Hamişler yiyor, bebişler büyüyor :)

Hamileyim tatlım 8. haftamın içindeyim Allah razı olsun zaten tek olmak çok zor eşim destek bana hep ama bazen kendine bile anlatamadığın şeyleri bi başkasıyla paylaşmak istiyorsun oda olmuyor. Artık üzülmüyorum ilk zamanlar çok kötüydüm sersem gibi ama artık takmıyorum çünkü barışma gibi bir durum olamaz eşim asla kabul etmez bu saatten sonra bana yaşattıklarını hala unutmadı unutmazda

aman iyiki annen geliyo yok yok valla ben korkar oldum ne varsa kendi canından fayda var canım. maş. öptük bebişimle onu benimle kızım olucak kısmetse ilk bebeğim olucak. 10 haftalıksın 12 ye bişi kalmadı 13 haftalıkken benim bitti inş. biticek canım insan tad alamıyo o bulantılar yüzünden. imrenir tabi insan ama dediğin gibi bünye farklı bende zayıf hamile kalsam diyodum cok kilo almasam istiyodum amaolmuyor ki bazı seyler neyse bebişlerimiz hep saglıklı olsunlarda. seninde anneler günün kutlu olsun canım benim annemde sagolsun 3 hafta önce yanımdaydı imkanı cok olmamasına ragmen yanıma geldi kaç km.lik yere bunaldım cok erkek tarafıda malum sıkıntı yapıyorum annemde geldi kurtardı beni sıkıntıdan. amiiin canım

inşallah geçer de bende burda paylaşrım. senin bebiş ne kadarlık.valla anandan başka kimseden fayda yok ben bunu bilirim bunu söylerim.bende zayıf bir insan olduğum için hep kilo alsam derim. kzımda 14 kilo aldım doğumla 10 kilosu gitti. bir hafta sonra da 4 kilosu. geriye bişey kalmaı. bende istiyorum ki şöyle kilolansam bıngıl bıngıl olsam. zayıflıkta kötü bişey yaşayan biri olarak söylüyorum. şu an 3 kilo verdim belki daha fazla zaten zayıftım iyice hortlağa döndüm.

Hamileyim tatlım 8. haftamın içindeyim Allah razı olsun zaten tek olmak çok zor eşim destek bana hep ama bazen kendine bile anlatamadığın şeyleri bi başkasıyla paylaşmak istiyorsun oda olmuyor. Artık üzülmüyorum ilk zamanlar çok kötüydüm sersem gibi ama artık takmıyorum çünkü barışma gibi bir durum olamaz eşim asla kabul etmez bu saatten sonra bana yaşattıklarını hala unutmadı unutmazda

allah bağışlasın canım nasıl geçiyor hamilelik, benimde ikinci olck 10 haftalık henüz. burda güzel arkadaşlılar oluyor umarım bizde onlardan oluruz. anne olayına gelince de zamana bırakmak lazım.hayırlısı olsun. üzülme tabi. zaman herşeyin ilacı. sen bebeğine dikkat et.

Ya bende oldum olası zayıfım. Hiç kilo alamıyorum. evlendikten sonra zar zor 3-4 kilo aldım. 52 kiloyum 1.69 boyundayım. ama herkes çok zayıfsın diyo. anlamadım gitti he

Evlenmeden önce dahada zayıftım. İslekett gibiydim resmen. ben tartıldım daha hiç kilo almamışım. Aynıyım şuan.

Saol canım seninkileride allah bağışlasın canım benim evet inşallah güzel arkadaşlığımız başlar benim hamilelik fena deil sadece çok şiştim :) daha 2 ay dolmadan 2 kilo aldım ayaklarım yorulunca şişiyor ayakkabılar olmuyor :)

Senin nasıl geçiyor hamileliğin tatlım

sen kaşınıyosun hee ya insan kilolu olmak istermi bende bulantı döneminde 3 kilo verdim sonra hooop diye aldım aman cok zayıflık değilde böyle orta derece güzel 50 55 kilo olmak tam iyi ama 55 en gzeli bence inş.bizde 23 haftalık olduk canım inş. su bulantıların biter be canımbizi hep haberdar kontrol dönemlerindede yaz dertleşecek birini arıyodum zaten burası cok iyi oldu bana hem stres atıyorum hem arkadasım oluyo hemde dertleşiyorum cok iyi geldi bana burası

