Hamişler yiyor, bebişler büyüyor :)

Ayyy kızlarrr çook sevindim bu konuyu bulduğuma :) Pek güzel olmuş..
Kızlar ben et yiyemiyrum ama köfte ve kıymalı yemeklerle idare edioyrum.. Sebze yemeklerini çok seviyorum ancak düşük riskim olduğundan 4 haftadır yatıyorum yemekleri eşim yapıyor :S Vee yatmaktan daha şimdiden 2 kilo aldım çook üzülüyorumm siz ne dersiniz ???

üzülme canm bizimde kilolarla basımız dertte idare edicez sebze yemeklerini sevmen güzel. yemek yapmaya basladıktan sonra düzene girer inş. karnıbahar mutlaka seviyosundur yada brokoli hemen haslasın eşin yogurtla yee zahmetsiz pratik hem brokoli bebiş için faydalı besinlerden bitanesi. ben 2sinede bayılırım sabah akşam yerim bıkmam

aaaaahh bugün ne yedim gene aynı menü

2 yumurta
patates kızartması
domates salatalık
2 dilim ekmek
çay
1tane susamsız simit

az önce 3 tanede erik yedim . ondan önce susamsız simit ve 1 bardak fanta içtim çok kızıyorum kendime ama evde olunca dayanamıyorum asitli içecek içiyorum

Ayy gerçekten çok severim ama eşim de hiç yemez Neyse bebişine yapar ama
Sabah bende yumurtamı peynirimi domatesimi yedim portakal suyumu içtim tabi 2 bardak çay da içtim o ara
Az önce acıktım erişteli yeşil mercimek yedim 2 tabak akşama tavuk var sanırım menüde :S
Aralarda cevizimi fındığımı kuru üzümümü yiyorum. Çok acıkırsam bisküvi atıştırıyorum.
Hangi meyve denk gelirse onlardan yiyorum.
Bide deli gibi su içiyorum ki ben günlerce su içmeyi unuturdum şimdi mecburen 2 lt kadar içmeye çalışıyorum.
Arada tatlı, çikolata, şekerleme kaçamakları oluyo oğlum mu olcak acaba :)
Bi de bişey sorcam (ay hepsini aynı anda söyledim yaaa) sağlıkçı tanıdıklarım soda içmeye çalış hergün demişlerdi.
Ben de şöyle içeriğine baktım bol mineralli soda içiyorum hemen her gün. Doğru mu yapıyorum ?

benimde eşim sevmiyo ama alıstırdım onu kendime haslıyorum onada yumurtaya bulayıp kızartıyorum öyle sevmeye basladı bide tavuklu karnıbahar yemeği yapıyorum..bide sana güzel bi yöntem söylim madem karnıbahar seviyosun. tencerede su kaynasın hani delikli alimünyum süzgecler varya tencerenin üzerine onu koy süzgecin içine karnıbaharı sonrada kapak kapat ııııııımm süper tadı oluyor canımda cekti. erişteli mercimek corbasını cok severim annecim cok gzel yapar. bide içine küp küp patates koyarsan öylede mis gibi güzel oluyor valla dikkatli besleniyosun aferin sana. ben 16.haftaya kadar 8 9 lt su içiyodum bende pek içmezdim su hamilelik değiştirdi suan 6 lt içiyorum bende nette bakıyodum soda diyolar ama eşim almıyo asitli diyo sağlıklı değildir diyo . sade sodadan bahsediyorlar heralde meyveliler değilde sade olanlar cok faydalıymış dediğin dogru ama markette satılanlardır heralde ama genede cesaret edemiyorum. ama içmek istiyorum sadece alıcam soda dogru sodamı bilemediğim için alamıyorum sen kesin bişey duyarsan haber veririsin canım bende içim. buaralarda bi iştahsızlık var bende normalde iştah acılıyomus bu aylarda ben tam tersiyim hep

