Hamişler yiyor, bebişler büyüyor :)

of çok uyuşuğum annişler içimden hiç bişey yapmak gelmiyor nasıl düzelicem ben hep uyumak istyom akşama da halen yemek bulamadım

selam kızlar
ben bugün neler yemedim ki yine ne olacak bilmiyorum bu halim
sabah
peynirli maydanozlu omlet
bolcana zeytin
domates soslu biber kızartması
yoğurt
öğlen
yemedim atıştırdım fındık süt meyve (kiraz erik karpuz şeftali yenidünya )
akşam
enginar dolması yoğurt bol yesil salata
birazdan maden suyumu içerim
azcık meyve yer günü bitiririm heralde :44:

kızlarr herkese günaydın hala kahvaltı etmedim canım hiç bişi istemiyor şimdi bi tost yapmaya çalışcam szler neler yediniz bugun

merhaba güzel annişler tatlı minikler günaydııınnn

bugün cok erken kahvaltı yaptım eşimin bahanesiyle

2 yumurta
2 tane yumurtalı ekmek
1 dilim normal ekmek
2 bardak açık ve şekersiz çay
domates salatalık

bugün cok yumurta yedim galiba ama dün hiç yemedim bugün telafi etmiş oldum. yumurta yemince kendimi suclu hissediyorm ilacımı içmeyide unutuyorum kaç gündür bebişimin hareketleri ya azaldı ya ben kosturdugumdan anlayamıyorum ama bugün heeeep yatıcam dinlenicem şimdide duşa giricem inş.

umut_iklimi suanki döneminde bu halin normal canım hiç kafana takma bol bol dinlen canım bugünlerin fazlasını ilerleyen dönemlerde alıcak bebiş merak etme.. ben suan uyuyamıyorum geç yatıyorum 7de kalkıyorum bidahada uyuyamıyorum gece cok uyanıyorum bide tekmeleri güçlendiğinde daha cok uyanıcam.. hepimiz için böyle olucak canım oyüzden akşama kadar yat

Merhaba kızlar konuyu görünce eksik kalmayım dedim

Sabah uyanır uyanmaz 1 bardak su içtim , iş yerine gelince de 2 tane poaça yedim ondan sonra bir şey yemedim

Son düzenleme:
Merhaba kızlar konuyu görünce eksik kalmayım dedim

Sabah uyanır uyanmaz 1 bardak su içtim , iş yerine gelince de 2 tane poaça yedim ondan sonra bir şey yemedim

çalısırkende zordur dimi canım gene meyve falan atıstır dicemde bana sorsan yiyomusun diye bende belki 4 gündür meyve yemiyorum ne sebze ne salata ne balık iyice boşladım kendimi ( suclu hissediyorum yavruma bakamıyorum galiba

ah kızlar bende kaç gündür ne meyve ne ceviz yiyorum :2: bugun elma ve ceviz yemeye çalışcam öğleden sonra bende çarşıya çıkıcam bakalım fatura felan yatırmam gerek birde anneler gğn hediyesi bakcam kaynamama

oooff ne olacak bu halimiz. baya işin var ozaman ne olmayı düşünüyosun canım.. annecimden cok uzaktayım kardeşim alıcak artık hediyemizi.. kayınvalidemde vefat etmiş zaten hediye alıcak kimsem yok ama bana hediye alanım olur inş. kocamdan ani bi performans bekliyorum bakalım aman insan bi bakıma düşünüyoda ben hediye alınmasını istemem ama ne bilim bi yemeğe götürse yada kızım dogdugunda o kutlarken bi kart hazırlasa yada eliyle bişey yapsa dünyada verilen baska bişey kadar beni mutlu etmez.. manevi değerler daha önemli.. kaynananla aran iyimi

benim annem de çok uzakta cnm ona malesef gönderemedim de ama şimdi kaynamama almasam olmaz eh işte iyi sayılır bazı sorunlar hariç bakalım ne alıcam belk de bugun çıkmam ama çıkmam da gerek çünkü akşama ne pişirice onuda bilmiyrum bişiler alırım belki :26:

