aciktik

Dün yediklerim
Sabah: ıhlamur peynir zeytin bal patates biber kızartması 2 dilim ekmek 1 kaşık nutella
arada 2 bardak portakal suyu
Akşam: 1 tabak makarna mantar sote 1 dilim ekmek salata
1 kase çekirdek 2 portakal 1 ayva 1 gofret 1 paket bisküvi

Bugün
Sabah: 1 bardak süt 2 dilim ekmek peynir zeytin 1 poğaça reçel 1 kurabiye açık çay
öğle yaprak sarmasıııı
Akşam:1 kase çorba 2 dilim ekmek 1 tabak sebze yemeği 1 kase yoğurt salata helva
1 bardak portakal suyu azıcık cips
1 ayva yatmadan 1 bardak süt

sabah 2 dilimçavdar peynir dört tane zeytin yumurta bal ve bir bardak portakal suyu
öğlen tas kebabı makarna ezo gelin çorba cacık tatlı ..öğlen abarttım dışarıda yedım bu arada
akşam brokoli salatası ve yıne kahfaltıyla geçiştiririm öğlen çok yedim çünkü..
2 bardak süt içerim bir armut bir elma yerim yeterrrr

bugün doğru düzgün hiçbirşey yiyemedim.. zorla zorla yarım bardak süt ve bir elmayla akşamı kaparım..
meyveyi zorla yiyorum ya bunalmaya başladım artık..

sabah kalkınca büyük bir bardak süt kahvaltı simit peynir zeytin ıhlamur yeşillik patates biber kızartması
öğle mercimek köftesi yeşillik ayran
arada badem ceviz portakal elma muz
akşam tarhana çorbası makarna salata ekmek
pasta pasta pasta meyve suyu
patlamış mısır
soda
ayva elma portakal

maşallah iştah yerinde
sabahh bir bardak portakal suyu bir yumurta beyaz peynir yeşil ve siyah zeytin bal ve 3 dilim çavdar ekmeği
biraz önce tahin pekmez
akşama ıspanak ve brokoli salatası var
2 bardak süt içerim yatmadan birde muz
dişim yüzünden artık çerez ve meyve yiyemiyorum hamilelikten önce kanal tedavisi yaptırdığım dişim ağrıyor off bu duruma bir çözüm bulmalıyım beslenmeyi etkiliyor

Hamilelikte 3 aydan sonra diş tedavisi yapılıyor

Hamilelikte 3 aydan sonra diş tedavisi yapılıyor

evet senin mesajından sonra doktoruma sordum ve bana yaptırmak için tam zamanı olduğunu söyledi..
bende o gazla bugün dişçiye gittim randevu için önce muayne etti..
geçiçi kanal tedavisi yapacakmış doğuma kadar idare etsin diye .. haftaya perşembe yaptırıyorum..
umarım en kısa zamanda bu ağrıdan kurtulurum..
bugün yediklerime gelince..

her zamanki standart kahvaltım.. 2 dilim çavdar peynir yeşil ve siyah zeytin bir yumurta ve bal.. yanına son 3 gündür sıcak suyun içine bir limon sıkarak çay yapıyorum ..
portakal suyundan sıkıldım sanırım
arada dondurma yedim sade..
akşama fırında patatesli tavuk ve ıspanak var yanına koca bir bardakda ayran içeyim diyorum
akşama ceviz ve 2 bardak süt içerim

yalnız benim bir sorum var..
doktorum bana b,r dahaki kontrole kadar ki bu süre tam bir ay..
birbuçuk kılodan fazla alma dedi..
nasıl olacak o iş ya bir akıl verin banaaaaaaaaaaaa imdattt

Geçmiş olsun
Bu kadar az yersen o 1.5 kiloyuda almazsın

Biz bugün kızımla neler neler yedik büyüyoruz ve çok acıkıyoruz artık
sabah 1 bardak süt 2 tane tost peynir
öğle börek kek kurabiye 1 tane türk kahvesi içtim
arada fındık badem elma portakal
akşam çorba sebze yemeği yoğurt salata ekmek
portakal elma ayva
yatmadan süt yanında kek te yerim dayanamam herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…