senin ki farklı bi durum. genelde babalar karşı çıkar, senin annen. ne diyelim canım hayırlısı olsun. inşallah annen de bunu yaptığına pişman olmaz. neyse biz burdayız birbirimize destek oluruz inşallah. bebek var mı?
senin işinden zor arkadaşım. allah yardımcın olsun, görümce evlenip gidince içinde kalan herşeyi yaparsın inşallah, insan anlayışsız olunca, madem ana babası yok sırayla kalsın hepinizde mantıklısı bu değil mi, yok ama birini buldumu yapışırlar. benimde anneannem var annemde başka kimse bakmaz, alıştılar çünkü nasılsa olsa bakaıyor herşyini yapıyor insanlara rahatlığk verince herşeyi senden bekliyolar canım zor durum. bir an önce koca bulun da gitsin
koca bulsan nolur ki görüşmek istemiyo rahatlkık var canım koca derdimi cekicek rahatına bakıyo işte... sırayla kalmayı bırak diğer görümcemlere desemki gelin bu gece burada kalın desem kocalarını bırakır gelirler hiç abartmıyorum.. aaaahhh ahhh işte cok vefakar olmak böyle oluyo halbuki ne var annen senin o sevgiyle bakarsın ama canım allah annene hayırlısıyla uzun ömürler versin saglıklı yasasın inş. allah yar ve yardımcısı olsun onun
Ne güzel özleyeceğiniz bir anneniz var Allah hiç bi zaman sizi ayırmasın benim annem hayatta ama 2 yıla yakın konuşmuyoruz Böylede devam edecek bende eşimin annesinde arıyorum herşeyi Allah razı olsun hiç yalnız bırakmıyor beni oda sürekli arıyor soruyor hergün konuşuyoruz sesimi duymadan yapamıyor bende onun sesini duymadan yapamıyorum :)
allah yardımcın olsun canım allah kimseyi ayırmasın gercekten inş. aranız düzelir. kaynananı sevmen ne gzel canım allah nazardan saklasın
amanınnee kabak başına mı patladı senin ? Diğer görümcelerinde de kalsın. valla ben kimseyi istemem evimde.
Yeni gelin evinde bi kızın ne işi var. Kardeş atılmaz ama hepte sizde kalacak die bişi yok. Gitsin diğerlerinede.
Ben olsam kesinlikle bu şekilde evlenmezdim.
işte hayatım öyle olmuyo eşim bi tek ona kıyamıyo cok sıkıntı cekmiş onun için o ablasını cok seviyo atamaz onu. kardeşini atsın demiyorum ama bizde enayi değiliz heralde ben bu kadar sıkıntı cekmek zorunda değilim ki safmıyım ben. biraz anlayıs olsa zaten cagırırlar kardeşlerini ama diyorum ya diğer görümcemlere gel kalın bizde desem kocalarını cocuklarını bırakıp gelirler adım gibi eminim. bu kadar menfaatkar insanlardan anlayıs beklenirmi ki
aman iyiki annen geliyo yok yok valla ben korkar oldum ne varsa kendi canından fayda var canım. maş. öptük bebişimle onu benimle kızım olucak kısmetse ilk bebeğim olucak. 10 haftalıksın 12 ye bişi kalmadı 13 haftalıkken benim bitti inş. biticek canım insan tad alamıyo o bulantılar yüzünden. imrenir tabi insan ama dediğin gibi bünye farklı bende zayıf hamile kalsam diyodum cok kilo almasam istiyodum amaolmuyor ki bazı seyler neyse bebişlerimiz hep saglıklı olsunlarda. seninde anneler günün kutlu olsun canım benim annemde sagolsun 3 hafta önce yanımdaydı imkanı cok olmamasına ragmen yanıma geldi kaç km.lik yere bunaldım cok erkek tarafıda malum sıkıntı yapıyorum annemde geldi kurtardı beni sıkıntıdan. amiiin canım
inşallah geçer de bende burda paylaşrım. senin bebiş ne kadarlık.valla anandan başka kimseden fayda yok ben bunu bilirim bunu söylerim.bende zayıf bir insan olduğum için hep kilo alsam derim. kzımda 14 kilo aldım doğumla 10 kilosu gitti. bir hafta sonra da 4 kilosu. geriye bişey kalmaı. bende istiyorum ki şöyle kilolansam bıngıl bıngıl olsam. zayıflıkta kötü bişey yaşayan biri olarak söylüyorum. şu an 3 kilo verdim belki daha fazla zaten zayıftım iyice hortlağa döndüm.
