kızlar benim bebiş bulantılarımdan dolayı büyüyeceğine ben zayıflıyorum(( 2 aydır sadece tuzlu çubuk yiyorum bi zarar verirmi bebeğime acaba
benim ağzımda metalimsi bi tat var kızlarve galib yine acıkıyorummm midem bi tuhaf kusma yok ama bulantı çok fena bu niçinn
bugun kahvaltıda ne yiyoruz yada yedik annişlerr ben daha etmedim hazırlamaya üşeniyorumama galiba güzel ve dolu bi kahvaltı tabagı hazırlıcam dayanamıyomm
bugünkü kahvaltım Eki Görüntüle 702274
sağol canım akşamla öğleni bende ok abartıyorum ne olacak bilmiyorum bide boyumda kısa kiloyu çok problem ediyorum yine de hayırlısı napalım bugun de işlerim var dışarı çıkmam gerekiyor ama inan hiç halim yok bi tuhafım Allah ım güç verde çıkıp geliyimm
canım ben hamile kalmadan kilo almıştım 5 kilo filan çünkü çağrı mrkezinde çalışıyoum sürekli oturuyodum ve hazır yiyoduk bu yüzden 57 kilo olmuştum ama o işe girmeden 51 kilo filandım şuan kaç kiloyum bilmiyom ama daha önümzde koca koca aylar var ve boyum gerçekten kısa 1.50 filan ancadır bunu kafama takıyorum umarım çok kilo almam çünkü hamile olmadan zaten klo almıştım bu ay belli olucak alıp almadığım bakalım 13 mayısta kontrolum var
ay inşAAllah cnm neyse hayırlısı olsun da kiloalrı veririz yine bi şekildesen hangi ildesin bu arada
bugun kahvaltıda ne yiyoruz yada yedik annişlerr ben daha etmedim hazırlamaya üşeniyorumama galiba güzel ve dolu bi kahvaltı tabagı hazırlıcam dayanamıyomm
bugünkü kahvaltım Eki Görüntüle 702274
ay inşAAllah cnm neyse hayırlısı olsun da kiloalrı veririz yine bi şekildesen hangi ildesin bu arada
bende ist. canım akşama ne yemek var
anadolu yakasında cnm hm bende yemek yapmadım canım hiç bişe istemiyor şimdilik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?