( inş. iyi olur aranız. aaaay bende bugün ne yapıcam bilmiyorum bişeyde yapmak istemiyorum.. ben gider bu duşa girimde rahatlayalım miniğimle gene dayanamaz girerim yemek yemeden sakın cıkma canım halsiz düşersin daha cok öptüüük tüm annişleri ve bebişlerini

sevgili annişler bugun nasılsınız ben markete gittim bi tek turşular aldım yogurt aldım garnitür felan çünkü canım acayip turşu çekiyodu :) akşama da kadınbudu köfte yapıcam galiba biber kızartıcam bulgur pilavı yapim biraz da közlenmiş patlıcan da aldım sarmısaklı yogurtla meze yapim diyorumm galiba çıldırıyorum ama napim çok canım çektii

günaydın canım... ooooohh menü süpermiş valla tam benlik ben o bulantıların oldugu dönemde yemek yiyemiyodum ama bi tek tursu cekiyodu canım eşim 5 kiloluk bidonlarda alıyodu heleee o suyuuuu ooooohhhhhhhhh suyunu içmek cok cok zevkliydi. limon yiyodum bide suan bile cekti canım .. bizde dün dışardan sipariş verdik bide mükemmel poğaça yaptım valla tarif on numara ...

günaydııın annişleeeerrr;
bikaç gündür moralim cok bozuk iştahımda hiç yok eşim kahvaltı yapmak istedi ona eşlik için bikaç bişey atıstırdım ama hiç zevk alarak yemedim. dün gece cok rahatsızlandım gece kusmasıda ne oluyo anlamadım bikaç defa gece kustum tersine döndük. kafam cok dolu oooff çok sıkıldım bazı seylerden bunaldıım( annemi kardeşimi cok özledim evimi cok özledim.. bugün yemek yapmıyorum grev ilan ediyorum poğaça börekte yapmicam.. bebişime oyuncak yapıcam oyalıcam kendimi yoksa kafayı yemek üzereyim.

bazen oluyor bu bunalım halleri
kafanı dağıtacak şeyleri buluyorsun ne güzel ne oyuncağı yapıyorsun :44:
bende bazen kendimi çok yanlız hissediyorum kalabalık içersinde ama bende kendimi kitap okuyarak rahatlatıyorum
bu sabah bende senin gibi bişey yemedim bir bardak süt bir kaç tane yulaflı bisküvi yedim :26:
benim sabah bulantılarım henüz yok çok şükür ama gece yatmaya yakın başlıyor bazen geceleri uyandırıyor
sabah bulantısını biliyorumda gece neyin nesi anlamadım :44:

( aynen bende öyle hissediyorum kendimi bide ailemden cok uzaktayım bişmediğim insanların arasındayım daralıyorum.. kitap okumakta cok gzel bende severim kitap okumayı fırsatım olmuyo aklıma gelmiyo buaralar.. keçeden veya polardan yapılıyorum.. netten bi kaç resim cıkardım onları çiziyorum kesiyorum dikiyorum elyafla dolduruyorum güvenilir oyuncaklar yapıyorum meleğime. suana kadar polar ve keçe aplikelerinden olusan bi battaniye yaptım bide oyun halısı yaptım oyuncaklar falan asılı gene yattıgı yerden oynasın cadım diye. kafam dagılıyo işte napim yoksa cekilmez bu hayat.. bende gece bulantısı yasıyorum helede bu dönemde herkesin bu dönemde bitmiş olur banada arada geliyo :d sen calısıyodun dimi canım yanlıs hatırlamıyosam.

Aaayy kimseciklerde yok
sabah iyi kahvaltı yapamamıstım ya 1 saat önce sunları yedim bayanlar

tabiki 2 tane yumurta
domates salatalık
dünkü poğaçalarımdan yedim. şimdide elma yedim.

Miniğim tekmelemeye basladı cok sükür. Bütün bi ütü yaptım kızlar 1 saat 15 dk sürdü. Birsürü birikmiş ütüm vardı neredeyse tüm gardırobumuz ütüsüzdü :d bitirdim şükür dahada bişicik yapmıcam bugün yatıcam diyorum ama gene yatamıyorum sıkılıyorum hemen

canım ne haber ben dün giremedim nete moralim bozuktu ben,mde eşimle atışmıştık neyse ki bugun biraz daha iyiyim valla bugun yine bulantı var ağzım çok acı ama kusma olayı yok :2: neden böle anlamıyorum kahvaltıda da yumurta ve peynir yedim okadar

bende işin varda giremedim sandın eşinle aranı düzelmişsindir inş.bende giremedim pek görümcemler gelmişti vaktim olmadı öğleden sonra. bizde eşimle bikaç gündür limoniyiz ama çaktırmıyoruz birbirimize

bu ssabah ki menüm ;

2 yumurta
2 bardak çay
domates salatalık
birazcık sarelle
3 dilim ekmek

az öncede bitane topitop emdim. gece rüyamda böğürtlen gördüm kendisini cok severim özellikle tam olgunlasmamıs olanını tam kırmızılaşmadan canımda cekmedi ama arada böyle rüyalarıma yemek giriyo pis bogazım galiba yada ekşiyi cok seviyorum oyüzden görüyorum. seninde varmı rüyana giren yiyecek falan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…