canım şu an bende yok ama bi site varya ordan bakıp yapıorum sürekli nefis yemek tarifleri die çok güsel şeyler var ordan bakabilşrsn şimdiden eline sağlık
bilmiyorum canım daha düşünmedim bugun çok stresli bi gün geçirdim buraya girmek beni birazda olsun rahatlatıyor
evet bugun yine standart kahvaltı yapıcam haşlanmış yumurta recel birde pizza tarzı bişey yaptım fırında karışık :) sınırsız çay öğlene ne yaparım bilmiyorum kızlarr üstünede çikolatalı süt içiçem
Kiloyu takmayın, bebişim büyüyor diye düşünün :), Ben pek kilo almamıştım ilk başlarda ama karnım çok çıktı, şu aralar kiloda alıyorum gerçi çünkü mangal delisi bir eşim var her hafta mangal yapar.Bende kilo aldım haliyle4.5 kg kadar.
Neyse bakalım bu sabah ne yedim ondan bahsediyim birazda :)
Ben erken kalkıyorum o yüzden saat
6:30 da 1 bardak süt, 2 incir, 1 ceviz yedim
7:30 1 poğaça, yarım domates, yarım salatalık, 4-5 zeytin, elevit vitamin hapı(tek içtiğim ilaç bu)
10:00 : 3 tane kurabiye
kız kardeşim 6 aylık hamile fakat 15 kilo aldı.
60kg ile gebeliğe girdi şu anda 75kg ne diyorsunuz?
canım biraz daha iyiyim ya limonlu bi çorba içtim umarım geçerafiyet olsun canım . benim görümcem de ilk 6 ay ay hiç kilo almadı 56 kiloydu boyu da uzun ama işte çalışıyodu orda aç kalıyodu sadece akşamları yemek yiyodu sonra işten çıktı son 2 ayda 20 kilo aldı
76 kilo şimdide emziriyo diye hep yiyor geçen yine tartılmış 76 mış ama onun boyu var sorun diil ben umarım o kadar almamçünkü oyum geçrekten kısaa
ben daha çok yeni hamileyim.. sabah ilk işim büyük bir bardak su içmek bu bende alışkanlıktır daha sonra ceviz fındık badem ama özellikle cevizi ihmal etmiyorum ... peynir hiç yiyemiyodum sadece kaşar yiyordum şimdi zor zor yiyiyorum açık çay içiyorum sanırım kötü yapıyorum aralarda süt meyve yine ceviz vs atıştırıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?