Biz Korusu içiyoruz zaten işletmesi çok yakın bize.Boşalan damacanalarımızı gidip dolduruyoruz sürekli.Dışarıdayken de Korusu almaya gayret ediyoruz tadına alıştık çünkü.
erikli ve nestle nin dolum tesisi aynı . çünkü erikli nestleye satıldı :) yahudilere mi para kazandırcam?. genel de aytaç alıyoruz. ama tabii hepsinde tatlandırıcı ve kimyasallar var.
Korusu içiyoruz..Biz de bu suyun tadını başka sularda bulamadık..Aslında para olacak su arıtma alacaksın ama onun içinde iyi değil diyorlar..Ne yapacağımızı şaşırdık..
Erikli tüketiyorduk bundan 2 ay öncesine kadar..şimdi su arıtıcımız var inanılmaz memnunum..Waterlife Sebil olandan
dışarıda ise kesinlikle Erikli içiyoruz
Bir sürü su denedik, hepsinde yosun tadı, bi tuhaflık, kalınca içilmiyor, sert vs. En son koru suyu da denemeye karar verdik. Bunda memnun kaldım açıkçası sevdim artık koru su tercih ediyoruz.
hamidiye su kullanıyoruz içimi yumuşak memnunuz ama umarım gördüğümüz kadar temizdir de, biraz bu iş şansa kalmış... hangi firmaya güvenicez bilmem ki...
şişede satılan kestane suyunu içtikten sonra başka hiçbir su hoşuma gidemez herhalde... ama kestanenin damacanası ya da büyük bidonda satılanı var mı bilmiyorum. kaynak suyu bence en sağlıklısı. arıtılmış sular kaynak suyunun yerini tutamaz...
2. Ay oncesine kadar erikli kullaniyorduk simdi elmacik su aliyoruz
Kesinlikle arastirin hem ozonsuz hemde damacanasi bpa siz hemde dogal mineralli su..
Bugüne kadar mahalledeki sucudan su alıyorduk.Oglumda hayatın bebek suyunda içiyordu.Dedik 2 çeşit su alacagımızıa iyi bi su alıp hepimiz içelim.Erikli alıyoruz.Ve başka yerde su içince çeşme suyu içiyormuş gibi kokuyor bize.Ama fiyatı pahalı.Başka hangi su iyi acaba uygun fiyata:44: