Hangi suyu tercih ediyorsunuz?

hayat su, niksar su bir da kavacık suyu tercih ediyoruz tadı çok güzel bunların

evde erikli su kullanıyorduk, duk diyorum çünkü değiştirdim, damacana olayı beni çok rahatsız ettiği için biz uzun süredir yine eriklinin 5lt.lik küçük pet şişelerdeki suyunu alıyorduk ama o da pet şişe sonuçta sağlıklı değil, cam şişeye boşaltayım, sürahilere derken, sonunda çocukluğumdaki gibi bir şişeyle karşılaştım, şimdi vakıf taşdelen suyu kullanıyorum, cam şişede olduğu için de güveniyorum.

Sırma su kullanıyorum ben valla.Tadı daha yumuşak geliyor. Yeni exclusive şişeler de çıkarmışlar çok güzel olmuş.
[video=youtube;WWiPKgmZXgw]http://www.youtube.com/watch?v=WWiPKgmZXgw[/video]

Farkettimki çoğunuz erikli kullanıyor araştırma yapmaya gerek duyulmayan erikli su yüzde 60 şı israile satıldı yüzde 40 da neslenin elinde şöylekiiii neslede israilin zaten erikli gerçek suyunu israile çekti burada kullanılan su nesle tesislerinde dolum yapılıyor ... malesef pahalıya alınan erikli aslında neslenin ta kendisi veeeeee hepsi israilin neyazıkki!....bende 2 sene erikli kullandım bunu duyup araştırdıktan sonra su aldığım bayii arayıp bunları sordum evet öyle dedi bende bunan dolayı aboneliğimi fes ediyorum dedim tamam dediler .. lütfen suyu kullanırken dikkatli olup dolumunun ve sahibinin neresi olduğunu araştıralım....sizde netten araştın bence...

Çeşme suyu
Önceden nestle nin suyunu içiyorduk damacana sonradan çok acı gelmeye başladı, çeşme içmeye başladık içiliyo zaten çeşmeden

tabi ki erikli su :) evimde arıtma cihazım var yani çeşmeden içiyorum suyu ama dışarda erikliden şaşmam

yıllardır erikli kullanıyoruz evde

arkadaşlar sağlıklı su tüketmek istiyorsanız benden size öneri ALKALİ SU dur. Ben bu su meselesini epeyce araştırıp bir cihaz satın aldım pet şişelerden ve damacanalardan kansere sebep verdiği için uzak durmaya karar verdim sadece kanserde değil obezite kısırlık erken yaşlanma gibi bir çok seyin sebebi olarak gösteriliyor.
Alkali suyun ise faydaları saymakla bitmiyor. Ben amerikalı yıldızların kullandığını başka su içmediğini okumustum oradan dikkatimi çekti .İşte faydaları ;

Mikroorganizmalardan ve bütün kimyasal atıklardan arındırılmış su elde ederiz.
• En zengin mineral kaynağıdır.
• Sağlıklı ve uzun bir yaşamın en önemli destekçisidir.
• Bilinen en güçlü sıvı antioksidandır.
• Diğer su çeşitlerine göre 2 kat daha fazla oksijen içerir.
• Olağanüstü hücresel nemlenme sağlar.
• Mükemmel bir bağışıklı sistemi koruyucusudur.
• Kalp ve damar sistemini destekler.
• Yüksek tansiyondan korur.
• Etkin ve kalıcı zayıflama yöntemidir.
Cihazı almak isteyenlere kesinlikle öneririm hatta yazanlara nereden aldığımı da iletirim bence herkez keşfetmeli ve artık plastikte ki zehirli sulardan kurtulmalı. Ben mükemmel sonuçlar aldım annem artık tansiyon ilaçlarını kullanmıyor cildimiz ışıl ışıl ve kesinlikle yağ çözücü özelliğinden hızlıca kilo verdik diyebilirim.
Bilginize :)))

gerçi bizim buranın çeşme suuyu içiliyor ama biz hazır su da kullanıyoruz marka da erikli tercihimiz yani
ama dışarıda alıcaksam farketmez benim için susamış olmam yeter

gerçi bizim buranın çeşme suuyu içiliyor ama biz hazır su da kullanıyoruz marka da erikli tercihimiz yani
ama dışarıda alıcaksam farketmez benim için susamış olmam yeter

Ah canım keşke öyle olsa ama vucudumuzun % 70 i su yani ham maddemiz eğer su kötüyse bizde kötüyüz hastayız ve sağlıksızız demektir

Erikli ve Korusu kullanıyoruz. Eriklinin tadı başka gerçekten. Bir ara tadı başka diye turkuaz içerdim ama hakkında çıkan haberlerden sonra bir daha almadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…