günaydın fıstıklar gününüz aydın olsun. ben bişey yiyemediğim için paylaşamıyorum. herşeyi yiyorsunuz maşallah tosun olcak bebişler.afiyet olsun .mantar diyonuz ya ayyyy ben ilkinde de çok tiksinmiştim şimdide dayanıyom görüntüsüne bile.kiraz yemek istiyom ben yaaaaa bi yiyebilsem oturup bi kilo yiyecem. az kaldı bekliyom sabırla.
Kızlar canım ne istedi bakın
peynir ve acı biber.
ekmek arası yapıp yicem. Yeni yeni huylar ediniyorum.
valla bravo canım ne istiyosan ye boşver ben hiç peynir yemedim bebeğim yer inş.nasıl alıstırıcam bilmiyorum afiyet olsun canım
hamişlikten mi yiyemiyorsun canım yoksa hiç peynir sevmez misin ? Ben bayılıyorum gerçekten peynire.
Kociş dicek ne oldu bu peynire
Yedim acı acı biberden yandım ama acıyada bayılırımmm
yarıladık artık cok sükür. aaay inş. bide dogumu atlatsam hangi yöntemle dogum yapmıstın canım daha önce ben dogumdan cok korkuyorum :S insan şaşıyo evet maş. rabbimnazarlardan saklasın. bazı cocuklar hep iştah sorunu oluyo allah ciddi sorunlarla karsılastırmasın inş. bazılarıda cok yiyo anneleri önlerinde yemek alıyor bende böyle bi anne olucam heralde baba tarafıda anne tarafıda tombikbakalım hayırlısı inş.
az önce ne yapsam diye düşünürken patates haşlayıp turşu eşliğinde yemeye karar verdim patatesler tam haslanıcakken eşim geldi ve bana tavuk döner getirmiş tam açlıktan kıvranırken patates ne zaman pişicek baska bişeymi yesem diye dşünüyordum ama benim güzel kalpli kocam sanki gene duydu beni imdadıma kostu. suan karnımı doyurucam öğle yemeğimizde tavuk döner + ayran oluyor
ne kadar şanslısın canım, düşünceli bi kocişin var, ben isteyecem de bişeyler alıp gelcek, yoksa aklına gelmez. her istediğimi yapar ama kendiliğinden değil. maşallah kocana da kıymet biliyo demek ki. allah hep mesut etsin canım
canım epuduralle sezeryan oldum. çocuğumun doğumunu gördüm (görüm derken) önünü kapatıyolar örtüyle ama herşeyi hissediyosun acı olmadan ilk ağlayışını duyoyosun, kucağına getiriyolar normal doğum gibi sadece sezeryan oluyosun o kadar.sen normal mi yapacaksın.korkma sakın korkuyla gidersen zor olur. sakin tut kendini. allah yardım eder canım.
ewet kızlar bugun dr gittim herşey yolunda dedi bi problem yokmuş ço kşükür saat 7 oldu bu saatten sonra yemek değil ama meyve yiyicem sadece yarın güzel güzel yemekler dileğiyle hepinize selamlarr
CANIM BENİM ALLAH RAZI OLSUN ONDAN BAZEN SÖYLEMEYE CEKİNİYORUM BİŞEY İSTEMEYE SANKİ BENİ DUYUYO GİBİ İÇİNE DOGUYO ALIYO KALBİ COK TEMİZ KOCAM KONUSUNDA COK SANSLIYIM EVET. ALLAH NAZARLARDAN SAKLASIN BİRBİRİMİZİ COK SEVİYORUZ AMA DAHADA EVLİLİĞİN BASINDAYIZ SİZİN KAC SENE OLDU ONUNDA RAHATLIGI OLUR BAKALIM BİZİ NELER BEKLİYO NE OLDUM DEĞİL NE OLUCAM DEMELİ HER ZAMAN İNSAN
EPİDURAL SEZERYAN VEYA EPİDURAL NORMAL DOGUM İSTİYORUM AMA HANGİSİ SECİCEM KARARSIZIM. AMA GALİBA SEZERYAN OLUCAK CANIM. AAAY MERAK EDİYORUM O ANI COK AGLARIM HERALDE İNŞ. RABBİM HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN AGRIN OLDUMU PEKİ. BİDE BEN HAFİF KİLOLUYUM SEZERYAN OLURSAN GÖBEĞİN KALIR DİYOLAR KORKUYORUMDA BİLMYRM :s
günaydın canım iyi bi gün olsun. ağlıyorsun tabi bebeğin ağlama sesini duyunca, bide yanına getiriyolar öpüyosun muhteşem bi an. hayırlısı olsun canım , hiç korkma sakin ol. allah yardım ediyor. sezeryan olunca biraz ağrın oluyor ama yapacak bişey yok.belli bi süre sonra geçiyor, yeter ki onlar sağlıklı olsun. benim için en zor süreç şu mide bulantıları ve kusma dönemi, doğurmak bişey değil diyorum.
