Hamişler yiyor, bebişler büyüyor :)

Ben yemek yedim ama yine yiyesim geliyo. Bide kızlar midem bulanıyor sanki. Tam anlayamadım ama :18::18: İlk defa. yoksa benim bulantılar 9. haftada mı başlayacak amanınnnnnnnnn :18::18::18:

ara ara olur cnım bulantı sürekli olmasında. ye afiyet olsun benim yerime de ye olur mu. su iç kana kana. bende 10. haftadayım. 6. haftamdan beri çıkarmaktan yorbun düşüyom.

ara ara olur cnım bulantı sürekli olmasında. ye afiyet olsun benim yerime de ye olur mu. su iç kana kana. bende 10. haftadayım. 6. haftamdan beri çıkarmaktan yorbun düşüyom.

Geçmiş olsun tatlım benim dikkat et kendine

kızlar ben bugun yemegi abarttım vee akşam yemeginde piav fasülye yoğurtlu patates yedimm üstelik saat 10 gibide mantar yedim galiba deliriyorum kendimi tutamıyorum yardımmm :26: napmalıyım tabi ara ögündede ceviz ve meyve yedim tonlarca yedimm bu arada yarın kontrolum var dra gidicem bakalım

Şuan yediklerim;

2 kivi

muzda yiyecektim ama canım istemedi. Kiviyi çok seviyoruuuuuuuuummmmmmmm

ay canım meyve iyi ama ben yemeği çok abarttım bugun kendmde şu an rhaatsız oldum karnım ağrıyo :2: ne yapabilirim

ay canım meyve iyi ama ben yemeği çok abarttım bugun kendmde şu an rhaatsız oldum karnım ağrıyo :2: ne yapabilirim

Bende bundan 1 hafta önce yemek yedikten sonra mantar yemiştim. acayip şişmiştim. ama kendime engel olamamıştım. O gün çok rahatsız oldum gaz sancısı çektim bide. Mantar mı dokundu bilemedim. Karnım ağırdı benimde.

Aynı durumu yaşamışız canım. Korkma bişicik olmaz. bu gece birazcık sıkıntı yaşarsın sabaha bişiyin kalmaz.

Soda içmeyi dene canım. İçince biraz rahatlamıştım.

Canlarım birazcık öğrendiklerimi söyleyeyim size haftada 2-3 kere sade maden suyu içmek bebek için çok yararlıyımış bardağa doldurup biraz gazı gittikten sonra içilmeliymiş...

Günde 1 tane elma yemek anne karnındaki çocuğun cildinin gelişmesinde ve güzelleşmesinde etkili oluyormuş...

Artık yaz geldi ve bol bol şeftali yiyelim sulu olduğu için sindirimimizi kolaylaştırıyormuş...

Şimdilik bu kadar benden öğrendiklerim oldukça paylaşırım sizlerle :) :) :) :)

işte herkes hassas olamıyo aman neyse karakteri değişmez kimsenin. teşekkür ederim benimle dert ortagı oldugunuz için kızlar. tekmeler bayadır var 14 haftadan beri hissediyorum erken basladı ilk hamileliğim oldugu halde cok sükür. suan 23+6 haftalıgız yarın 24 olucaz teyzesi. aaay kızın tam güzel zamanlarında cokta bilmiş oluyo yeni doganlar son 10 yıldır baya bi fenalar herseyi biliyolar .sıkıntı oluyo ama kucagına alıp sevince hiç bişey kalmıyodur aklında rabbim ayırmasın yavrularımızı bizden güzel kaderleri olsun inş. saglıklı huzurlu olsunlar hep.