bende her gün soda içiyorum
açtıktan sonra biraz bekletiyorum ben açar açmaz içemiyorum
bugünki menümmm
sabah haşlanmış yumurta
azcık patates kızartması
domates salatalık
bolca zeytin
bir bardak açık çay
kendi yaptığım peynir ve tereyağı azcık
öğlen cnm bişey istemedi biraz fındık yedim eriğin dibine vurdum maden suyumu içtim zaten sabah kahvaltısınıda geç yapmıştım akşam üstü ise
mercimek çorbası
köfte (ızgara)
bolcaaa yeşil salata
yatmadan yine atıştırıcam heralde meyve yerim ama cnm yoğurt istiyor
bence sodayı ihmal etmeyin ama internetten araştırıp iyi bir marka bulun çünkü çok iyi diye bildiğimiz markalar içinde katkı maddesi olabiliyor

Son düzenleme:
UzaklardakiHAYAT tatlım maaşallah ne kadar çok su içiyormuşsun :) inşallah kısa zamanda iştahın açılır bebişe vitamin lazım :)

canım sorma ya cevremdeki herkes saskın bide pek su içmek aklıma gelmezdi. şimdi suları deviriyorum işte zaten ona güvenemiyorum ki hangine güvenicez. arastırmak gerek
benim bu sabbah ki menüm:

kıymalı börek
1 yumurta sarısı
1 bardak çay

bu kadar

ben ne yiycem kızlar bugunn canım hiç bişey istemiyor :2: dünde balık yedim öğlen akşamda semizotu yedim sonra da midem ağrıdı

merhaba annişler;
öğlen menüm şöyle

kabak ve patates kızartması yogurt eşliğinde
domates salatalık salatası
1 dilim ekmek

bende şu hazır piizalardan attım fırına onu yiyicem kızlar afiyet olsunn annişlerrr galiba tansiyonum düşüyo yine midem bulanmaya başladı çünkü

bende şu hazır piizalardan attım fırına onu yiyicem kızlar afiyet olsunn annişlerrr galiba tansiyonum düşüyo yine midem bulanmaya başladı çünkü

sanada afiyet olsun canım sen kahvaltı yapmadın mı yoksa.bende az önce öyle oldum biandada cok yedim suan midem ağrıyo kusmamak için kendiimi zor tutuyorum

aynen canım bende zor tuturyoum umarım geçer çok zor bişey :2: sabah kahvaltı yaptım ama onuda istemeyerek yaptımm

aynen canım bende zor tuturyoum umarım geçer çok zor bişey :2: sabah kahvaltı yaptım ama onuda istemeyerek yaptımm

bende bu aralar kendim yapmak istiyorum pizzayı bi markete gidemiyoruz ki sucuk alsam en azından.. ben peynir yemiyorum hep kendim yapıyorum pizzalarımı uzun zamandırda yemedim afiyet olsun canım

canım valla yemek yoktu benimde halim yoktu o yüzden buzluğa önceden attıgım pizzayı fırına attım inan zorla yiyorum umarım geçer canım ya kendi yaptığın daha sağlıklı olur tabiki şuan hiç bişeye elim gitmiyor :2: bi tek buraya gidiyor

amaaaaaan stres atıyoruz işte napalım başka nasıl gecicek zaman hergün aynı seylerle

akşama da yemeğim yok ne yapıcam bilmiyorum bulaşıkları hala yıkamadım ve evide toplamadım benim bu halim ne olcakakk:26:

akşama da yemeğim yok ne yapıcam bilmiyorum bulaşıkları hala yıkamadım ve evide toplamadım benim bu halim ne olcakakk:26:

aaaay ne gzel işte karısanın yok gözünün içine bakan yok bırak yapma ne zaman istersen ozman yap. mercimek çor.taze fasulye sebzeli bulgur pilavı var yemekete çay keyfindede poğaça ve çay var bu akşam kurtlar vadisi var eşim dizinin delisi eşime özel menü hazırlıyorum perşembe günleri keyifli yesin diye

acaba ben ne yapsam akşama şimdide çok uykum geldi biraz kestiriyim yine giricem canım öptüm yemek fikri yaz bakalım öpüldün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…