Hamişler yiyor, bebişler büyüyor :)

aaaaay inş.gecer canım valla cok cok zor

Kızlar canım ne istedi bakın

peynir ve acı biber.

ekmek arası yapıp yicem. Yeni yeni huylar ediniyorum.

valla bravo canım ne istiyosan ye boşver ben hiç peynir yemedim bebeğim yer inş.nasıl alıstırıcam bilmiyorum afiyet olsun canım

hamişlikten mi yiyemiyorsun canım yoksa hiç peynir sevmez misin ? Ben bayılıyorum gerçekten peynire.

Kociş dicek ne oldu bu peynire

Yedim acı acı biberden yandım ama acıyada bayılırımmm

hamişlikten mi yiyemiyorsun canım yoksa hiç peynir sevmez misin ? Ben bayılıyorum gerçekten peynire.

Kociş dicek ne oldu bu peynire

Yedim acı acı biberden yandım ama acıyada bayılırımmm

aman yede boşver alır gene oda. hhiiiiiiç yemedim canım küçüklüğümde annem her yediğinde kusmusum daha sonra zaten yememişim kendimi bildim bilelide yemiyorum annem cok dua etti inş. peynir aşerirsin diye ama aşeremedim annnemde bayılır peynire sabah öğle akşam ver hayır demez yer yani kalıp kalıp yemek isterdim ama cok iştahlı bahsediliyo benimde karnım acıktı ne yicem bilmiyorum

az önce ne yapsam diye düşünürken patates haşlayıp turşu eşliğinde yemeye karar verdim patatesler tam haslanıcakken eşim geldi ve bana tavuk döner getirmiş tam açlıktan kıvranırken patates ne zaman pişicek baska bişeymi yesem diye dşünüyordum ama benim güzel kalpli kocam sanki gene duydu beni imdadıma kostu. suan karnımı doyurucam öğle yemeğimizde tavuk döner + ayran oluyor

ewet kızlar bugun dr gittim herşey yolunda dedi bi problem yokmuş ço kşükür saat 7 oldu bu saatten sonra yemek değil ama meyve yiyicem sadece yarın güzel güzel yemekler dileğiyle hepinize selamlarr

canım epuduralle sezeryan oldum. çocuğumun doğumunu gördüm (görüm derken) önünü kapatıyolar örtüyle ama herşeyi hissediyosun acı olmadan ilk ağlayışını duyoyosun, kucağına getiriyolar normal doğum gibi sadece sezeryan oluyosun o kadar.sen normal mi yapacaksın.korkma sakın korkuyla gidersen zor olur. sakin tut kendini. allah yardım eder canım.

ne kadar şanslısın canım, düşünceli bi kocişin var, ben isteyecem de bişeyler alıp gelcek, yoksa aklına gelmez. her istediğimi yapar ama kendiliğinden değil. maşallah kocana da kıymet biliyo demek ki. allah hep mesut etsin canım

CANIM BENİM ALLAH RAZI OLSUN ONDAN BAZEN SÖYLEMEYE CEKİNİYORUM BİŞEY İSTEMEYE SANKİ BENİ DUYUYO GİBİ İÇİNE DOGUYO ALIYO KALBİ COK TEMİZ KOCAM KONUSUNDA COK SANSLIYIM EVET. ALLAH NAZARLARDAN SAKLASIN BİRBİRİMİZİ COK SEVİYORUZ AMA DAHADA EVLİLİĞİN BASINDAYIZ SİZİN KAC SENE OLDU ONUNDA RAHATLIGI OLUR BAKALIM BİZİ NELER BEKLİYO NE OLDUM DEĞİL NE OLUCAM DEMELİ HER ZAMAN İNSAN

EPİDURAL SEZERYAN VEYA EPİDURAL NORMAL DOGUM İSTİYORUM AMA HANGİSİ SECİCEM KARARSIZIM. AMA GALİBA SEZERYAN OLUCAK CANIM. AAAY MERAK EDİYORUM O ANI COK AGLARIM HERALDE İNŞ. RABBİM HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN AGRIN OLDUMU PEKİ. BİDE BEN HAFİF KİLOLUYUM SEZERYAN OLURSAN GÖBEĞİN KALIR DİYOLAR KORKUYORUMDA BİLMYRM :s

ewet kızlar bugun dr gittim herşey yolunda dedi bi problem yokmuş ço kşükür saat 7 oldu bu saatten sonra yemek değil ama meyve yiyicem sadece yarın güzel güzel yemekler dileğiyle hepinize selamlarr