Ben yemek yedim ama yine yiyesim geliyo. Bide kızlar midem bulanıyor sanki. Tam anlayamadım ama :18::18: İlk defa. yoksa benim bulantılar 9. haftada mı başlayacak amanınnnnnnnnn :18::18::18:

:d ara ara geliyodur belki ben yemek yedikten sonta yiyesim geliyo ama yemiyorum o mide büyümesinin işareti arkadaşım o an yesen miden genişlicek aman dikkat et

aaaah ben neler yedim. saat 6 gibi yarım tost yedim . 8 gibi eşim geldi mısır almıstı cok cok severim gecen rüyamda görmüştüm 2.5 tane mısır yedim ooooohhh tatmin oldum baya buarada mısır yedikten sonra nettende baktım ne vitaminler var diye resmen vitam,in deposu kızlar tavsiye ederim imkan buldukça yiyin derim. kontrol sonrasını bizede bildir bende çarşamba günü tetanoz aşımın 2.dozunu olucam cuma günüde kontrol var herlade seker yüklemesinide yapar 24 haftalık olduk bu dönemde yapılması gerekiyormuş.

hııım ozman kızımın cildi gzel olur inş.elma yiyorum... aaaaah burada daha seftaliye rastlamadım ama erik ve şeftali favori meyvelerim bagırsakları rahatlatır bide. paylaşımları bekliyoruz arkadaşım

bugünkü kahvaltım bayanlar

patates kızartması
1 yumurta
2 dilim ekmek
birazcık helva
domates salatalık
2 bardak çay

az öncede yarım mısr yedim

evi toplamam gerek ooff bulaşıklar kaldı gerçi bitek bide onları yıkasam yüküm biticek inş.

valla şu son doneme kadar pek saglıklı beslendım sayılmaz ılk kullandıgım folık asit ti ısmını unuttum ondan baska da ılac ıcmedım kan demır vs... ılacı bıle vermedıler bır kere kan tahlıılı yaptırdım bişicik demediler :44: herkeste dıyor neden ıgne olmadın neden kan hapı ıstemedın nedn demır hapı vermedıler fılan sormadım ben bunları ama herhangı bı ılac verıcekmısınız demıstım hayır demıslerdı bılemıyorum yogurt ve sut guzel yedım ıctım ama pek meyve sebze vıtamını alamadım sigara da ıcıyorum aslında bazende abartıyorum ama arkasından yogurt yıyorum fılan umarım herhangı bı kotu sonuc almam sız banada dua edın arkidişlerim bır muslumanın dıger bır musluman kardesıne duası kabul olurmus opuyorum sızlerı herkese rabbım hayırlı saglıklı evlat nasıp etsın .... heee bu arada bebişim cok kıpır kıpır yaaa o kadar heyecanlanıyorum kiiii :18:

valla bende pek saglıklı beselenmiyorum diyebilirim hala bi vitamin ilacı kullan ıyorum canım. doktor mutlaka ona göre yönlendiriyodur heralde ama keske sigara olmasaydı canım ya emiinim sende istemezsin bebişine zarar gelmesini inş.bırakabilirsin.tabiki dua ederiz arkadaşım dualar olmasa naparız zaten rabbim yavrunu saglıklı kucagına almayı nasip etsin inş. canım.. aaaay daha net hissediyosundur sen şimdi eğer bebişim suandaki oldugu gibi olursa tekme sayıları heralde organlar saglam durmaz bakalım daha sert olacagı günleri merak ediyorum allah yavrularımızı hayrlısıyla saglıklı olarak kavusmayı nasip etsin inş.

ben daha kahvaltı etmedim kızlar bugun 13.30da randevum var bakalım biraz heyecN VAR eşimde geceden geldi uyuyor şimdi birazdan kahvaltı hazırlayıp uyandırıcam bugun yumurtayı ve peyniri tosta basıp yiyicem napim sıkıldım hergün kahvaltıdann bari bugun soda alıyım peki limonlu soda olur mu sade içemiyorum da ben

ben sorduğumda doktor sade maden suyu olacak dedi meyvelilerde meyve yok katkı maddeleri var onlar maden suyu olmaktan çıkıyor gazoz oluyor dedi
bende hep sade içiyorum günde bir tane
hayırlı haberlerle gel inşallah bizede yaz muaynende neler oldu neler bitti

