Hasta haliyle,görüştüğü kız istiyor diye kalkıp sinemaya gelen erkek seviyo mudur ?

Nasıl anlayacağız Peki

Ne kadardır birliktesiniz?
Bu soruyu soruyorsan sıkıntı vardır zaten

Sadece buna bakip seviyor ya da deger veriyor demek abes ,daha zorlayici bir durumda pes diyebilir ,
Ki ben bizzat yasadim ,
Dikkatli olmak lazim

valla konuyu okuyunca direk.sunu dusundum
hasta haliyle sevgilisi istiyor diye sinemaya giden adan seviyordur ama hasta haliyle onu ayagina zevk icin cagran sevgilisi seviyomudur bilemicem

Ask sözcükleri de degil adamın bakışı senin icin aldigi bir toka bir güzel sözü sarilmasi bunlar yeterli bence ben benim için şunu aldi sunu yapti vs yi samimi ve gercek bulmuyorum

Ask sözcükleri de degil adamın bakışı senin icin aldigi bir toka bir güzel sözü sarilmasi bunlar yeterli bence ben benim için şunu aldi sunu yapti vs yi samimi ve gercek bulmuyorum
Konu sahibi çok özür diliyorum senden.
IrResistibLe_ bu nasıl nick kahkaha attım gece gece
Bayıldım

Hasta haliyle,görüştüğü kız istiyor diye kalkıp sinemaya gelen erkek seviyo mudur ? O kadar anlayamıyorum ki buralardan yakalamaya çalışıyorum seviyo mu sevmiyo mu
Hasta haliyle,görüştüğü kız istiyor diye kalkıp sinemaya gelen erkek seviyo mudur ? O kadar anlayamıyorum ki buralardan yakalamaya çalışıyorum seviyo mu sevmiyo mu
O hiç belli olmaz. Hiç sevmediği halde neler neler yapıyorlar bilemezsin. Ama hasta olduğunu bile bile adamı sinemaya çağıran kız seviyor mudur ondan şüpheliyim açıkçası.

Ee kız sana akıl vermişler habire nasıl anlıcam nasıl anlıcam demişsin sen hiçbir şey anlayamayacak yaşta mısın? İstersen çocukla biz çıkalım senden daha iyi anlarız hey allahım. Başlığa göre de cevabım he kız bir sinemaya geldi sana aşık yakında da evlenme teklifi alacaksın ne de olsa hasta haliyle sinemaya geldi filan....

Nasıl ortaya çıktı peki aldattığı?

Sinemaya gelen erkeğin sevgisini bilmem de,hasta haliyle sevgilisini sinemaya getirten kızın sevgisinden şüphe duyarım.

Ne cok abartilmis hasta haliyle sinemaya cagiran kiz sevmiyordur, yok hasta haliyle gelmiş miş sanki ölüm döşeginden kalkip geldi. O kadar ağır hastavolsa gelemezdi zaten. Konu sahibide muhtemelen o durumdayken "geleceksin!" diye kirbaçlamazdı cocuğu.

Neyse konu sahibi, kalbini çok rahat bir sekilde kirabiliyorsa, isine geldiginde cok iyi isine gelmediginde seninle konusmuyorsa bile, sevgisinden suphe duyman hakli ve bence yersizde değil. Kendini fazla kaptirma. Iliskinin yeni oldugunu dusundurdunuz baba öyle mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…