Hamişler yiyor, bebişler büyüyor :)

bi kaç gündür kimse yazmıyo buraya:2:

valla benim için çok iyi oluyo gün içinde kendimi daha iyi takip etmiş oluyorum..ben yazmaya vakit buldukça devam edicem..

sabah:haşlanmış yumurta,biraz peynir,3 tane zeytin,1 tane açık çay,2 tane ceviz

ara:1 tane muz

1 dilim ekmek ,1 domates ,1 dilim peynir, 1 bardak süt içtim sabah
az önce de 1 tane yeşil elma yedim
2 bardak da su içtim şimdiye kadar :)

bende geldim.. sabah kasarli ekmek yedim kahvaltida asla cay tuketmiyoruz hoz haftada en fazla 2 cay bardagi iciyorum .. azonce koca bir kase sutlac yedim birazdan 1 havucu hasliycam ustune 1 kase yogurt koycam 3-4 de ceviz kirar onu yerim ustune 1 muz yerim kivi faydaliymis ama suan yok alinca ondanda yyerim sonra 1 elma yerim aksam annem ne yemek yapacak bilmiyorum ogrenince yazarim ama salata ve yogurt mutlaka vardir sonrada 1 portakal ve ayva yer yaatarim :)

1 dilim ekmek ,1 domates ,1 dilim peynir, 1 bardak süt içtim sabah
az önce de 1 tane yeşil elma yedim
2 bardak da su içtim şimdiye kadar :)

hamişler selam, doktorum bana tam tahıllı ekmek yememi önerdi beyaz ekmek yerine tam tahıllı yemeye çalışıyorum
bir de zeytin ve yumurta da yemeye özen göstermemiz gerek. öperim

bu arada ben de bugün şimdiye kadar 2 dilim tam tahıllı ekmek, 1 kibrit kutusu beyaz peynir, 8 zeytin, biraz domates, azıcık kaşar peyniri, 1 bardak süt ve biraz su içtim.

merhaba hanımlar konu çok güzel..
Bende şu ana kadar bir simit bir bardak portakal suyu peynir
tereyağda yumurta yedim.. öğlende arpa şehriyeli domatesli çorba içtim..
4 bardak su içtim..

Akşamada zaytinyağlı barbunya pilav cacık arpa şehriyeli domates çorbası yemeyi planlıyorum..
bide yapabilirsem brokoli salatası..
ara öğünlerde muz yarım litre süt armut aYVA badem fındık..
Anoomm bir gün boyunca yediklerimi yazınca garip oldum..
Bu topic iyi oldu sizlerin yediklerini okuyup hergün ne yemeliyim ne yapayım sorusuna cevap bulmuş olurum

Sabah;balli cornflakes,kizarmis ekmek,yumurta,peynir,biraz yag bal,mandalina suyu...Arada 1 armut
Oglen;firinda makarna ve 1 kase yogurt
Aksama et var ama yanina ne yapsam daha karar veremedim

sabah ve arayı yazmıştım...

öglen:kaşarlı tost,taze portakal suyu(eşimin kahvaltısına eşlik ettim)

akşam:yeşil fasulye(dolaptan yazdan hazırlandı) biraz pirinç pilavı,biraz et,bol limonlu salata(her gün tüketmeye çalışıyorum yeşillik çok önemli)

yatana kadarda daha meyveden başka bi şy yok..

şimdiye kadar 1 lt su oldu..yatana kadarda 1 bardak ayran ve suya devam ederim

sabah;4badem3 cevizrendelenmiş z.yağlı havuç,bal-tereyağkızarmış ekmek,3 zeytin1 yumurtanutella.öğlen;ıspanak pazı kavurma,1 karper,5 çilekakşama;et,pilav,bezelye.

sabaheynir,zeytin,helva,açık çay,3 dilim tam tahıllı ekmek

ara:1 elma,2 ceviz,5 kuru üzüm,5 badem

öglen:yeşil fasulye,turşu

akşam:normalde barbunya pişiriyodumm ama düdüklü patladı

benimde aklım çıktı tabi

artıkdışardan bi şyler söylicez

şimdilik 1.5 lt su

düdüklü nasıl patladı ya korktum vallahi..

bende yediklerimi sayayım.. sabah biraz peynir biraz ekmek,
öğlen yumurta bir koca bardak prortakal suyu peynirr ve simit
akşam pilav barbunya
ve şimdi yarım litre süt biraz badem su çok içemedim takviye lazım..