allah bağışlasın canım nasıl geçiyor hamilelik, benimde ikinci olck 10 haftalık henüz. burda güzel arkadaşlılar oluyor umarım bizde onlardan oluruz. anne olayına gelince de zamana bırakmak lazım.hayırlısı olsun. üzülme tabi. zaman herşeyin ilacı. sen bebeğine dikkat et.
inşallah geçer de bende burda paylaşrım. senin bebiş ne kadarlık.valla anandan başka kimseden fayda yok ben bunu bilirim bunu söylerim.bende zayıf bir insan olduğum için hep kilo alsam derim. kzımda 14 kilo aldım doğumla 10 kilosu gitti. bir hafta sonra da 4 kilosu. geriye bişey kalmaı. bende istiyorum ki şöyle kilolansam bıngıl bıngıl olsam. zayıflıkta kötü bişey yaşayan biri olarak söylüyorum. şu an 3 kilo verdim belki daha fazla zaten zayıftım iyice hortlağa döndüm.
sen kaşınıyosun heeya insan kilolu olmak istermi bende bulantı döneminde 3 kilo verdim sonra hooop diye aldım aman cok zayıflık değilde böyle orta derece güzel 50 55 kilo olmak tam iyi ama 55 en gzeli bence inş.bizde 23 haftalık olduk canım inş. su bulantıların biter be canımbizi hep haberdar kontrol dönemlerindede yaz dertleşecek birini arıyodum zaten burası cok iyi oldu bana hem stres atıyorum hem arkadasım oluyo hemde dertleşiyorum cok iyi geldi bana burası
koca bulsan nolur ki görüşmek istemiyo rahatlkık var canım koca derdimi cekicek rahatına bakıyo işte... sırayla kalmayı bırak diğer görümcemlere desemki gelin bu gece burada kalın desem kocalarını bırakır gelirler hiç abartmıyorum.. aaaahhh ahhh işte cok vefakar olmak böyle oluyo halbuki ne var annen senin o sevgiyle bakarsın ama canım allah annene hayırlısıyla uzun ömürler versin saglıklı yasasın inş. allah yar ve yardımcısı olsun onun
allah yardımcın olsun canım allah kimseyi ayırmasın gercekten inş. aranız düzelir. kaynananı sevmen ne gzel canım allah nazardan saklasın
işte hayatım öyle olmuyo eşim bi tek ona kıyamıyo cok sıkıntı cekmiş onun için o ablasını cok seviyo atamaz onu. kardeşini atsın demiyorum ama bizde enayi değiliz heralde ben bu kadar sıkıntı cekmek zorunda değilim ki safmıyım ben. biraz anlayıs olsa zaten cagırırlar kardeşlerini ama diyorum ya diğer görümcemlere gel kalın bizde desem kocalarını cocuklarını bırakıp gelirler adım gibi eminim. bu kadar menfaatkar insanlardan anlayıs beklenirmi ki
Canım bide şöyle düşünelim. Madem görümce sizde şuan. ve bu durumu en yaşanılabilir hale nasıl getirebilirsin onu düşünmen gerekiyor.
durup durup stres yapma canım. yoksa bebişin dogduktan sonra çok yaramaz olur. annem hep öyle diyor. Bana hamileyken çok stres yapmış sıkıntı çekmiş. ve ben o kadar yaramazmışım kigece gündüz ağlıyodum. Abim ve kız kardeşim melek gibiymiş. evde bebiş olduguna kimse inanmazmış.
O yüzden boşver. Keyifli zamanlar geçirmeye çalış.
görümcen yemek ve ev işleri konusunda yardımcı oluyor mu? eğer oluyorsa bunu artı olarak düşün. En azından sana yardımcı oluyor.
boş ver kim gelirse gelsin. Gelme diyemiyeceğine göre kocanın da hatrı olunca, onlarla ortak noktalar bulmaya çalış.
sende git onlara sık sık. belki biraz dank eder.
Onları tamamen dışlama elbette anlaşabileeğiniz noktalar vardır.
Hamileliğinin tadını çıkar.