tatlım sade soda faydalı diye biliyorum katkılı olmaması gerek. ben hamilelikten önce sodaya limon sıkıyodum bazen öylede fena olmuyor ama hamilelikte aynı faydayı saglayıp minerallerini alabilrmiyiz bilmiyorum tatlım. haber ver bize mutlaka normalde kahvaltı 3 öğün yesem bıkmazdım ama artık cok sıkıldım bende hep aynı seyleri yiyorum

tamam kızlar sade soda alacağım o aman gel,nce ilk işim size yazmak olacak hepinize iyi öğlenler annişlerr bu arada doktor bana demiştiki gündüz istediğini ye 3 saat aralıkla ama akşam 7 den sonra kesinlikle bişey yeme çok miden kazınırsa meyve atıştır demişti kilo almazsın öle demiş ti aklıma geldi yaızıyım dedim öpü
ldünz

günaydın fıstıklar gününüz aydın olsun. ben bişey yiyemediğim için paylaşamıyorum. herşeyi yiyorsunuz maşallah tosun olcak bebişler.afiyet olsun .mantar diyonuz ya ayyyy ben ilkinde de çok tiksinmiştim şimdide dayanıyom görüntüsüne bile.kiraz yemek istiyom ben yaaaaa bi yiyebilsem oturup bi kilo yiyecem. az kaldı bekliyom sabırla.

senin bebiş kaç haftalık canım. bekliyoruz güzel haberler bebiş nasılmış bakalım.

eşimle beraber yiyim diye onu bekliyodum yemek yemiyosum sonra gec yiyodum bikaç gece rahatsız oldum artık daha iyiyim. 7 den sonra en fazla bişi yemiyorum dün bi mısır yedim akşam dahada yemicem. bi ara poğaça yapmıstım ya akşam yedim aaaayy o akşam yediğimagzımdan burnumdan geldi ne uyuyabildim ne midem rahattı artık dikkat etmem gerek zorlasmaya baslıyo hamilelik agırlasmaya basladım şimdiden .. bizde seni öptük canım

işte herkes hassas olamıyo aman neyse karakteri değişmez kimsenin. teşekkür ederim benimle dert ortagı oldugunuz için kızlar. tekmeler bayadır var 14 haftadan beri hissediyorum erken basladı ilk hamileliğim oldugu halde cok sükür. suan 23+6 haftalıgız yarın 24 olucaz teyzesi. aaay kızın tam güzel zamanlarında cokta bilmiş oluyo yeni doganlar son 10 yıldır baya bi fenalar herseyi biliyolar .sıkıntı oluyo ama kucagına alıp sevince hiç bişey kalmıyodur aklında rabbim ayırmasın yavrularımızı bizden güzel kaderleri olsun inş. saglıklı huzurlu olsunlar hep.

maşallah. 24 hafta az kalmış canım allah sağlıkla eline almayı nasip etsin, doğumlarını da şahit oluruz burdan asıl doğduktan sonra paylaşımlarımız daha çok olacak. hemde çok fena bu yeni nesil bilmedikleri yok.aklım şaşıyor bazen nerden buluyor bu kadar soruyu diye. maşallah çok zekiler.ama yemek yemiyor bizimki. cılız bişey görsen bi o kadarda hareketli.sağlığı yerinde şükür ama bide yese

yarıladık artık cok sükür. aaay inş. bide dogumu atlatsam hangi yöntemle dogum yapmıstın canım daha önce ben dogumdan cok korkuyorum :S insan şaşıyo evet maş. rabbimnazarlardan saklasın. bazı cocuklar hep iştah sorunu oluyo allah ciddi sorunlarla karsılastırmasın inş. bazılarıda cok yiyo anneleri önlerinde yemek alıyor bende böyle bi anne olucam heralde baba tarafıda anne tarafıda tombik bakalım hayırlısı inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…