- 27 Eylül 2012
- 915
- 148
- 123
- 32
- Konu Sahibi nuripapacium
-
Bir arkadasin nisanlisi da cok ilgiliydi. Baktigimiz zaman kimsenin kimseye yapmayacagi fedakarliklar yapiyordu. Ama arkadasim "biseyler eksik" diye dusunuyordu. Dugune az kala cocuk adam bunu birden terketti. Sebep: sevmeye calistim sevemedim.
Bahsettigim arkadasimin eski nisanlisi da oyleydi.
Nasıl anlayacağız Peki
bunu yazacaktım ki ah güzel kadın yormadın beniOnu bilmem de hasta haliyle adamı sinemaya çağıran kız sevmiyor olabilir.
Ask sözcükleri de degil adamın bakışı senin icin aldigi bir toka bir güzel sözü sarilmasi bunlar yeterli bence ben benim için şunu aldi sunu yapti vs yi samimi ve gercek bulmuyorumAnlayamıyorsan zaten sevmiyordur.
Hep derim seven adam illa belli eder,ben belli edememciler yalan
İlla seviyorum demesi ise size sevdiğini inandıran şey,o saçmalık.
Bakışı ,samimiyeti,paylaştıklarınız belli eder sevdiğini.
Konu sahibi çok özür diliyorum senden.Ask sözcükleri de degil adamın bakışı senin icin aldigi bir toka bir güzel sözü sarilmasi bunlar yeterli bence ben benim için şunu aldi sunu yapti vs yi samimi ve gercek bulmuyorum
Kv sağolsun gülüm:) gerci affettim artik
Hasta haliyle,görüştüğü kız istiyor diye kalkıp sinemaya gelen erkek seviyo mudur ? O kadar anlayamıyorum ki buralardan yakalamaya çalışıyorum seviyo mu sevmiyo mu
O hiç belli olmaz. Hiç sevmediği halde neler neler yapıyorlar bilemezsin. Ama hasta olduğunu bile bile adamı sinemaya çağıran kız seviyor mudur ondan şüpheliyim açıkçası.Hasta haliyle,görüştüğü kız istiyor diye kalkıp sinemaya gelen erkek seviyo mudur ? O kadar anlayamıyorum ki buralardan yakalamaya çalışıyorum seviyo mu sevmiyo mu
Nasıl ortaya çıktı peki aldattığı?birinin diğerini sevip sevmediğini böyle gündelik, sıradan işlerden anlayamazsınız!
üniversitedeki sevgilim beni 2 saat görebilmek için karda-kışta yollarda kalacağını bilerek, dağcılar gibi donma tehlikeleri atlatarak yanıma gelmişti ve buna benzer abuk bir sürü gereksiz sevgi şeysi (adını koyamıyorum) yapardı...
aynı adam üst katında yaşayan kızla da tek gecelik bir sex yaşayarak da beni aldatmıştı.
şimdi bu adam beni seviyor muydu? elbette hayır... erkeklerin yaptıkları jestlerle duyguları her zaman örtüşmeyebilir. çok da anlam yüklememek lazım.
Sinemaya gelen erkeğin sevgisini bilmem de,hasta haliyle sevgilisini sinemaya getirten kızın sevgisinden şüphe duyarım.Hasta haliyle,görüştüğü kız istiyor diye kalkıp sinemaya gelen erkek seviyo mudur ? O kadar anlayamıyorum ki buralardan yakalamaya çalışıyorum seviyo mu sevmiyo mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?