Hamişler yiyor, bebişler büyüyor :)

canım şu an bende yok ama bi site varya ordan bakıp yapıorum sürekli nefis yemek tarifleri die çok güsel şeyler var ordan bakabilşrsn şimdiden eline sağlık

merhaba güzel anneler minik bebişler. yaa bebişlerinize hangi bez markasını kullanıcaksınız düşündünüzmü yoksa benmi acele ediyorum erkenmi bilemedim

bilmiyorum canım daha düşünmedim bugun çok stresli bi gün geçirdim buraya girmek beni birazda olsun rahatlatıyor

Kiloyu takmayın, bebişim büyüyor diye düşünün :), Ben pek kilo almamıştım ilk başlarda ama karnım çok çıktı, şu aralar kiloda alıyorum gerçi çünkü mangal delisi bir eşim var her hafta mangal yapar.Bende kilo aldım haliyle 4.5 kg kadar.
Neyse bakalım bu sabah ne yedim ondan bahsediyim birazda :)

Ben erken kalkıyorum o yüzden saat
6:30 da 1 bardak süt, 2 incir, 1 ceviz yedim
7:30 1 poğaça, yarım domates, yarım salatalık, 4-5 zeytin, elevit vitamin hapı(tek içtiğim ilaç bu)
10:00 : 3 tane kurabiye

Son düzenleme:
evet bugun yine standart kahvaltı yapıcam haşlanmış yumurta recel birde pizza tarzı bişey yaptım fırında karışık :) sınırsız çay öğlene ne yaparım bilmiyorum kızlarr üstünede çikolatalı süt içiçem

bilmiyorum canım daha düşünmedim bugun çok stresli bi gün geçirdim buraya girmek beni birazda olsun rahatlatıyor

hayrola neden stresliydin canım. bende öyleyim bazen giriyorum kimse olmuyo sohbet edip kafamı dagıtmak istiyorum burası cok iyi oluyo gerçekten

afiyet olsun canım

benimde bayadır canım cekiyo mangal sözü var eşimin bakalım. bebişe gitse hep hiiiç takmam ama ne bilim gerçi bebişte iyi cok sükür. afiyet olsun canım

bende menümü yazayım arkadaşlar.

2 yumurta
1 tane patates az yagda haslama
yarım salatalık
1 dilim ekmek
1 bardak çay

öğlen ne yicem bilmiyorum bugün geç yaptım gerçi 3 gibi acıkırım kesin.

kızlar bugun sadece tost yedim peynirli ve nesquik toplu süt ama midem çok fena bugun sabah kustum çolk kötüyüm zorla yiyorum :2:

merhaba arkadaşlar kahvaltı menüm;

az patates kızartması
2 yumurta sarısı(beyazlarını ben sevmiyorum kocama pasladım beyazları )
2 bardak cay
bol taze domates ve salatalık
1 tane biber kızartması

eşim kahvaltıya gec geldi o gelene kadar bekledim bebişimde aclıktan tekmeleyip durdu beni kurban olurum minik ayaklarına miniğim benim. umut_iklimi bende gece yarısı kustum ( cokta acayip rüyalar gördüm hayırdır inş. diyelim. umut_iklimi iyi oldugun mu bari

canım biraz daha iyiyim ya limonlu bi çorba içtim umarım geçer afiyet olsun canım . benim görümcem de ilk 6 ay ay hiç kilo almadı 56 kiloydu boyu da uzun ama işte çalışıyodu orda aç kalıyodu sadece akşamları yemek yiyodu sonra işten çıktı son 2 ayda 20 kilo aldı
76 kilo şimdide emziriyo diye hep yiyor geçen yine tartılmış 76 mış ama onun boyu var sorun diil ben umarım o kadar almam çünkü oyum geçrekten kısaa

ooff inanmıyorum 20 kilomu emzirirken yemek değilde bol su ve süt içmek bde yeşil bitkiler yenmesi gerekiyomuş. bilmiyorum ben cok dikkatli olucam emzirirken inş. tabi tatlılar şerbetler içiriyolar ya hiiç içmicem onları. bende 159 um 70 kilo olmusumdur kesin

ben daha çok yeni hamileyim.. sabah ilk işim büyük bir bardak su içmek bu bende alışkanlıktır daha sonra ceviz fındık badem ama özellikle cevizi ihmal etmiyorum ... peynir hiç yiyemiyodum sadece kaşar yiyordum şimdi zor zor yiyiyorum açık çay içiyorum sanırım kötü yapıyorum aralarda süt meyve yine ceviz vs atıştırıyorum

hayırlı olsun minik bebişin daha ne olsun kız maş.güzel besleniyosun ben dediklerini hiç yemiyorum baslarda biraz ceviz yedim. sonra yemedim. gayet güzel gidiyosun hamilelik takvimin görünmüyo canım

sizden baya bişeyler öğrenicem bennn
bende bu gün doktor randevuma erken gideceğim için erken kalktım sabah koca bir bardak süt içtim bir kaç ceviz atıştırdım çıktım akşam 4'e kadar bişey yiyemedim vaktim olmadı ama aralarda kraker falan atıştırdım bol bol su içtim vee akşam finalde mantı kıymalı patates salata yoğurt bide 2 dilim baklava yedim abarttım biliyorum ama çok açtım eşimin bana bakışları hiç hoş değildi
boyum 173 kilom 55 2. hamileliğim oğlumda bulantılar yüzünden başlarda 4 kilo vermiştim sonra 20 kilo alarak 49la başladığım hamilelik 69 ile son bulmuştu ama sonra hemen verdim bir ay içersinde oğluş öyle yaramazdıki sağolsun uykusuzluk yanlızlık derken gitmişti kilolar bide emzirmek bana baya kilo verdirmişti
bugün azcık abarttım ama sizi takip ettikçe daha iyi beslenicem inşallah en azından size sağlıklı yediklerimi paylaşabilmek adına belki dikkat ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…