Bugun ben de cok su icemedim,yatmadan 1-2 bardak iceyim...Bugunku menulerim;sabah-kizarmis ekmek,peynir,zeytin,yag bal,meyve suyu.Oglen-haslanmis cesitli sebzeler yanina pure.Aksam-sehriyeli corba,balik,salata.Yatmadan 1 bardak sut icerim.

Bugun ben de cok su icemedim,yatmadan 1-2 bardak iceyim...Bugunku menulerim;sabah-kizarmis ekmek,peynir,zeytin,yag bal,meyve suyu.Oglen-haslanmis cesitli sebzeler yanina pure.Aksam-sehriyeli corba,balik,salata.Yatmadan 1 bardak sut icerim.

balık yemişsin yanında süt zararlı olmaz mı? ben zararlı diye biliyorum ..

merhaba kızlar bu konu cok ıyı olmus.

benım dr henuz bırsey demedı .şunu bunu ye gıbılerınden. dicekmi onuda bılmıyorum ama . normalde öglen gıbı kahvaltı yapıp .aksam yemek yıyen bırı olunca suan ara ögun cevız vs yıyorum öglen yemegı yıyorum. cok yıyorum gıbı gelıyor.şişiyorum :) bırde hıc süt içemişyorum ama yogurt tuketmeye calısıyorum. bırde peynır

merhaba kızlar, konu süper gerçekten..

yazdıklarınızı okuyunca kendimi ne yapsam bilemedim.. normal şartlarda sabah öğle ve akşam yemeği yiyip aralarda atıştırmayan biriyim. şimdide pek farkım yok.

sabah; 1 bardak portakal suyu, bir parça kaşar ve beyaz peynir yedim, çok az lavaş ile birlikte.
öğlen; sebze yemeği ve yoğurt

profiterol,2 bardak çay ve 4 büyük bardak su içtim.

ceviz badem hiç yemedim utandım sizlerin yazdıklarını okuyunca..

süt ve pekmezle hiç aram yok, şimdiye kadar neredeyse içmedim diyebilirim. ama ikisini birbirine karıştırınca muhteşem bir tadı oluyor merak ettiğim karıştırınca birbirlerinin değerlerini sıfırlarlar mı bu konuda fikri olan var mı?

artık akşama allah kerim :) (işteyim ve evde yemek yok)

Merhaba guzel hamisler.. Oncelikle bebisleriniz hayirli ugurlu olsun.. Allah kucaginiza (benimkini de kucagima almayi ) nasip etsin...

6 aylik bi hamis olarak ben deniz,
Hergun ama her gun aksatmadan sabahları 1 tane yumurta yiyorum...
koca dilimlenmis peynir acik cay ya da portakal suyu akabinde nutella:) olmazsa bal kaymak:)

oglen( is yerinde ne cikarsa)
bugun pirasa, makarna, yogurtlu corba ve puding vardi ben bi de ayran aldim kantinden bunlarin hepsini 1 dilim ekmekle huplettim

aksam da annecigimde patatesli kofte ve corba ve pilav yerim.. Yemegin sonunda mutlaka peynir yerim.. (Bu cocuklugumdan gelen aliskanlik aksam yemeginden sonra mutlaka peynir)

ilk hamile oldugum sira da onu yemeliyim, buna dikkat etmeliyim her gun yarim litre sut icmeliyim vs vs gibi takintilarim oldu... nitekimde yaptim planli programli gitmeye calistim
Ama 4. haftanin sonundan 13. haftamin sonuna kadar anormal mide bulantisi oldugu icin ilk donem yedigim her seyden tiksindim.. badem, ceviz, findik, sut vs vs
O yuzden simdi canim ne isterse onu yiyorum.. Kasmiyorum yani...
62 kiloyla hamile kaldim..
Su an toplamda 6 kg aldim... 73 le tamamlarim insallah –– aminnnnnnnnn

Pekmezde demir bulunuyor.Demirle birlikte kalsiyum alınmaması gerektiğini okudum demir hapının prospektüsünde.Kalsiyum demir emilimini azaltıyormuş.En iyisi sade içmek :/

kızlar portakal suyunu taze sıkılmışmı içiyorsunuz yoksa hazır meyve sularındanmı
ben bugün neredeyse birşey yemedim
sabah kaşarlı tost çokk az peynir domates salatalık vişne reçeli
öğleden sonraa 2 ayva
az öncede bir tabak salata

Slm kızlar,
Öğreneceğim çok şey var sizlerden...
Greyfurt yiyebiliyo muyuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…