- 27 Eylül 2012
- 915
- 148
- 123
- 32
- Konu Sahibi nuripapacium
-
diğer şeyleri bilmem ama şu harekete bakılırsa en azından değer verdiği açık.
Yan yanayken de gözlerinin içi gülüyor,ellerimi öpüyor hep.Bilemiyorum
Ben gördüğüm kadarıyla seviyor zaten.Davranışları seven adam davranışı ama çok dengesiz davranıyor.Canı sıkkın olduğunda kendinden uzaklaştırdığı,kırdığı ilk kişi de ben oluyorum.Sonra o da üzülüyor yaptıkları için ama kırıyor bir kereAnlayamıyorsan zaten sevmiyordur.
Hep derim seven adam illa belli eder,ben belli edememciler yalan.
İlla seviyorum demesi ise size sevdiğini inandıran şey,o saçmalık.
Bakışı ,samimiyeti,paylaştıklarınız belli eder sevdiğini.
Bazen Canı sıkkın olduğunda beni kırıyor da.. ben daha önce sevilmediğim için ayırt edemiyorumeee bu adamı övmek için mi konu açtınız anlamadımsevmediğini düşündürecek ne yapıyor ondan haber verin
O zaman dengesiz bir adam.Ben gördüğüm kadarıyla seviyor zaten.Davranışları seven adam davranışı ama çok dengesiz davranıyor.Canı sıkkın olduğunda kendinden uzaklaştırdığı,kırdığı ilk kişi de ben oluyorum.Sonra o da üzülüyor yaptıkları için ama kırıyor bir kere
Sevmiyorsa neden görüşsün ki
Dertleri ne mesela? Nasil kiriyor? Ne yapiyor. Mesela buyuk deryleri varsa, ve sadece biraz yanliz kalmak istiyosa bazi zamanlar, normal bence yani. Ben gecen sene hastaydim, neler yaptim, dedim sevdigime...Ben gördüğüm kadarıyla seviyor zaten.Davranışları seven adam davranışı ama çok dengesiz davranıyor.Canı sıkkın olduğunda kendinden uzaklaştırdığı,kırdığı ilk kişi de ben oluyorum.Sonra o da üzülüyor yaptıkları için ama kırıyor bir kere
Her zaman değil Canı çok sıkkın olduğunda öyle oluyor veya çok yorgunsa. ama sonra gönlümü alıyor,özür diliyor,Üzülüyo o da yaptığından.BilemiyorumO zaman dengesiz bir adam.
Sevip sevmemesi bu kadar önemli olmamalıydı,sorun farklı yerde çünkü.
Rahatça kalp kıran adama seviyor diyemiyorum ben,ve o adamı da sevemiyorum.
Dertleri ne mesela? Nasil kiriyor? Ne yapiyor. Mesela buyuk deryleri varsa, ve sadece biraz yanliz kalmak istiyosa bazi zamanlar, normal bence yani. Ben gecen sene hastaydim, neler yaptim, dedim sevdigime...
O değil de hasta haliyle sinemaya kadar birini çağırmazdım ben sanırım.
Yani belli de olmaz. Bir sevgilim bana doğum günümde öyle bir sürpriz yapmıştı ki, hala öylesine rastlamadım o kadar büyük bir şeydi yani. Ama sonrasında kan kusturdu bana. Detaylar her zaman doğru sonuç vermez, bütüne odaklan derim.
Valla ben pek git gel akıllılarla takılmıyorum artık. Yok psikolojim bozuk, yok işim stresli bilmem ne bahanelerini yemiyorum. Sanki ben gül bahçesinde yaşıyorum, benim hayatım da yeterince zor. Ama önüme gelene çemkirmiyorum.Yanımdayken de çok mutlu,sevgisini gözlerinde görüyorum da böyle şeyler yaptığında emin olamıyorum bazen.Belki ben çok naifim,o kırılmasın diye çok özenli davranıyorum
Nasıl anlarım ?Çok saçma, pek çok sevgili sinemaya el ele tutuşmak, öpüşmek ve bu tarz şeyler için gidiyor. Çocuk hmm belki öper ya da sarılırım diye de deüşünmüş olabilir.
Bu tarz şeylerle anlayamazsın bunu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?