Ayyy kızlarrr çook sevindim bu konuyu bulduğuma :) Pek güzel olmuş..
Kızlar ben et yiyemiyrum ama köfte ve kıymalı yemeklerle idare edioyrum.. Sebze yemeklerini çok seviyorum ancak düşük riskim olduğundan 4 haftadır yatıyorum yemekleri eşim yapıyor :S Vee yatmaktan daha şimdiden 2 kilo aldım çook üzülüyorumm siz ne dersiniz ???
Ayy gerçekten çok severim ama eşim de hiç yemezNeyse bebişine yapar ama
Sabah bende yumurtamı peynirimi domatesimi yedim portakal suyumu içtim tabi 2 bardak çay da içtim o ara
Az önce acıktım erişteli yeşil mercimek yedim 2 tabak akşama tavuk var sanırım menüde :S
Aralarda cevizimi fındığımı kuru üzümümü yiyorum. Çok acıkırsam bisküvi atıştırıyorum.
Hangi meyve denk gelirse onlardan yiyorum.
Bide deli gibi su içiyorum ki ben günlerce su içmeyi unuturdum şimdi mecburen 2 lt kadar içmeye çalışıyorum.
Arada tatlı, çikolata, şekerleme kaçamakları oluyo oğlum mu olcak acaba :)
Bi de bişey sorcam (ay hepsini aynı anda söyledim yaaa) sağlıkçı tanıdıklarım soda içmeye çalış hergün demişlerdi.
Ben de şöyle içeriğine baktım bol mineralli soda içiyorum hemen her gün. Doğru mu yapıyorum ?
bende şu hazır piizalardan attım fırına onu yiyicem kızlar afiyet olsunn annişlerrr galiba tansiyonum düşüyo yine midem bulanmaya başladı çünkü
aynen canım bende zor tuturyoum umarım geçer çok zor bişey :2: sabah kahvaltı yaptım ama onuda istemeyerek yaptımm
canım valla yemek yoktu benimde halim yoktu o yüzden buzluğa önceden attıgım pizzayı fırına attım inan zorla yiyorum umarım geçer canım ya kendi yaptığın daha sağlıklı olur tabiki şuan hiç bişeye elim gitmiyor :2: bi tek buraya gidiyor
akşama da yemeğim yok ne yapıcam bilmiyorum bulaşıkları hala yıkamadım ve evide toplamadım benim bu halim ne olcakakk:26:
acaba ben ne yapsam akşama şimdide çok uykum geldi biraz kestiriyim yine giricem canım öptüm yemek fikri yaz bakalımöpüldün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?