OOOHH MAŞ.MİNİĞE ALLAH SAGLIKLI KAVUSTURSUN İNŞ. ARKADAŞIM

Evet bugünki kahvaltı menüm;

2 yumurta
2 dilim ekmek
1 bardak çay

gene pek bişey yiyemedim. 1 saat önce sodamı içtim şimdide karpuz yedim yılın ilk karpuzunu dün yedik bugün 2.yi yedim. Herkese afiyet olsun arkadaşlar

hamilelerden haberler soru ve sorunlar forumunun en güzel, en pozitif, en iç açan konusu bu:))))

yedikleriniz bebeklerinize yarasın inşaallah.. Allah sağlıkla sıhhatle doğurup büyütmeyi nasip etsin inşaallah...

canım inş.en kısa zamanda atlatırsın insan ruh gibi oluyo bide cocugunada bakmak zorundası gerçekten cok zor inş.biter kısa zamanda
oh afiyet bal olsun, yarasın canım. ye ye bebiş büyüsün
inş.canım sanada nasip etsin yediğin bişey yokmu canım tamamen aç değilsin dimi
hamilelerden haberler soru ve sorunlar forumunun en güzel, en pozitif, en iç açan konusu bu:))))

yedikleriniz bebeklerinize yarasın inşaallah.. Allah sağlıkla sıhhatle doğurup büyütmeyi nasip etsin inşaallah...

evet konu sahibine teşekkürler dogum yaptı belki hiç yazmamıs bayadır 40.haftasında suan ama tahminim dogum gercekleşti... inş.hayırsıyla kavusur miniğine .. bizede cok iyi geldi bu topic. gzel temennilerin için cok sagol hamilesin dimi canm

Kızlar ben şuan 10 haftalık görünüyorum ama dün doktora gittik 8+5 dedi geç döllenmeymiş sanırım

Sabah kahvaltım :
Zeytinyağlı çökelek
domates
1 yumurta
portakal suyu
bi de çay :)

yiyorum canım şöyle ki sabah kahvaltı yapıyom sadece ama sofradan kalkmadan lavoboya.olduğu gibi çıkarıyom. su imeyi özlüyom anlatamam.en çok sevdiğim şeydir su ama içemiyorum düşün ne kadar fenayım. yemeklerden hiçbişy yiyemiyom. sadece tost

İyi geceler arkadaşlar ben bişe soracam ben 1 haftadır süt içemiyorum. Kahvaltıda yumurta yiyemiyorum artık napcam bilmiyorum

Her gün kahvaltıda
1 dilim peynir
1 adet domatez
1 adet salatalık
1 adet sivri biber
zeytin ve 3-4 dilim ekmek yiyorum

öğlen meyveyle geçiştiriyorum akşam yemeğinde de çorba sulu yemek ve bulgur pilavı yiyorum ama genelde hep çorba içiyorum bu beslenme yeterli olur mu acaba ???

Kızlar ben şuan 10 haftalık görünüyorum ama dün doktora gittik 8+5 dedi geç döllenmeymiş sanırım

Sabah kahvaltım :
Zeytinyağlı çökelek
domates
1 yumurta
portakal suyu
bi de çay :)

genede fazla yeme bende yiyodum bi dönem azalttım sayılır akşamları öğlenleri yemiyorum tost yaptıgımın dısında

yemek yedikten sonra hemen uzansan bi 15 dk beklesen o bile faydalıymıs vucut besini alıyomuş böyle olunca minikte alıyo bide öyle bi dene istersen bişey yapmadan direk yat miden sakinleşicek bi dene haber ver mutlaka tatlım

güzelim dert etme minik zaten suan depolarını kullanıyo sen o depoları yenilemeye bak ama bunu ihmal etme. ben hiç süt içmedim içemiyorum peynirde yemedim küçüklüğümden beri halada yiyemiyorum yogurt yiyorum ama onu bile hergün yiyemedim miniğim ne halde bilmyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…