Hasta haliyle,görüştüğü kız istiyor diye kalkıp sinemaya gelen erkek seviyo mudur ?

nuripapacium

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2012
915
148
123
32
Hasta haliyle,görüştüğü kız istiyor diye kalkıp sinemaya gelen erkek seviyo mudur ? O kadar anlayamıyorum ki buralardan yakalamaya çalışıyorum seviyo mu sevmiyo mu

Ben gördüğüm kadarıyla seviyor zaten.Davranışları seven adam davranışı ama çok dengesiz davranıyor.Canı sıkkın olduğunda kendinden uzaklaştırdığı,kırdığı ilk kişi de ben oluyorum.Sonra o da üzülüyor yaptıkları için ama kırıyor bir kere

O zaman dengesiz bir adam.
Sevip sevmemesi bu kadar önemli olmamalıydı,sorun farklı yerde çünkü.
Rahatça kalp kıran adama seviyor diyemiyorum ben,ve o adamı da sevemiyorum.

Dertleri ne mesela? Nasil kiriyor? Ne yapiyor. Mesela buyuk deryleri varsa, ve sadece biraz yanliz kalmak istiyosa bazi zamanlar, normal bence yani. Ben gecen sene hastaydim, neler yaptim, dedim sevdigime...

O zaman dengesiz bir adam.
Sevip sevmemesi bu kadar önemli olmamalıydı,sorun farklı yerde çünkü.
Rahatça kalp kıran adama seviyor diyemiyorum ben,ve o adamı da sevemiyorum.
Her zaman değil Canı çok sıkkın olduğunda öyle oluyor veya çok yorgunsa. ama sonra gönlümü alıyor,özür diliyor,Üzülüyo o da yaptığından.Bilemiyorum

O değil de hasta haliyle sinemaya kadar birini çağırmazdım ben sanırım.
Yani belli de olmaz. Bir sevgilim bana doğum günümde öyle bir sürpriz yapmıştı ki, hala öylesine rastlamadım o kadar büyük bir şeydi yani. Ama sonrasında kan kusturdu bana. Detaylar her zaman doğru sonuç vermez, bütüne odaklan derim.

Dertleri ne mesela? Nasil kiriyor? Ne yapiyor. Mesela buyuk deryleri varsa, ve sadece biraz yanliz kalmak istiyosa bazi zamanlar, normal bence yani. Ben gecen sene hastaydim, neler yaptim, dedim sevdigime...

Benimle hiç konuşmuyor,ben konuşmak istediğimi söyleyince soğuk davranıyor,sonra konuşuruz diyor.Buna kırılıyorum bende

Yanımdayken de çok mutlu,sevgisini gözlerinde görüyorum da böyle şeyler yaptığında emin olamıyorum bazen.Belki ben çok naifim,o kırılmasın diye çok özenli davranıyorum

Yanımdayken de çok mutlu,sevgisini gözlerinde görüyorum da böyle şeyler yaptığında emin olamıyorum bazen.Belki ben çok naifim,o kırılmasın diye çok özenli davranıyorum
Valla ben pek git gel akıllılarla takılmıyorum artık. Yok psikolojim bozuk, yok işim stresli bilmem ne bahanelerini yemiyorum. Sanki ben gül bahçesinde yaşıyorum, benim hayatım da yeterince zor. Ama önüme gelene çemkirmiyorum.
Valla edilen kötü bir laf bazen yaptığı her iyi şeyi silebiliyor. Varsın romantik olmasın, ama yarı zamanlı öküz de olmasın.

Çok saçma, pek çok sevgili sinemaya el ele tutuşmak, öpüşmek ve bu tarz şeyler için gidiyor. Çocuk hmm belki öper ya da sarılırım diye de deüşünmüş olabilir.

Bu tarz şeylerle anlayamazsın bunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…