Ya bende oldum olası zayıfım. Hiç kilo alamıyorum. evlendikten sonra zar zor 3-4 kilo aldım. 52 kiloyum 1.69 boyundayım. ama herkes çok zayıfsın diyo. anlamadım gitti he
Evlenmeden önce dahada zayıftım. İslekett gibiydim resmen. ben tartıldım daha hiç kilo almamışım.Aynıyım şuan.
Saol canım seninkileride allah bağışlasın canım benim evet inşallah güzel arkadaşlığımız başlar benim hamilelik fena deil sadece çok şiştim :) daha 2 ay dolmadan 2 kilo aldım ayaklarım yorulunca şişiyor ayakkabılar olmuyor :)
Senin nasıl geçiyor hamileliğin tatlım
oooh boyunda uzun ne gzel en şişko benim galiba68 idim gecen ay bu ay tartılmaya korkuyorum hamileliğimden beri 3 kilo aldım ama son bir ayda hem bebiş hem göbüş büyüdü kedin 73 falan oldum aaaaaaayy nasıl biticek 9 ay cok merak ediyorum
benim kötü geçiyor canım. 6. haftamdan beri afedersiniz istifra etmeketn , bulantılardan, kokulardan özellikle deterjan kokularından çok bunaldım.inşallah 3 ay biter de geçer. 3. ayın geçmesini bekliyorum. ben çok zayıfladım 3 kilodan fazla giderim var.sen kilo alıyosan dikkat et.ayaklarını dinlendir. tuzlu suda beklet.
Canım bide şöyle düşünelim. Madem görümce sizde şuan. ve bu durumu en yaşanılabilir hale nasıl getirebilirsin onu düşünmen gerekiyor.
durup durup stres yapma canım. yoksa bebişin dogduktan sonra çok yaramaz olur. annem hep öyle diyor. Bana hamileyken çok stres yapmış sıkıntı çekmiş. ve ben o kadar yaramazmışım kigece gündüz ağlıyodum. Abim ve kız kardeşim melek gibiymiş. evde bebiş olduguna kimse inanmazmış.
O yüzden boşver. Keyifli zamanlar geçirmeye çalış.
görümcen yemek ve ev işleri konusunda yardımcı oluyor mu? eğer oluyorsa bunu artı olarak düşün. En azından sana yardımcı oluyor.
boş ver kim gelirse gelsin. Gelme diyemiyeceğine göre kocanın da hatrı olunca, onlarla ortak noktalar bulmaya çalış.
sende git onlara sık sık. belki biraz dank eder.
Onları tamamen dışlama elbette anlaşabileeğiniz noktalar vardır.
Hamileliğinin tadını çıkar.
ben bişey yapmasam o herseyi yapar ama ben kocama yemek hazırlamak isterim kendi evimde ben yabancı gibi niye hissedeyim kendimi zoruma gidiyo. ben bi yere gidemiyorum ki eşim götürmeden mecburen evdeyim aman neyse kapatalım canım görümcem evlenmeden hiçbi sorun çözülmez. ama dediğin dogru bebeğimn keyfini cıkarayım bidaha bu gü nler gelmez. yaramaz olucak zaten belli içimde bile duramıyo sagolsun gece gündüz tekmeliyo tekmelerine kurban oldugum miniğimmm aaaaaaaayyy bi burada olsada öpsem agzını burnunu
seninki ne kdarlık canım. bende yesemde kilo alsam. zayıf olan kilo alsam der, kilosu olan zayıflasam.nolcak bizim bu halimiz
bayanlar sohbet şahaneydi allah razı olsun hepinizden valla rahatladım stresim gitti dertleşmek iyi geldi beni dinlediniz hamile hamile hakkınızı helal edin. benim yüzümden stres yapmayın aman kendimi kötü hissederim. eşim birazdan gelicek buraya girdiğimi bimiyorum bilirse kızar ben cıkayımda baskına ugramayalım gene bekliyorum cok teşekkürler devamlı görüşelim miniklerden bahsedelim kontrol günlerinden haberdar edin öptük sizleri alaha emanet olun meleklerinizeee coook iyi bakın.. yarın görüşürüz inş. hayrlı akşamlar
Ben yemek yedim ama yine yiyesim geliyo.Bide kızlar midem bulanıyor sanki. Tam anlayamadım ama :18::18: İlk defa. yoksa benim bulantılar 9. haftada mı başlayacak amanınnnnnnnnn :18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?