Merhaba kızlar konuyu görünce eksik kalmayım dedim
Sabah uyanır uyanmaz 1 bardak su içtim , iş yerine gelince de 2 tane poaça yedim ondan sonra bir şey yemedim
ah kızlar bende kaç gündür ne meyve ne ceviz yiyorum :2: bugun elma ve ceviz yemeye çalışcam öğleden sonra bende çarşıya çıkıcam bakalım fatura felan yatırmam gerek birde anneler gğn hediyesi bakcam kaynamama
benim annem de çok uzakta cnm ona malesef gönderemedim de ama şimdi kaynamama almasam olmaz eh işte iyi sayılır bazı sorunlar hariç bakalım ne alıcam belk de bugun çıkmam ama çıkmam da gerek çünkü akşama ne pişirice onuda bilmiyrum bişiler alırım belki :26:
sevgili annişler bugun nasılsınız ben markete gittim bi tek turşular aldım yogurt aldım garnitür felan çünkü canım acayip turşu çekiyodu :) akşama da kadınbudu köfte yapıcam galiba biber kızartıcam bulgur pilavı yapim biraz da közlenmiş patlıcan da aldım sarmısaklı yogurtla meze yapim diyorummgaliba çıldırıyorum ama napim çok canım çektii
günaydııın annişleeeerrr;
bikaç gündür moralim cok bozuk iştahımda hiç yok eşim kahvaltı yapmak istedi ona eşlik için bikaç bişey atıstırdım ama hiç zevk alarak yemedim. dün gece cok rahatsızlandım gece kusmasıda ne oluyo anlamadım bikaç defa gece kustumtersine döndük. kafam cok dolu oooff çok sıkıldım bazı seylerden bunaldıım ( annemi kardeşimi cok özledim evimi cok özledim.. bugün yemek yapmıyorum grev ilan ediyorum poğaça börekte yapmicam.. bebişime oyuncak yapıcam oyalıcam kendimi yoksa kafayı yemek üzereyim.
bazen oluyor bu bunalım halleri
kafanı dağıtacak şeyleri buluyorsun ne güzel ne oyuncağı yapıyorsun :44:
bende bazen kendimi çok yanlız hissediyorum kalabalık içersinde ama bende kendimi kitap okuyarak rahatlatıyorum
bu sabah bende senin gibi bişey yemedim bir bardak süt bir kaç tane yulaflı bisküvi yedim :26:
benim sabah bulantılarım henüz yok çok şükür ama gece yatmaya yakın başlıyor bazen geceleri uyandırıyor
sabah bulantısını biliyorumda gece neyin nesi anlamadım :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?