Hamişler yiyor, bebişler büyüyor :)

konu coook cook güzel ama ben kötü bi anneymişim gibi hissettim hiiç sağlıklı bişi yemiyorum menüleriniz cok güzel süt içemiyorum peynir yiyemiyorum bebişim inş. sağlıklı doğar. ben geçen ay en son tartıldım 3 kilo aldım korkuyorum dahada almışımdır bu ay. ben sabah kahvaltımda;

2 yumurta
1 domates ve salatalık
cok az helva
3 dilime yakın ekmek

öğle yemeğimde;
1 kase yayla corbası
cok az biber ve patlıcan kızartması yogurtlu yedim bunlarıda

1 saat öncede 2 elma yedim. inş. cok şişko olmam bu gidişle

kızlar benim bebiş bulantılarımdan dolayı büyüyeceğine ben zayıflıyorum(( 2 aydır sadece tuzlu çubuk yiyorum bi zarar verirmi bebeğime acaba

kızlar benim bebiş bulantılarımdan dolayı büyüyeceğine ben zayıflıyorum(( 2 aydır sadece tuzlu çubuk yiyorum bi zarar verirmi bebeğime acaba

benimde ilk 3ay bulantım oldu 3 ayda 3kilo verdim. ama sonra hooop geri aldım tuzlu cubuk yedim poşet poşet bigün doktorum tuzlu yeme suyun azalmış dedi bıraktım korktum senide korkutmak gibi olmim ama sonra düzeldi cok şükür zaten doktorumu değiştirdim o ara yeni doktoruma sordum suyun gayet iyi dedi. sen genede fazla yeme arkadaşım. bebiş sen yesende yemesende büyüyo suan senin stokları kullanıyo ama azalan stogu sen doldurucan mecbur gene inş. en kısa zamanda geçer bulantın çok zor bi dönem allahtan benimki uzun sürmedi. ama acayip iştahsızdım. 24 saat 1 kase corbayla durdugumu biliyorum ama bebişim gene sağlıklı maşallah suanda 513 gr. ablası. kendine sıkıntı etme bence benim tavsiyem bu canım

benim ağzımda metalimsi bi tat var kızlar ve galib yine acıkıyorummm midem bi tuhaf kusma yok ama bulantı çok fena bu niçinn

benim ağzımda metalimsi bi tat var kızlar ve galib yine acıkıyorummm midem bi tuhaf kusma yok ama bulantı çok fena bu niçinn

Canim mide bulantindan kaynaklaniyordur bence miden agzina gelecek gibi oluyor aciyor agzinin tadi kalmiyor benimde ilk haftam oyleydi suphelendim testte poZitif cikti sonra gecti ama suan 6 haftadayim cok sukur herseyi yiyorum amaaa kiloda aliyorum hersey bebisler icin saglikli olsunlarda

bugun kahvaltıda ne yiyoruz yada yedik annişlerr ben daha etmedim hazırlamaya üşeniyorum ama galiba güzel ve dolu bi kahvaltı tabagı hazırlıcam dayanamıyomm

bugun kahvaltıda ne yiyoruz yada yedik annişlerr ben daha etmedim hazırlamaya üşeniyorum ama galiba güzel ve dolu bi kahvaltı tabagı hazırlıcam dayanamıyomm

ıııımmmm kahvaltı en sevdiğim öğündür. bol çeşit cok severim yemesemde zengin görünmesini severim ben kahvaltımı coook erken yaptım. ama pek iştahım yok bu ara

2 yumurta
domates salatalık yedim. 1 dilim ekmek

az oldu galiba keyifli yapılan bi kahvaltı hiç bişeyin yerini tutmuyor bence hamilelikten önce kahvaltıyı cok yapardım artık yapamıyorum öğlen ve akşamı abartıyorum sağlıklı beslenemiyorum ya off.. tüm annelere afiyet olsun. bebişlerde bol bol sağlıklı büyüsün inş.

sağol canım akşamla öğleni bende ok abartıyorum ne olacak bilmiyorum bide boyumda kısa kiloyu çok problem ediyorum yine de hayırlısı napalım bugun de işlerim var dışarı çıkmam gerekiyor ama inan hiç halim yok bi tuhafım Allah ım güç verde çıkıp geliyimm

bende kısayım ve kiloluyum kaç kilo oldun peki canım. aaay halsizlik başa bela zaten kahvaltıdan sonra kendine gelirsin belki benide özendirdin öğle yemeğimde patates kızartıcammmmm

canım ben hamile kalmadan kilo almıştım 5 kilo filan çünkü çağrı mrkezinde çalışıyoum sürekli oturuyodum ve hazır yiyoduk bu yüzden 57 kilo olmuştum ama o işe girmeden 51 kilo filandım şuan kaç kiloyum bilmiyom ama daha önümzde koca koca aylar var ve boyum gerçekten kısa 1.50 filan ancadır bunu kafama takıyorum umarım çok kilo almam çünkü hamile olmadan zaten klo almıştım bu ay belli olucak alıp almadığım bakalım 13 mayısta kontrolum var

ayyy ne gzel işte ben 68im oooofff inş. dahada şişko olmam 1 ay önce 68dim illaki kilo almısımdır aaaayy psikolojinm bozuluyo kilo düşündükçe

ay inşAAllah cnm neyse hayırlısı olsun da kiloalrı veririz yine bi şekilde sen hangi ildesin bu arada

ay inşAAllah cnm neyse hayırlısı olsun da kiloalrı veririz yine bi şekilde sen hangi ildesin bu arada

Oo arkadaslar takmayin o kadar bebisler saglikli olsunda yememezlik yapmayin cikarsaniz bile .diktorum oyle diyo hep ye cikar vitamini zaten emee vucudun der hep sabah peynir en bolundan zeynir yesillik yumurta bal. Oglen standart yemek atistirmaliklaeim cok badem findik ceviz fistik muz )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…