Evet bugünki kahvaltı menüm;
2 yumurta
2 dilim ekmek
1 bardak çay
gene pek bişey yiyemedim. 1 saat önce sodamı içtim şimdide karpuz yedim yılın ilk karpuzunu dün yedik bugün 2.yi yedim. Herkese afiyet olsun arkadaşlar
günaydın canım iyi bi gün olsun. ağlıyorsun tabi bebeğin ağlama sesini duyunca, bide yanına getiriyolar öpüyosun muhteşem bi an. hayırlısı olsun canım , hiç korkma sakin ol. allah yardım ediyor. sezeryan olunca biraz ağrın oluyor ama yapacak bişey yok.belli bi süre sonra geçiyor, yeter ki onlar sağlıklı olsun. benim için en zor süreç şu mide bulantıları ve kusma dönemi, doğurmak bişey değil diyorum.
inş.canım sanada nasip etsin yediğin bişey yokmu canım tamamen aç değilsin dimioh afiyet bal olsun, yarasın canım. ye ye bebiş büyüsün
hamilelerden haberler soru ve sorunlar forumunun en güzel, en pozitif, en iç açan konusu bu:))))
yedikleriniz bebeklerinize yarasın inşaallah.. Allah sağlıkla sıhhatle doğurup büyütmeyi nasip etsin inşaallah...
Kızlar ben şuan 10 haftalık görünüyorum ama dün doktora gittik 8+5 dedi geç döllenmeymiş sanırım
Sabah kahvaltım :
Zeytinyağlı çökelek
domates
1 yumurta
portakal suyu
bi de çay :)
11. haftaya başlamışız bile !? 2 hafta fark olur mu ya ??
olabiliyor diye biliyorum tatlım merak etme kafana böyle şeyleri takma sakın sonucta gene aynısın sadece gec döllenme olmuş sıkıntı yapma
Bi de ekmek yedim kahvaltıda çok ekmek yiyorum
yiyorum canım şöyle ki sabah kahvaltı yapıyom sadece ama sofradan kalkmadan lavoboya.olduğu gibi çıkarıyom. su imeyi özlüyom anlatamam.en çok sevdiğim şeydir su ama içemiyorum düşün ne kadar fenayım. yemeklerden hiçbişy yiyemiyom. sadece tost
İyi geceler arkadaşlar ben bişe soracam ben 1 haftadır süt içemiyorum. Kahvaltıda yumurta yiyemiyorum artık napcam bilmiyorum
Her gün kahvaltıda
1 dilim peynir
1 adet domatez
1 adet salatalık
1 adet sivri biber
zeytin ve 3-4 dilim ekmek yiyorum
öğlen meyveyle geçiştiriyorum akşam yemeğinde de çorba sulu yemek ve bulgur pilavı yiyorum ama genelde hep çorba içiyorum bu beslenme yeterli olur mu acaba ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?