Son düzenleme:

Şuan kaç kilosunki tatlım hamilelikte ortalama 10 15 kilo alınıyormuş

oooh boyunda uzun ne gzel en şişko benim galiba 68 idim gecen ay bu ay tartılmaya korkuyorum hamileliğimden beri 3 kilo aldım ama son bir ayda hem bebiş hem göbüş büyüdü kedin 73 falan oldum aaaaaaayy nasıl biticek 9 ay cok merak ediyorum

benim kötü geçiyor canım. 6. haftamdan beri afedersiniz istifra etmeketn , bulantılardan, kokulardan özellikle deterjan kokularından çok bunaldım.inşallah 3 ay biter de geçer. 3. ayın geçmesini bekliyorum. ben çok zayıfladım 3 kilodan fazla giderim var.sen kilo alıyosan dikkat et.ayaklarını dinlendir. tuzlu suda beklet.

seninki ne kdarlık canım. bende yesemde kilo alsam. zayıf olan kilo alsam der, kilosu olan zayıflasam.nolcak bizim bu halimiz

İnşallah geçer tatlım bende deterjan kokusuna gelemiyorum çok kötü oluyorum bulantım oluyor ama iştahım yerinde :)

seninki ne kdarlık canım. bende yesemde kilo alsam. zayıf olan kilo alsam der, kilosu olan zayıflasam.nolcak bizim bu halimiz

aynen öyle hep öyle oluyor zaten aman saglıklı olalımda napalım bizide böyle yarattı rabbim diyet yapıcaz artık kızımla 23 haftalık olduk ablası 2 gün sonra 24 olucaz kısmetse

bayanlar sohbet şahaneydi allah razı olsun hepinizden valla rahatladım stresim gitti dertleşmek iyi geldi beni dinlediniz hamile hamile hakkınızı helal edin. benim yüzümden stres yapmayın aman kendimi kötü hissederim. eşim birazdan gelicek buraya girdiğimi bimiyorum bilirse kızar ben cıkayımda baskına ugramayalım gene bekliyorum cok teşekkürler devamlı görüşelim miniklerden bahsedelim kontrol günlerinden haberdar edin öptük sizleri alaha emanet olun meleklerinizeee coook iyi bakın.. yarın görüşürüz inş. hayrlı akşamlar

Helal olsun tatlım dikkat et kendine tekrardan görüşmek üzere hoşçakal öpüldün :)

ben bişey yapmasam o herseyi yapar ama ben kocama yemek hazırlamak isterim kendi evimde ben yabancı gibi niye hissedeyim kendimi zoruma gidiyo. ben bi yere gidemiyorum ki eşim götürmeden mecburen evdeyim aman neyse kapatalım canım görümcem evlenmeden hiçbi sorun çözülmez. ama dediğin dogru bebeğimn keyfini cıkarayım bidaha bu gü nler gelmez. yaramaz olucak zaten belli içimde bile duramıyo sagolsun gece gündüz tekmeliyo tekmelerine kurban oldugum miniğimmm aaaaaaaayyy bi burada olsada öpsem agzını burnunu

boşver görümceni, gerçi bende görümce olcam ama seninki gibi olmam. biz gelin adayı eve gelince ne yapacamızı şaşırıyoz. herkesin karekteri başka.sıkıldıkça yaz görümcekle ilgili problemini. tekmeler başladı maşşallah ne kadar oldu anım. ah sen ide doğunca gör bunları. anlatılmaz bişey. benim kız 3 yaşına gircek neler konuşuyor anlatamam. allahım iyi ki varlar çok zor geçsede gebelik. allah herkese versin.

Ben yemek yedim ama yine yiyesim geliyo. Bide kızlar midem bulanıyor sanki. Tam anlayamadım ama :18::18: İlk defa. yoksa benim bulantılar 9. haftada mı başlayacak amanınnnnnnnnn :18::18::18:

Ben yemek yedim ama yine yiyesim geliyo. Bide kızlar midem bulanıyor sanki. Tam anlayamadım ama :18::18: İlk defa. yoksa benim bulantılar 9. haftada mı başlayacak amanınnnnnnnnn :18::18::18:

Benimde yemek yiyesim geliyor tatlım yeni yedim ama inşallah başlamaz bulantın tatlım bendede arada sırada varr bulantı eğer bulantım çok olursa ben hiç bişe yiyemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…